Ztráta kartičky od VZP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jakože si něko bude 13 let v šuplíků schovávat opsaný rodný číslo a pak rozbije prasátko jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ono k braní půjčky stačí rodné číslo? K tomu potřebuješ třeba i občanku ne? Navíc kdo by si schovával cizí Rč 13 let? Vis kolik lidí denně ztrácí i komplet doklady? Bych řekla, že jedině jak jde kartička pojišťovny zneužít je, ze si třeba nejaky cizinec bez pojištění dojde na tvé RČ k doktoru, ale to projde těžko u dítěte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Nedopatřením se mi stalo, že jsem ztratila synovu karticku pojistovny. Je mu 5 let. Volala mi paní z VZP. Ze ji našli pri vycházce a že si pro ni můžu přijít. Nadavám si, že sem úplně blbá. Kdo ví kdo si mohl opsat synovo rodné číslo s mám strach, aby si na něj az mu bude 18 nebral nekdo pujcky. Porad me tu tim strasi známá
Prosím Tě, klídek… nikdo si na
něj za třináct let fakt půjčky brát nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ne, na kartičku pojišťovny 5 letého dítěte to fakt nikdo půjčku
nedá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Nedopatřením se mi stalo, že jsem ztratila synovu karticku pojistovny. Je mu 5 let. Volala mi paní z VZP. Ze ji našli pri vycházce a že si pro ni můžu přijít. Nadavám si, že sem úplně blbá. Kdo ví kdo si mohl opsat synovo rodné číslo s mám strach, aby si na něj az mu bude 18 nebral nekdo pujcky. Porad me tu tim strasi známá
Na kartičce není místo bydliště, takže tam nejsou ani všechny potřebné údaje pro uzavření smlouvy a dost pochybuji, že by si nějaký podvodník 13 let čekal na plnoletost syna, pokud by podvod spáchat chtěl… Takže bych se zase uklidnil, kartičku si vyzvedl a konec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
A myslíš si, ze na vsechny lidi, kteří vlastní nejakou nemovitost si
nekdo bere pujcky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Staci evropska karticka pojistence?
- Ztráta OP před svatbou!
- Dovolená v Tunisku - ztracená kartička pojištění
- Ztráta váhy na Antidepresivech sertralin
- Dluh u VZP (žila jsem v zahraničí)
- Ztráta menstruace...hormonální problém ?
- Náhlá ztráta chuti k jídlu - příčina?
- Kartičky s denními činnostmi pro předškoláka / školáka