Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoky ka-tka ,prosímtě poradila bys mi ohledně toho zuba ře ??? ja už sem z toho pěkně z pitomnělá
sy ce tam nerada chodím ale zajímalo by mě jestly je to tak poviný? pač mam ze zubeřů fobie ,ale když se tam musí tak to holt budu muset překonat.
![]()
Ahoj! Já tam u prvního taky nebyla, ale je tady riziko toho zánětu - pro mimi je to vážně špatný!
Teď (jsem 39tt), jsem si tam radši zašla. A k obvodnímu se chodí na natočení ekg - teda aspoň u nás to tak funguje!
Ahoj mám dotaz, když už mi zubař najde nějaký kaz může mi dát injekci proti bolesti když mě bude vrtat? Já mám ze zubařů dooost strach a bez injekce se nikdy vrtat nenechám, tu bolest z vrtání nejsem schopná vydržet
![]()
ahoj holky, si vas tu procitam. jsem v 19 tt a moje gynekolozka me uz po nekolikaty urguje, ze jeste nemam razitko od zubare a obvodniho dr. snazim se ji marne vysvetlit ze k zubari chodim pravidelne na preventivni prohlidky a byla jsem tam v breznu (10 tt) jenze nemam razitko v prukazce, odmitam vsak kvuli razitku bezet za doktorem. neprijde vam to taky postaveny na hlavu?? mam si tam sama zapsat datum kontroly u zubare, nebo co byste mi poradily vy? zatim uspesne s pevnymi nervy celim utokum sestry a doktorky ze nemam razitka v tehu prukazce…
. a jeste mi prosim nekdo vysvetlete proc mam jit k obvodakovi??? to uz vazne nechapu! pak stejne budeme chodit tyden co tyden do porodnice, tak proc proboha ztracet cas nekde v cekarne mezi nemocnymi??? moc zdravim a nenechte se pohltit systemem ktery obcas vyzaduje nesmysly jako jsou razitka a podobne hovadiny.
kačátko.z píše:
Ahoj mám dotaz, když už mi zubař najde nějaký kaz může mi dát injekci proti bolesti když mě bude vrtat? Já mám ze zubařů dooost strach a bez injekce se nikdy vrtat nenechám, tu bolest z vrtání nejsem schopná vydržet![]()
Ahoj, tak mě trhali stoličku a jsem 31tt..dostala jsem pěknou koňskou dávku lokální anestezie(před tím mi zubař vysvětlil, že to miminku neublíží) cca před třemi týdny jsem s tím samým zubem byla na pohotovosti, kde mi ho vrtali a také jsem dostala injekce.Zase od jiného zubaře, který mi také vysvětlil, že se nemůže nic stát.Takže neboj a raději jdi. Trhání je horší než vrtání ![]()
myslím, že razítko od zubaře není nutné mít…porodíme i bez něj.
Jééé děkuji tak to jsi mě dost uklidnila
ale je fakt že mi přijde moje zubařka jak sadistka je sice dobrá a rychlá ale tu sadistku mi nikdo nevymluví
Tak snad bude mít pochopení až se k ní dostanu. Děkuji ![]()
rhiannon - tak to te asi moc dobre chapu!!! ![]()
nejdriv me chytly uzliny, dali mi na to penicilin, do toho jeste moudraky, a ted mi prijde, ze me boli uz vsechny zuby, jak se to nicim nezlidnilo, dasne citlivy jak blazen, nemuzu moc jist, pit, polykat…tak nevim, co s tim…na ORL mi vyloucila, ze by to bylo od zubu…ale ja si k ty zubarce stejne asi skocim..nevite, co by mohlo zabrat na tu hnusnou bolest zubu,?!??? pritele napadlo, takova ta vodicka, jak se potira detem, kdyz je boli/rostou zoubky?!? co myslite?!? ja uz fakt nevim… ![]()