Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@aspagi
Jenže Sontag je spíš velmi drahý, ne-li jeden z nejdražších?
@Anna 18
Mimochodem ta průkazka určitě nutná nebude, mně se na ta razítka nikdo ani nedíval. Levného neznám, ale bolesti bych se nebála s umrtvením snad nikdo problém dělat nebude.
Bohuzel mam spatne zkusenosti. Sontag ma sice dobre recenze, ale drahy asi je. Potrebuji ted setrit kazdou korunu na mimco a ne vse vrazit do zubare. Nejde jen o razitko, ale i o ty zoubky
jinak dekuji za rady ![]()
@Anna 18 píše:
Bohuzel mam spatne zkusenosti. Sontag ma sice dobre recenze, ale drahy asi je. Potrebuji ted setrit kazdou korunu na mimco a ne vse vrazit do zubare. Nejde jen o razitko, ale i o ty zoubkyjinak dekuji za rady
Tak zkus tu lucii neumannovou rideo s. r.o
Ahoj holky, sháním nějakého dobrého zubaře v Liberci který nabírá nové pacienty. Nevíte o někom? Hledám už půl roku a nic ![]()
@Pájinka312 MUDr Kittler. Estetické dentální centrum 2k DENT.
@Pájinka312 píše:
Ahoj holky, sháním nějakého dobrého zubaře v Liberci který nabírá nové pacienty. Nevíte o někom? Hledám už půl roku a nic
Chodim k Mddr. Lence Pencakovy k dopravnimu hristi, byla jsem tam minuly patek a tento tyden pry nabiraji 15 lidi a prednost maji ty co nemaji zadneho zubare…
@Pájinka312 je drahý. Ale je nejlepší. Preventivní péče tolik nestojí.
@Pájinka312 https://www.2kdent.cz/cenik/ hele, já měla od minulého zubaře zuby dost zprasený. Odřený od vrtání, kdy omylem hrábnul do zdravého zubu, musela jsem si nechat dát několik korunek, přeplombování amalgamových plomb, vytržení osmiček, měla jsem toho dost. A taky to stálo. Kolem dvou set. Ale já chtěla celou pusu v cajku, od té doby platím jen hygienu, protože zuby jsou v pořádku. Ale on ti neudělá nic, na čem byste se nedomluvili. Všechno se odvíjí od stavu zubů a tvého přání.