zubař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
22.5.10 17:03

ahoky ka-tka ,prosímtě poradila bys mi ohledně toho zuba ře ??? ja už sem z toho pěkně z pitomnělá :think: sy ce tam nerada chodím ale zajímalo by mě jestly je to tak poviný? pač mam ze zubeřů fobie ,ale když se tam musí tak to holt budu muset překonat. :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.5.10 17:12

Ahoj! Já tam u prvního taky nebyla, ale je tady riziko toho zánětu - pro mimi je to vážně špatný!
Teď (jsem 39tt), jsem si tam radši zašla. A k obvodnímu se chodí na natočení ekg - teda aspoň u nás to tak funguje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
25.5.10 10:35

Ahoj mám dotaz, když už mi zubař najde nějaký kaz může mi dát injekci proti bolesti když mě bude vrtat? Já mám ze zubařů dooost strach a bez injekce se nikdy vrtat nenechám, tu bolest z vrtání nejsem schopná vydržet :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
25.5.10 11:45

ahoj holky, si vas tu procitam. jsem v 19 tt a moje gynekolozka me uz po nekolikaty urguje, ze jeste nemam razitko od zubare a obvodniho dr. snazim se ji marne vysvetlit ze k zubari chodim pravidelne na preventivni prohlidky a byla jsem tam v breznu (10 tt) jenze nemam razitko v prukazce, odmitam vsak kvuli razitku bezet za doktorem. neprijde vam to taky postaveny na hlavu?? mam si tam sama zapsat datum kontroly u zubare, nebo co byste mi poradily vy? zatim uspesne s pevnymi nervy celim utokum sestry a doktorky ze nemam razitka v tehu prukazce… :-). a jeste mi prosim nekdo vysvetlete proc mam jit k obvodakovi??? to uz vazne nechapu! pak stejne budeme chodit tyden co tyden do porodnice, tak proc proboha ztracet cas nekde v cekarne mezi nemocnymi??? moc zdravim a nenechte se pohltit systemem ktery obcas vyzaduje nesmysly jako jsou razitka a podobne hovadiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
25.5.10 11:52
kačátko.z píše:
Ahoj mám dotaz, když už mi zubař najde nějaký kaz může mi dát injekci proti bolesti když mě bude vrtat? Já mám ze zubařů dooost strach a bez injekce se nikdy vrtat nenechám, tu bolest z vrtání nejsem schopná vydržet :nevim: :oops:

Ahoj, tak mě trhali stoličku a jsem 31tt..dostala jsem pěknou koňskou dávku lokální anestezie(před tím mi zubař vysvětlil, že to miminku neublíží) cca před třemi týdny jsem s tím samým zubem byla na pohotovosti, kde mi ho vrtali a také jsem dostala injekce.Zase od jiného zubaře, který mi také vysvětlil, že se nemůže nic stát.Takže neboj a raději jdi. Trhání je horší než vrtání :-D
myslím, že razítko od zubaře není nutné mít…porodíme i bez něj.

• Citovat
  • Upravit
4407
25.5.10 13:22

Jééé děkuji tak to jsi mě dost uklidnila :-) ale je fakt že mi přijde moje zubařka jak sadistka je sice dobrá a rychlá ale tu sadistku mi nikdo nevymluví :lol: Tak snad bude mít pochopení až se k ní dostanu. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.6.10 10:32

rhiannon - tak to te asi moc dobre chapu!!! :-(
nejdriv me chytly uzliny, dali mi na to penicilin, do toho jeste moudraky, a ted mi prijde, ze me boli uz vsechny zuby, jak se to nicim nezlidnilo, dasne citlivy jak blazen, nemuzu moc jist, pit, polykat…tak nevim, co s tim…na ORL mi vyloucila, ze by to bylo od zubu…ale ja si k ty zubarce stejne asi skocim..nevite, co by mohlo zabrat na tu hnusnou bolest zubu,?!??? pritele napadlo, takova ta vodicka, jak se potira detem, kdyz je boli/rostou zoubky?!? co myslite?!? ja uz fakt nevim… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
14.6.10 13:21

Fič k zubaři ty bláho a bez diskuze můžeš mít nějaký zánět. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie