Těhotná u státnic

Anonymní
6.5.10 10:41

Těhotná u státnic

Ahoj holky, státnicovaly jste některá s bříškem? a byla na Vás porota mírnější? :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.5.10 10:47

Když jsem dělala bakalářky - psychologie v Ol, měli jsme tam 2 těhotné. Jednu bohužel vyhodili, ale ten den letělo lidí víc :wink: . Na to, že je těhu vůbec nebrali ohled. Kamarádka dělala Mgr. před rokem (na jiné škole) a za cca týden poté měla rodit. Říkala, že to bylo ok, žádné spec. úlevy neměla, ale šlo vidět, že ji nechtějí moc stresovat :wink:
Já jdu k státnicím za 2 týdny a jsem taky těhu. Budu valit břicho jak to půjde, ale moc nepočítám, že to pomůže.
Držíma palce !!!!

• Citovat
  • Upravit
23847
6.5.10 10:50

Bože :roll: Můj kamarád učí na hnojárně a z těhle mamin prý všichni zkoušející šílí. Mírnější na ně rozhodně nejsou a ani se jim nedivím, protože to prostě na ně takhle zkouší každá. Prý se mu dokonce stalo, že matka přitáhla na zkoušku „vřeštícího parchanta“ (kamarádův výraz) s tím, že nemá hlídání a doufala, že jí to prostě dá bez zkoušení. Raději se vše pořádně nauč a nespoléhej na nějaké úlevy, akorát je tím naštveš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426

ahoj, tak já jsem sice krátce těho, státnice jsem si dala na srpen, protože v práci nestíhám, ale uvažuji i o tom, že bych si nějaký předmět udělala v srpnu a zbytek až v lednu. abych nebyla moc ve stresu, kvůli miminku.pa, Ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Všichni si dělají srandu, že s pupkem jsou státnice v kapse :-D aspoň by se nemuseli moc vyptávat :-) taky hodně štěstí, ať to vyjde!!

• Citovat
  • Upravit
2724
6.5.10 10:52

U státnic je porota? To studuješ nějakou varietní školu? U nás zkoušela zkušební komise. A nikdo si s břichem na státnice nepřišel, diplomka se měřila v laboratoři a my všechny budoucí inženýrky jsme chtěly jít nejdřív trochu se uplatnit v praxi (kdysi se mateřství za extra kariéru pro čerstvou VŠ nepočítalo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.5.10 10:55

No nespoléhala bych na to. Zkušební komisi zajímají tvoje znalosti, ne těhotenské bříško.

• Citovat
  • Upravit
2426
6.5.10 10:55

já bych se státnicové předměta radši naučila, u nás se také nedělají rozdíly : těhotná x netěhotná x s malým dítětem, kdepak. držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.10 11:04

Tak to je jasný, nemyslela jsem to tak jít tam dutá a myslet si, že skrz břicho máš diplom. Ale jestli jsou třeba shovívavější a jestli s tím máte některá zkušenosti :-)

• Citovat
  • Upravit
17226
6.5.10 11:08
Gina108 píše:
Bože :roll: Můj kamarád učí na hnojárně a z těhle mamin prý všichni zkoušející šílí. Mírnější na ně rozhodně nejsou a ani se jim nedivím, protože to prostě na ně takhle zkouší každá. Prý se mu dokonce stalo, že matka přitáhla na zkoušku „vřeštícího parchanta“ (kamarádův výraz) s tím, že nemá hlídání a doufala, že jí to prostě dá bez zkoušení. Raději se vše pořádně nauč a nespoléhej na nějaké úlevy, akorát je tím naštveš.

Manžel učí na VŠ a taky moc nemusí těhulky…a to jsem studnetem na jejich univerzitě, a celý prvák jsem byla těhu a teď jezdím občas na zkoušky s Kubíkem (to hlídání někdy opravdu není možné) :lol: Ne, jde o to, jak jsi připravená, ale určitě jsem úlevy v těhu ani s děckem nepocítila.....někdy spíš naopak. Ale v nynější době to tak řeší spousta holek, že na VŠ si pořídí mimčo, aby potom nemusely „ztrácet“ čas dalším volnem před nástupem do práce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
6.5.10 11:10
Anonymní píše:
Tak to je jasný, nemyslela jsem to tak jít tam dutá a myslet si, že skrz břicho máš diplom. Ale jestli jsou třeba shovívavější a jestli s tím máte některá zkušenosti :-)

Manžel říkal, že spíše starší pánové a dámy v komisy jou shovívavější, protože už jsou prarodiči a mají k malým dětem a těhulkám lepší vztah, než když byli urvanými unavenými rodiči a teprve teď to krásně prožívají. Mladší zkoušející jsou prý rádoby sparvedliví až někdy přísní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.5.10 11:13

Taky si myslím, že když už, tak to pro tebe bude spíš minus než plus.
I když záleží na lidech, co zkoušejí. Když jsou to vyučující, které dobře znáš a oni tebe, ví, že se snažíš, tak bych nečekala, že tě potopí. Pokud budeš mít problémy, tak se budou snažit ti pomoci. Alespon u nás to tak bylo. Vyhodili opravdu pouze lidi, který neřekli ani slovo k tématu.
U úplně cizích lidí v komisi ale nemůžeš čekat žádné úlevy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.10 11:26

Já si myslím, že je to úplně jedno, prostě umíš nebo neumíš. Nechápu, proč by to mělo být minus 8-o Pokud jsou profesoři normálně uvažujicí lidé, tak je zajímají vědomosti.

• Citovat
  • Upravit
3549
6.5.10 11:27

Ahojky tak já končila taky už těhu,ale je pravda,že vyučující,kteří mě znali a byli u toho,se snažili pomáhat,ale všem nejen mě a ti ostatní na mě spíš pohlíželi stylem panebože,co to tu chce,ale nějak to neřešili a nakonec mi poblahopřáli k šťastnému mateřství,ale rozhodně chtěli všichni vidět a slyšet nějaké znalosti a výsledek a nemyslím,že by se nějak koukali na to,že jsem těhu ani neznám takový příklad,že by někdo přihmouřil oči jen kvůli těhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.10 11:36
BaraF píše:
U státnic je porota? To studuješ nějakou varietní školu? U nás zkoušela zkušební komise. A nikdo si s břichem na státnice nepřišel, diplomka se měřila v laboratoři a my všechny budoucí inženýrky jsme chtěly jít nejdřív trochu se uplatnit v praxi (kdysi se mateřství za extra kariéru pro čerstvou VŠ nepočítalo).

Báro inženýrko,
ony taky některé maminky studují dálkově.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky