Zubař Brno - prosím, doporučte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
bavaria
28.5.11 21:47

Zubař Brno

Já jsem strašně spokojená s panem Mudr.Odstrčilem Poklinika Brno-Lesná.Myslím, že bere i nové pacienty, ale objednají tě až za 1-2 měsíce …zato je perfektní :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
katusinuska
26.1.12 00:10

plomby

chtela bych se zeptat, jestli neznate v brne zubare, ktery udela bile plomby tak ze to nepujde poznat dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
1271
31.3.12 21:15

Holky nevite o nejakem zubari v Brne co jeste registruje?

dekuju Renda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
31.3.12 21:34

http://www.krasnezuby.cz/…e/o-nas.html

Toto je ordinace v Řečkovivích u zastávky tramvaje 1, myslím Filkukova, chodím tam, byla jsem i s malým synem. Doktorka mladá super, doktora neznám. Objednání za týden, dva. Péče výborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.3.12 21:43

Mudr Jílovec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
31.3.12 22:01

Tak ja chodim k Linhartovy a to je na Korenskeho v medlánkach a ten taky bere za čistení kanalku,a naposled my vyplnil zub takovou pastou a nechala sem tam 1500kč a ted tam musim znovu mam 2 zavložkované zuby,a budu hodne platit,nenasla sem nikoho kto by mne prijal a nemusela by sem tolik platit :pocitac: :pocitac: chjo holky no ja u zubare nechám celou nemocenskou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
31.3.12 22:04

Dekujuu v pondeli obvolam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
1.4.12 12:30

chodím již několik let k MUDr. Zuchovi, moc hodný pan doktor a hlavně odborník, mám od něj bílé plomby na předních zubech a nic nejde poznat, prostě zlatíčko :-) ale nevím, jestli přibírá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
18.5.15 21:59

Maminky,
nedoporučíte některá dobrou zubní ordinaci v Brně (poblíž centra), kde nabírají nové pacienty a mají lepší techniku - tzn. vytrhnou mi i zaklíněnou osmičku a celkově mi dají zuby do pořádku?
Musím se objednat na extrakci osmičky, v úvahu padá Olomouc či Brno, jelikož do Brna jezdím pravidelně, rozhodla jsem se pro něj. Jelikož ale nejsem moc spokojená s mým současným zubařem, ráda bych případně rovnou přešla.
Známá mi doporučila Exté na Masarykově, je super, že je to rovnou u nádraží, ale četla jsem spíš negativní recenze, tak nevím, nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
18.5.15 22:16

Tak ja muzu jen doporucit Modec na poliklinice na Vinicni (devitkou od nadrazi 10 minut) - jsou sice drazsi nez obvykle, ale ta pece je vazne spickova. Najdi si www a uvidis. Pouzivaji nejnovesi materialy, nedavno mi sekali osmicku, ktera byla polozena v kosti a za 20 minut jsem byla venku i s rozriznutou kosti.. ted uz nevim nic.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2029
18.5.15 22:18

@Tate S tou osmičkou si nejsem úplně jistá, protože na to někdy musí být chirurg. My s manželem chodíme k dr. Aleně Šedové - je to na Vránové, čtyřkou na Cejl. Z centra to daleko není. Zkušenost máme dobrou, je to malá ordinace, ale má třeba i vlastní rentgen. Manžel je tam občas víc jak doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
19.5.15 09:54

Zkus MUDr. Elena Penčová http://www.k11.cz/…i-lekari.php#…, chodíme tam s dětmi sice k jiné lékařce, ale jsme moc spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
19.5.15 14:35

Já chodím sem http://www.dentina.cz/ a jsem velice spokojená. Akorát s osmičkama mě poslali k chirurgovi (Mudr. Boška) - taky výborný (velmi příjemný a hlavně bezbolestný a rychlý zákrok).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
19.5.15 21:00

Děkuju holky :kytka:, obvolám a někam se konečně odhodlám objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
5.5.16 13:41

Ahoj holky, prosím zubaře který umí bílé plomby-konkrétně na předních zubech-samozřejmě že mi řeknete že chci asi moc - dobrého zubaře na přední zuby+aby jsem u něho nenechala majlant,..hrůza že. kdekoli v brně-třeba někde na okraji-prý bývají levnější než v centru.
nepocházím z Brna, v mém městě u mé dr za bílou plombu se dávalo třeba 400-600,(ikdyž pravda že ona to moc neuměla, a mamka mi řekla at si vážně radši najdu někoho nového že ona by mi to jen zkazila..)no přijela-přistěhovala jsem zde, a první zubařka (Malinová nekde u dětské nemocnice)kterou jsem si tu našla mi opravila zadnější zub (bílou plombou-to jsem chtěla) za 1900!byla dobrá to nepopírám ale nemohla jsem si to zrovna dovolit. další ceny by se pohybovaly kolem 1400. no takže na další zuby které potřebovaly opravit už jsem nedošla, ale ted(po dalším roce) už by to opravdu potřebovalo jako sůl, protože furt lepší zaplatit za plomby než za nový zuby že. takže mi řekněte je to tu v brně takhle drahý všude? doporučte mi někoho prosím, objednací doba muže být i měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.