Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, nemáte nějaký tip, jaký text napsat do pozvánky na křtiny? Myslím tím, nějaký netradiční…díky ![]()
Něco jako „Křtiny nemají jen knížky a lodě, ale i já?“ ![]()
Myslím, že křtiny jsou poměrně tradiční záležitost, s textem bych moc neexperimentovala, co to třeba pojmout nějak netradičně graficky?
Ja jsem do pozvanek psala, ze z nasich deti budou papezenci, ale to si asi muze dovolit jenom praktikujici katolik ![]()
@Pudloslava a synové šarlatové děv. ky babylónské? ![]()
Ono je fajn i zvážit, kdo na křtu bude, tradicionalistické babičky a tetičky by z přemíry vtipnosti mohlo trefit.
Edit: kurnik, tady se už nemůže ani citovat z Bible ![]()
@Knihomyš píše:
Něco jako „Křtiny nemají jen knížky a lodě, ale i já?“
Myslím, že křtiny jsou poměrně tradiční záležitost, s textem bych moc neexperimentovala, co to třeba pojmout nějak netradičně graficky?
Tak to se povedlo, tleskám… ![]()
@Dominika83 No, ona to byla ironie - vygooglila jsem i pozvánky na křtiny a nějak mi to nedalo, když třetí fotka byla loď a pátá orangutan… v kontextu skutečného (původního) významu křtin je to v podstatě smutné a na oznámení křtin dítěte bych to fakt nedávala.
@Dominika83 Aha, tak to sorry, já tu občas čekám takřka cokoliv ![]()
Text bych nechala asi fakt nejaky tradicni a neoriginalni. zpracovani muze byt pak klidne moderni. nebo zadny text viz:
Holky díky moc. Asi je fakt, že místo nějakýho netradičního textu bude v tomto případě lepší zvolit spíše trochu netradiční grafiku…děkuji za tipy!!! ![]()