Ztuhlé nohy - 10měsíční

170
22.5.15 20:29

ztuhle nohy

Ahoj, potrebuji poradit, mala 10 mesicu ma nejcasteji pri unave ci usinani jak kdyby ztuhle nohy, vykrivene na levo a ve vzduchu, vypada to jak kdyby ty nohy mela v kreci viz foto. Nevite co to znamena nebo jestli je to normalni?? Dekuju moc za odpovedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
22.5.15 20:31

Mně to přijde jako klasická dětská usínací (a pro nás dospělé nevysvětlitelná) póza, holky usínají i hůř :lol: Jinak teda za takovýhle stehna by se nemusela stydět ani zápasnice, myšleno v dobrém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.5.15 20:37

@zuzouš dekuji za uklidneni :-) jojo nozky jsou mazec, to jsme zvykli, to kazdej se ji smeje :-) ale snad z toho vyroste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
22.5.15 21:04
@Juannna píše:
@zuzouš dekuji za uklidneni :-) jojo nozky jsou mazec, to jsme zvykli, to kazdej se ji smeje :-) ale snad z toho vyroste :-)

vyroste. Taky jsme měli v půl roce krůtu a teď je z něho normální šikovný chlapeček, spíše vyhublejších rozměrů. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
22.5.15 21:56

Takhle spí i moje 5 letá. Spí v polohách, že mě bolí celé tělo, jen se na ni podívám.
A nožky měla taky takové :D, teď je hubeňour. Když se viděla na fotce, říkala, co je to za tlusté miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí