Zubař - Liberec a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8836
4.4.14 08:47

@aspagi
Taky jsem hledala dlouho zubaře a teď chodím k MUDr. Charvátovi má i svoje internetové stránky a jsem maximálně spokojená, nevím kolik jsi platila u Kleina, tady to není taky zadarmo, ale vím, že třeba jiní na Fugnerce jsou ještě dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
4.4.14 08:58

@aspagi netusim kde pribiraji, ale od Kleina utec co nejrychleji. Prakticky vzdy vse platis a to nemale castky. Snad vsechny plomby co jsem dostala mi vypadly a musim je platit znova. Zub leci takovym stylem ze jsem dostala zanet az do kosti. Takze radim rychle pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
4.4.14 09:01

@lucky.girl
A já tam zrovna poslala švagrovou, že tam berou i děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
4.4.14 09:06

Mudr. Bohumír Šimík - moc velká spokojenost. lze si ho najit na stránkách w.znamylekar.cz . Vždy nabídne dvě alternativy - jednu hrazenou pojišťovnou a druhou ne, nechá čas na rozmyšlenou, poradí, řekne svůj názor… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.4.14 09:35
@benjaminek píše:
@aspagi
Taky jsem hledala dlouho zubaře a teď chodím k MUDr. Charvátovi má i svoje internetové stránky a jsem maximálně spokojená, nevím kolik jsi platila u Kleina, tady to není taky zadarmo, ale vím, že třeba jiní na Fugnerce jsou ještě dražší.

Ahoj diky ja jsem uz nasla neumannovou v ruprechticich tak snad budu spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
4.4.14 09:39

@benjaminek ja hlavne kvuli maly tu jsem tam nechtela vzit za nic. Jeste aby oddelali zuby diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.4.14 09:58
@jája428 píše:
tam chodím s prckem.ale ty čekací doby děs :zed:
jaká je ale netušim malýmu byl rok, když jsme byli poprvé a ted jdeme v dubnu znova

Me objednalaaz 1.7. Takze za dlouho tak prosim pak dej vedet jaka je mas vubec ponetikdetam sidli vim ze je to nekde v ruprechticich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.4.14 10:08
@jája428 píše:
@aspagi Vodňanská 486/7
já chodím k zubaři, který se jmenuje Ahmad Abu Baker.je na Fugnerce, ale ted se stěhuje do Rochlic na Dobiášovku

Aha ale tak dej stejnnk vedet jak ti to dopadlo s malym u zubare…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56156
4.4.14 10:11

Sonntag. jezdim az z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.4.14 10:15
@jkra píše:
Sonntag. jezdim az z Prahy.

Je dobrej ale nebere deti :roll: byla jsem u nej jako tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
4.4.14 10:54

@jája428
To byl můj první liberecký a hned po první naprosto laxní kontrole, kdy i po RTG přehlížel kazy, jsem utekla.
@aspagi
Sonntag bere asi jenom děti těch, co jsou u něho registrovaní, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
4.4.14 11:11

@jája428
Byl to jeden z mála zubařů, který bral, když jsem se přistěhovala do Liberce a vůbec mě nenadchl, to ani nejde porovnat s mým současným zubařem, který se snaží stav chrupu dovést k dokonalosti ;) Přehlížel kazy pod plombou, které ten můj nynější dobře odhadoval i bez RTG a ani se neměl k tomu, aby mi vyměnil plomby, které už od pohledu byly odlámané a zničené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
4.4.14 11:22

@jája428
Možná to o něčem vypovídá, že pořád nabírá, nevím no :nevim: A jaký z něho máš pocit? Mně třeba i vadilo, že neumí kloudně česky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.4.14 11:28
@benjaminek píše:
@jája428
To byl můj první liberecký a hned po první naprosto laxní kontrole, kdy i po RTG přehlížel kazy, jsem utekla.
@aspagi
Sonntag bere asi jenom děti těch, co jsou u něho registrovaní, ne?

Ne sontag je jen pro dospeli ptala jsem se ho deti prej nebere tak jsem sla k tomu kleinovi ale je to drahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
4.4.14 11:31

@aspagi
Já jen že švagrové ošetřuje celou rodinu i děti, tak nevím :nevim:
Potom napiš, co ta doktorka Neumannová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek