Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mas naprostou pravdu, to je moje blba povaha ze pak ještě týdny myslím na to, jak mi kdo ublížil.at uz kamarád nebo ex, pořad se k tomu v myšlenkách vracím a dojdou akorát k tomu, ze já přišla o vsechno. Rada bych to cítila jinak,ze oni přišli o super přítelkyni a kamosku
Ale tak to je, čas třeba ještě ukáže. Co když se kamarád rozejde s přítelkyní a najednou si na tebe vzpomene? Co bys pak dělala? ![]()
@guineapig píše:
Ale tak to je, čas třeba ještě ukáže. Co když se kamarád rozejde s přítelkyní a najednou si na tebe vzpomene? Co bys pak dělala?
V tuhle chvíli doufám ze nic
a on je natolik hrdej ze by nenapsal, to vim ![]()
@Anonymní píše:
Tak ty nářky trvaly týden, to snad takový drama není
Pak jsem jen nehyrila vtipem jak je jinak zvyklý. Nikoho nemá Btw. Ale to je jedno, přátelství skončilo, jen jsem chtěla slyšet ze není důvod byt smutná, ze kamarádi se v těžkém období podrží a ne odstrci.
Ano, kamaradi se v tezkem obdobi podrzi a ne odstrci. A opravdove kamaradstvi s chlapem je veeelika vyjimka. Spis neexistuje.
@Anonymní píše:
V tuhle chvíli doufám ze nica on je natolik hrdej ze by nenapsal, to vim
To taky doufám, nejhorší je, když člověk ve slabé chvilce zapomene, jal haj.lovsky, se k němu někdo zachoval…
@guineapig píše:
To taky doufám, nejhorší je, když člověk ve slabé chvilce zapomene, jal haj.lovsky, se k němu někdo zachoval…
To mas pravdu ale já jsem bohuzel mekka, jsem schopna odpustit vsechno, nicméně v tomhle případě je to definitivní a je to tak dobre ![]()
Lepší hodit zpátečku dřív, než se úplně ztrapníš. Nech to být. Když mu ani nestojíš za odpověď. ..
@Anonymní píše:
Lepší hodit zpátečku dřív, než se úplně ztrapníš. Nech to být. Když mu ani nestojíš za odpověď. ..
No je tezky si připustit ze 2 roky investuju energii a čas do člověka, který za to nestojí. Ale lepší 2 roky než 20 let ![]()
@Anonymní píše:
No je tezky si připustit ze 2 roky investuju energii a čas do člověka, který za to nestojí. Ale lepší 2 roky než 20 let
To jo, to zas není tak dlouhá doba. A ber to opačně, ta energie se ti zase vrátila v podobě cenné zkušenosti, kterou ti už nikdo nesebere. A tyto zkušenosti nás utváří a my si pak umíme dávat lépe pozor na to komu věnujeme své city…
@guineapig píše:
To jo, to zas není tak dlouhá doba. A ber to opačně, ta energie se ti zase vrátila v podobě cenné zkušenosti, kterou ti už nikdo nesebere. A tyto zkušenosti nás utváří a my si pak umíme dávat lépe pozor na to komu věnujeme své city…
vuec mu nepis nema zajem znam to …taky jsme mela takovy kamose pak jsem postupem casu zjistila ze me ma jen na hraní magor!!!! vubec mi uz ani nechybi byla jsem naivni no blba …tedko snim uz vubec nejsem v kontaktu blokla jsem ho pred rokem na fb a mam i klid na duši rikam si kdo chce ozve se sam…kdo tě chce videt najde si cas …ale nestojim uz oto doma mam uplne v pohode chlapa je to moje vsechno preju ti at tak takovyho potkas aspon zapomenes na toho magora
asi jsi mu uz prisla otravna a nezajimava to oni delaji kdyz si najdou jinou na hrani takovyhle prd
mas na lepsiiiii
Jestli to nebylo spíš tak, že jsi po celou dobu vztahu na něj kašlala a pak po rozchodu sis najednou vzpomněla, že máš vlastně taky nějakého kamaráda a očekáváš pomoc. Takhle to totiž dělají všechny holky. Jak někoho mají tak se neozvou jak je rok dlouhý a pokud vysloveně nenapíšu já tak kamarádka ani omylem. Dostat ji ven neexistuje ale když se náhodou rozejde tak očekává, že já naklušu a budu ji oporou. No dříve jsem to dělal ale nastal čas říct tak dost a už bych tohle v životě neudělal. Jedině pod podmínkou, že by ona neztratila zájem (což ztratí při vztahu vždycky každá).
@xB.H píše:
Jestli to nebylo spíš tak, že jsi po celou dobu vztahu na něj kašlala a pak po rozchodu sis najednou vzpomněla, že máš vlastně taky nějakého kamaráda a očekáváš pomoc. Takhle to totiž dělají všechny holky. Jak někoho mají tak se neozvou jak je rok dlouhý a pokud vysloveně nenapíšu já tak kamarádka ani omylem. Dostat ji ven neexistuje ale když se náhodou rozejde tak očekává, že já naklušu a budu ji oporou. No dříve jsem to dělal ale nastal čas říct tak dost a už bych tohle v životě neudělal. Jedině pod podmínkou, že by ona neztratila zájem (což ztratí při vztahu vždycky každá).
Dobře tak to nedělej. Ale proč nám to tu píšeš do pět let staré diskuze?
@Karinkas Je to snad trestný? Chybí mi tu totiž reakce druhé strany. Pár ukřivděných nanynek si tu stěžuje jak chlap nepodpoří…no on zpravidla nepodpoří, protože k tomu ztratil důvod ![]()
@xB.H píše:
@Karinkas Je to snad trestný? Chybí mi tu totiž reakce druhé strany. Pár ukřivděných nanynek si tu stěžuje jak chlap nepodpoří…no on zpravidla nepodpoří, protože k tomu ztratil důvod
Aha takže nějaké životní zklamání. Hochu to si budeš muset srovnat sám v sobě… my tady za tebe tuhle tvou frustraci nevyřešíme.
Mas naprostou pravdu, to je moje blba povaha ze pak ještě týdny myslím na to, jak mi kdo ublížil.at uz kamarád nebo ex, pořad se k tomu v myšlenkách vracím a dojdou akorát k tomu, ze já přišla o vsechno. Rada bych to cítila jinak,ze oni přišli o super přítelkyni a kamosku