Těhotná u státnic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
14.5.10 14:26

A, tady se vesele diskutuje dále a má to pořád šmrnc :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.7.10 09:31

Milá Báro - Tenhle problém bys ale měla řešit se zástupci fakult, ze kterých přichází „ti neschopní, hrozní a nemožní absolventi“, nikoliv tady. Ale bavíš, to jo. Mimochodem, jsem také studentka VŠ, technického směru - takže žádná pohodička a budu rodit v polovině pátého ročníku. Nečekám úlevy, naopak si myslím, že mě do porodu budou více honit. A jsem si celkem jistá, že některé vyučující mladšího data narození mě budou více prohánět i v letním semestru. Většinou jsou z ekonomické fakulty, externistky, dodnes bez dětí :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
15.7.10 13:50

Všichnni se mi smáli, že s pupkem to mám v kapse. Statnicovala jsem měsíc před porodem. No…že by mi to nějak echt pomohlo, to nevím. Ale jisté je, že mě nevyhodili, takže…kdo ví :lol: Přeju hodně štěstí. A nebo už je po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.4.14 10:03

Ahoj holky obnovuji diskuzi, je tu některá „čekatelka“ co se chystá státnicovat v letních měsicích?(2014) ;). Já měla původně státnicovat už loni, ale jelikož se první špunt narodil v dubnu, tak jsem byla ráda, že jsem se za ty dva měsíce „zaklimatizovala“ natož se ještě intenzivně učit. Tudíž odklad o rok a letos v létě se jde na věc a tentokráté s malým v balení 2v1, jelikož v tom opět už nějaký ten měsíc lítáme :lol:.. obě dítka budou tedy asi neskutečně chytrá, jelikož v rámci pobytu u mě mají obě samostudium ;) Letos to chci dotáhnout tak to pytlíkuji jak se dá. Dopisování bp - roční mimi a druhé v bříšku..je nás tu více? :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí