Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějaký zážitek.. seskok padákem například, něco adrenalinového.
Dobré hodinky, třeba nějaké sportovní; kurz programování; akční dovolená naplánovaná tebou do detailů tak, aby ho bavila
@creaminess Muj manzel bude mit 40 a planuju mu (nam) koupit luxusní wellnes vikend v hotelu.
Záleží taky kolik do toho chces vrazit. Sla bych do nejakeho zazitku.
Možná spíš hledám dárek s příběhem nebo způsobem předání/rozbalování. Příklad:
Kamarádce k 18. jsme dávali dárky od největší po nejmenší krabici a to tak, že každý dárek v jednotlivé krabici měl znázorňovat 1 rok jejího života (kamarádky od dětství) a poslední dárek měl charakterizovat dospělost (už nevím, co jsme tam dali).
příklad 2:
Přítel na Vánoce mi vyrobil malý trezor, nicméně jsem se k němu musela dostat podle přiloženého návodu - pomocí pájky a plošných spojů jsem musela zjistit heslo, které se mi zobrazilo pomocí světýlka a zvuku ![]()
Já manželovi ke 30. nar. nafotila kalendář v prádle, nejsem žádná modelka a docela stydlivá, naštěstí moje známá dělá profi fotky… Fotili jsme venku, třeba na balíku slámy, na strništi… A dopadlo to moc dobře, bylo to něco, co fakt nečekal. Vtipné na tom bylo, že jsme fotili na podzim, to jsem ještě nevěděla, že jsem těhotná a kalendář jsem mu pak dávála na jaře už s bubnem a byl od následujícího měsíce po narozeninách (ne klasika od ledna). ![]()
Švagrová mu dala poukaz na jízdu tankem.
@creaminess Mozna zazitek ve forme setkani. Pokud obdivuje nekoho za sportovcu, horolezcu, tak mu domluvit setkani, ze by se treba spolu potkali nekde na stene nebo na okruhu. Ja jsem manzelovi dala kurz letani (jednodenni
). Nekdy je nejlepsim darkem oslava (pokud na to je a neni stydlin). Sezvat blizke lidi, kteri dopredu poskytnou spolecne fotky/ videa a udelat takove promitani. Mozna to zni, jak povidani zlate svatbe a je pravda, ze dojeti tam je, ale kdyz se to rozumne uchopi bez sentimentu, tak je to zazitek pro vsechny. S tim by pomohli jeho kamosi urcite.
Chlap na 30 za dva roky
ale uz ted zacinam pomalu davat dohromady napady - chci udelat tajnou oslavu v nejakym jednotnym tematu, nejakou zabavu vymyslet, videoprojekci apod.