Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
weruuunka píše:
Ahoj.Nevíte o nějakém zubaři v Liberci nebo v okolí, který přjímá nové pacienty. Včera se mi začala rozpadat stolička a dneska to už začíná bolet.
Dr. Anna Kovbuz, na Františkově. Je hrozně hodná, chodím k ní moc ráda. No teda moc ráda ne, ale když jdu, tak se nebojím. Zubaře ráda nemám.
MUDr. Sonntag v Lipovy u Fugnerky. Je to mladej doktor, drazsi, ale sikovnej.
Ahojky holky, už nějakou dobu sháním v okolí Liberce zubaře. Jediného, kterého jsem našla tak u něj nehradí zákroky pojišťovna takže, bych se nedoplatila. Máte nějaký tip na zubaře, který přijímá? a jaké s ním máte zkušenosti? Děkuji ![]()
Ahoj, též se přidávám, sháním spíš Jablonec, ale víceméně už to začíná být jedno, hlavně abych vůbec někoho sehnala.. a ideálně aby se u něj neplatily nějaké šílené pálky ![]()
Díky ![]()
Nevím,jak dalece je okolí :Liberce já jezdím do Jablonného v Podještědí.....dr.Ivana Adamcová…
Tak Jablonný je pro mě fakt z ruky.. já bydlím směr Český Dub ![]()
@Petra Z Tak prej Jablonný není tak daleko jak jsem myslela, ale vlastně docela kousek
A nevíš tedy jestli přijímá ???
V Jablonci na poliklinice jsou teď nějaký 2 arabové a oba berou. Nevím, neslyšela jsem jaký jsou, třeba to nebude tak hrozný, člověk nesmí mít předsudky
@tenea píše:
V Jablonci na poliklinice jsou teď nějaký 2 arabové a oba berou. Nevím, neslyšela jsem jaký jsou, třeba to nebude tak hrozný, člověk nesmí mít předsudky
Mě by nevadilo, že jsou Arabové, ale nevíš jak moc se u nich platí? Nemuselo by to možná být tak hrozné, když jsou na poliklinice ![]()
My chodíme k Mudr.Tržické http://mudr-trzicka-michaela.katalog-stomatologu.cz/,
v Liberci, myslím,že bere nové pac… stačí tam zavolat,zeptat se. Je v dobrém místě,dá se tam v pohodě zaparkovat a jsme s ní spokojení !
Je super
Bohužel se v červnu stěhujeme, tak přejdeme jinam ![]()
www.dent1.cz Chodím tam, je to naproti Plauditu a Balónu, doktor je mladý arab, ale umí perfektně česky, je moc pečlivý, vybavení ordinace je luxus. Jediný co, že nedělá obyč. plomby, jen bílé, které si hradíš podle toho jak jsou velké. A zatím asi bere.
Ahoj.
Nevíte o nějakém zubaři v Liberci nebo v okolí, který přjímá nové pacienty. Včera se mi začala rozpadat stolička a dneska to už začíná bolet.