Ztratila jsem kamaráda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.8.18 13:58
@guineapig píše:
A co chceš slyšet?
Když si shrneš fakta, je to takhle:
Tys ho brala jako svého blízkého člověka, když on se rozešel, podpořila jsi ho. Když se tobě stala ta samá situace, raději dělal mrtvého brouka, nezajímal se. Když ses sama ozvala a usilovala o jeho společnost, napsal, že má kolem sebe jiné lidi. Já myslím, že je to dost srozumitelné - žádnej kamarád to není a asi ani nikdy nebyl, to co mezi vámi bylo, nebylo pravé přátelství. To, co udělal, se nedělá, máš pravdu, souhlasím s tebou. Dovedu si představit, jak se cítíš, bereš to jako podraz. To vše ano. Ale nevím, jak pomůže, když tě tu budeme litovat a ty se v té křivdě budeš rochnit..? (Prosím, neber to jako rýpání)
Jo, je to podraz. Ale lepší je se na něj vybodnout a jít dál, být ráda, žes ho odhalila a dál mu nevěnovat svůj čas, ani v myšlenkách. Mluvím z vlastní zkušenosti, život mě naučil, že nemá cenu plýtvat svou energií, smutkem, přemýšlením…na lidi, kteří nám ublížili. Tím to ublížení jen přiživujeme a ubližujeme sobě, ne jim. :hug:

Mas naprostou pravdu, to je moje blba povaha ze pak ještě týdny myslím na to, jak mi kdo ublížil.at uz kamarád nebo ex, pořad se k tomu v myšlenkách vracím a dojdou akorát k tomu, ze já přišla o vsechno. Rada bych to cítila jinak,ze oni přišli o super přítelkyni a kamosku :)

• Citovat
  • Upravit
1831
31.8.18 14:08
@Anonymní píše:
Mas naprostou pravdu, to je moje blba povaha ze pak ještě týdny myslím na to, jak mi kdo ublížil.at uz kamarád nebo ex, pořad se k tomu v myšlenkách vracím a dojdou akorát k tomu, ze já přišla o vsechno. Rada bych to cítila jinak,ze oni přišli o super přítelkyni a kamosku :)

Ale tak to je, čas třeba ještě ukáže. Co když se kamarád rozejde s přítelkyní a najednou si na tebe vzpomene? Co bys pak dělala? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.18 14:22
@guineapig píše:
Ale tak to je, čas třeba ještě ukáže. Co když se kamarád rozejde s přítelkyní a najednou si na tebe vzpomene? Co bys pak dělala? ;)

V tuhle chvíli doufám ze nic :) a on je natolik hrdej ze by nenapsal, to vim :)

• Citovat
  • Upravit
8507
31.8.18 14:29
@Anonymní píše:
Tak ty nářky trvaly týden, to snad takový drama není :)
Pak jsem jen nehyrila vtipem jak je jinak zvyklý. Nikoho nemá Btw. Ale to je jedno, přátelství skončilo, jen jsem chtěla slyšet ze není důvod byt smutná, ze kamarádi se v těžkém období podrží a ne odstrci.

Ano, kamaradi se v tezkem obdobi podrzi a ne odstrci. A opravdove kamaradstvi s chlapem je veeelika vyjimka. Spis neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
31.8.18 14:32
@Anonymní píše:
V tuhle chvíli doufám ze nic :) a on je natolik hrdej ze by nenapsal, to vim :)

To taky doufám, nejhorší je, když člověk ve slabé chvilce zapomene, jal haj.lovsky, se k němu někdo zachoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.18 16:04
@guineapig píše:
To taky doufám, nejhorší je, když člověk ve slabé chvilce zapomene, jal haj.lovsky, se k němu někdo zachoval…

To mas pravdu ale já jsem bohuzel mekka, jsem schopna odpustit vsechno, nicméně v tomhle případě je to definitivní a je to tak dobre :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.18 16:13

Lepší hodit zpátečku dřív, než se úplně ztrapníš. Nech to být. Když mu ani nestojíš za odpověď. ..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.18 16:37
@Anonymní píše:
Lepší hodit zpátečku dřív, než se úplně ztrapníš. Nech to být. Když mu ani nestojíš za odpověď. ..

No je tezky si připustit ze 2 roky investuju energii a čas do člověka, který za to nestojí. Ale lepší 2 roky než 20 let :)

• Citovat
  • Upravit
1831
31.8.18 16:40
@Anonymní píše:
No je tezky si připustit ze 2 roky investuju energii a čas do člověka, který za to nestojí. Ale lepší 2 roky než 20 let :)

To jo, to zas není tak dlouhá doba. A ber to opačně, ta energie se ti zase vrátila v podobě cenné zkušenosti, kterou ti už nikdo nesebere. A tyto zkušenosti nás utváří a my si pak umíme dávat lépe pozor na to komu věnujeme své city…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
2.9.18 23:00
@guineapig píše:
To jo, to zas není tak dlouhá doba. A ber to opačně, ta energie se ti zase vrátila v podobě cenné zkušenosti, kterou ti už nikdo nesebere. A tyto zkušenosti nás utváří a my si pak umíme dávat lépe pozor na to komu věnujeme své city…
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.18 10:46

vuec mu nepis nema zajem znam to …taky jsme mela takovy kamose pak jsem postupem casu zjistila ze me ma jen na hraní magor!!!! vubec mi uz ani nechybi byla jsem naivni no blba …tedko snim uz vubec nejsem v kontaktu blokla jsem ho pred rokem na fb a mam i klid na duši rikam si kdo chce ozve se sam…kdo tě chce videt najde si cas …ale nestojim uz oto doma mam uplne v pohode chlapa je to moje vsechno preju ti at tak takovyho potkas aspon zapomenes na toho magora :? 8o :palec: asi jsi mu uz prisla otravna a nezajimava to oni delaji kdyz si najdou jinou na hrani takovyhle prd :palec: mas na lepsiiiii

• Citovat
  • Upravit
566
3.8.23 22:09

Jestli to nebylo spíš tak, že jsi po celou dobu vztahu na něj kašlala a pak po rozchodu sis najednou vzpomněla, že máš vlastně taky nějakého kamaráda a očekáváš pomoc. Takhle to totiž dělají všechny holky. Jak někoho mají tak se neozvou jak je rok dlouhý a pokud vysloveně nenapíšu já tak kamarádka ani omylem. Dostat ji ven neexistuje ale když se náhodou rozejde tak očekává, že já naklušu a budu ji oporou. No dříve jsem to dělal ale nastal čas říct tak dost a už bych tohle v životě neudělal. Jedině pod podmínkou, že by ona neztratila zájem (což ztratí při vztahu vždycky každá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
3.8.23 22:13
@xB.H píše:
Jestli to nebylo spíš tak, že jsi po celou dobu vztahu na něj kašlala a pak po rozchodu sis najednou vzpomněla, že máš vlastně taky nějakého kamaráda a očekáváš pomoc. Takhle to totiž dělají všechny holky. Jak někoho mají tak se neozvou jak je rok dlouhý a pokud vysloveně nenapíšu já tak kamarádka ani omylem. Dostat ji ven neexistuje ale když se náhodou rozejde tak očekává, že já naklušu a budu ji oporou. No dříve jsem to dělal ale nastal čas říct tak dost a už bych tohle v životě neudělal. Jedině pod podmínkou, že by ona neztratila zájem (což ztratí při vztahu vždycky každá).

Dobře tak to nedělej. Ale proč nám to tu píšeš do pět let staré diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
3.8.23 22:15

@Karinkas Je to snad trestný? Chybí mi tu totiž reakce druhé strany. Pár ukřivděných nanynek si tu stěžuje jak chlap nepodpoří…no on zpravidla nepodpoří, protože k tomu ztratil důvod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
3.8.23 22:24
@xB.H píše:
@Karinkas Je to snad trestný? Chybí mi tu totiž reakce druhé strany. Pár ukřivděných nanynek si tu stěžuje jak chlap nepodpoří…no on zpravidla nepodpoří, protože k tomu ztratil důvod :)

Aha takže nějaké životní zklamání. Hochu to si budeš muset srovnat sám v sobě… my tady za tebe tuhle tvou frustraci nevyřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová