Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím,
chtěla bych poprosit, jestli mi můžete dát doporučení na dobrého zubaře v Brně- spíše střed, nebo směrem Kr. pole, Řečkovice, Medlánky…
Zkoušela jsem v poslední době hledat a bavily jsme se se sestřičkou po telefonu, že se u nich všechno platí, i čištění kanálků- prý klasika. Já nevím, co je dneska klasika, já jsem kromě nadstandardních výkonů nikdy nic neplatila, rozhodně ne čištění kanálku. Potom se mi stejně neozvali, domlouvali ksem se, že mi pošlou sms, až se jim uvolní nějaké místo a nic. Tak hledám dál.
Ale raději asi, kde běžné úkony proplácí pokišťovna…
Děkuji za reakce
Já chodím už mnoho a mnoho let do ordinace MUDr. Igora Tejkala, který teď sídlí na Kamechách. Nemám žádné výtky a rozhodně z lidí netahá zbytečně peníze.
Ahoj, já jsem teď u MUDr. Stračárové, na Rybkově 9, jak je právnická fakulta a je skvělá…hrozně se totiž zubaře bojím…jak je to s placením, ale moc nevím, měla jsem to jako těhule zadarmo. Taky bych zkusila zavolat a zeptat se, jsou moc ochotné, paní doktorka i sestřička
MUDr Jílovec ,v Kr. Poli,dosud jeden z nejlevnějších zubařů v Brně,chodíme k němu celá rodina. A pacienty příjmá.
berry4 píše:
MUDr Jílovec ,v Kr. Poli,dosud jeden z nejlevnějších zubařů v Brně,chodíme k němu celá rodina. A pacienty příjmá.
berry,
v hodnocení někdo píše, že je to spíš kovář než doktor
a já jsem cíťa, nerada bych si trhla ostudu, že bych mu utekla z křesla
![]()
Ta lokalita by mi vyhovovala, ale jaký má přístup k pacientům? Díky
Holky, děkuji za doporučení, doktory proklepávám a určitě někoho vyberu ![]()
Ahoj!
My chodíme k dr. Dolynovské na Msarykovu 12. Je to hned pod Zelňákem. Dr. je moc milá, hodná, hrozně příjemná a s její prací jsem zatím navýsost spokojená. Sestřička je taky velice příjemná. Jediný dvě nevýhody jsou- strašně dlouhá objednací lhůta (klidně i dva a půl měsíce-ovšem jako bolestivý připad tě vezmou samo hned) - a spoustu věcí se tam platí. Třeba konkrétně ty kanálky. Jinak přeju dobrej výběr. Ahoj
Belehter píše:
Ahoj!
My chodíme k dr. Dolynovské na Msarykovu 12. Je to hned pod Zelňákem. Dr. je moc milá, hodná, hrozně příjemná a s její prací jsem zatím navýsost spokojená. Sestřička je taky velice příjemná. Jediný dvě nevýhody jsou- strašně dlouhá objednací lhůta (klidně i dva a půl měsíce-ovšem jako bolestivý připad tě vezmou samo hned) - a spoustu věcí se tam platí. Třeba konkrétně ty kanálky. Jinak přeju dobrej výběr. Ahoj
Prosím tě, můžu se zeptat, kolik platíš za ty kanálky? Kamarádka totiž někde vyplázla 1500,– za jeden, tak se raději ptám
Tývogo, tak to už přesně nevím, páč ona mi tam dává ještě nějaký dezinfekční vložky, pak ještě nějaký jiný,.....já mám ty zuby hrozně zrychtovaný. takže posledně jsem mylsím platilaněco kolem 1000 is těma vložkama. ale fakt nevím. Zkus si tam ale zavolat, nebo mrkni na ty jejich stránky http://www.esteticke-centrum.cz/main.php?…
Tak to je dobrý
ona fakt platila 1500 za jeden kanálek- takže 4500 za zub a to by se mi fakt nechtělo.
Moc díky!!!
Taky jsem připlácela, myslím za 3. kanálek, že dva hradí pojišťovna, třetí už pacient, ale bylo to v řádu stovek, asi tři stovky. Te´d mi museli dělat korunku, ale až hlubokov puse, kde na to vidět nebylo a protože špatně snáším zlato, vzala jsem kovovou a platila suma sumárum 60Kč ![]()
yriel píše:berry4 píše:
MUDr Jílovec ,v Kr. Poli,dosud jeden z nejlevnějších zubařů v Brně,chodíme k němu celá rodina. A pacienty příjmá.berry,
v hodnocení někdo píše, že je to spíš kovář než doktor
Ta lokalita by mi vyhovovala, ale jaký má přístup k pacientům? Díkya já jsem cíťa, nerada bych si trhla ostudu, že bych mu utekla z křesla
![]()
Ahoj, moji rodiče začali chodit do Řečkovic:
http://www.csp-brno.cz/.
Zatím jsou spokojeni, s placením žádný problém. Zatím čekací lhůty tak 14 dní, když přišla máma s problémem, tak ji zubař hned vzal, ale ne ten její. Je jich tam více, nevím, ke komu chodí. resut
pořád jsem přemýšlela,co to tady řešíte za ceny výplní kanálků a ops,už chápu
Za čištění jsem zatím nikdy neplatila.
V ordinaci dr. Igora Tejkala se můžete spolehnout na solidní jednání, jak co se týká kvalitní péče, tak financí. Myslím, že s čištěním kanálků je to obecně tak, že pojišťovna hradí jen určitý počet návštěv spojených s čistěním kanálku, pokud je jich třeba víc, když třeba zub po uzavření bolí, což se může stát, tak to placení asi záleží na přístupu každého doktora. Skutečně se v ordinaci dr. Tejkala platí jen to, co určitě nehradí pojišťovna. Jak jsem se přesvědčila, posílají k němu do ordinace k vyřešení náročnější případy, u nichž si nejsou sami jisti, mnozí zubaři nejen z blízkého okolí, ale i ze zubních klinik! Nevím ale, jestli přibírá nové pacenty, ordinaci má přestěhovanou na Chvalovku 7, to je na konci Bystrce, tak se lze telefonicky informovat.