Zubař - Liberec a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8836
7.4.14 08:41

@aspagi
A nejmenuje se Lucie Neumannová a nemá dva tituly MUDr. a Mgr.? Na tu jsem našla hodnocení.
Já už se k našemu zubaři nebojím, od něho nic nebolí, tak nemám důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.4.14 08:43

@benjaminek jak ti to jinak dopadlo s mindzakovou? Uplne jsem se zapomela zeptat…my teda ted pujdem na ocko na 15m a myslim ze nema cenu to prodluzovat zatim mam malyho zdraveho a zadna reakce na ocko nebyla zvysena teplota max jednou a nemocny byl jen 1× ve 3 mesicich mel horecky a pak jednou pri prorezavani zubu ale jinak ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.4.14 08:44
@benjaminek píše:
@aspagi
A nejmenuje se Lucie Neumannová a nemá dva tituly MUDr. a Mgr.? Na tu jsem našla hodnocení.
Já už se k našemu zubaři nebojím, od něho nic nebolí, tak nemám důvod.

No neumannova se jmenuje ale jak dal nevim ordinaci ma v ruprechticich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.4.14 08:47

@benjaminek jo je to ona ted jsem koukala na net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
7.4.14 09:11

@aspagi
Na znamylekar jsem našla její hodnocení.
Jo s pediatrou, no chodíme dál a co potřebujeme o to si řekneme a dostaneme to, asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.4.14 09:49
@benjaminek píše:
@aspagi
Na znamylekar jsem našla její hodnocení.
Jo s pediatrou, no chodíme dál a co potřebujeme o to si řekneme a dostaneme to, asi tak.

No ale na znamy lekar je z trutnova ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
7.4.14 09:52

@aspagi
Možná se přestěhovala, to by byla velká náhoda, kdyby byly dvě téhož jména s těma dvěma stejnýma titulama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.4.14 10:03
@benjaminek píše:
@aspagi
Možná se přestěhovala, to by byla velká náhoda, kdyby byly dvě téhož jména s těma dvěma stejnýma titulama :nevim:

Jo asi jo tak jsem cetla komenty a docela dobry same pozitiva vyjma jednoho z 5 ale moc recenzi nema no a nakonec vam mindzakova sehnala tu ockovaci latku co jsi chtela tusim to bylo bez zloutenky ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
7.4.14 10:34

@aspagi
Jojo nakonec mi i tu třetí dávku objednala aniž bych musela říkat, že je potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.4.14 10:54
@benjaminek píše:
@aspagi
Jojo nakonec mi i tu třetí dávku objednala aniž bych musela říkat, že je potřeba.

Takze si nakonec spokojena ne ja teda jo i kdyz ted naposled mi prislo ze to brala dost fofren

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
7.4.14 11:09

@aspagi
Tak mně to přijde vždycky fofrem, ale když se člověk zajímá, nebo se mu něco nezdá, nebo něco chce tak trochu přibrzdí, ale její tempo je opravdu rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.4.14 21:34
@benjaminek píše:
@aspagi
Tak mně to přijde vždycky fofrem, ale když se člověk zajímá, nebo se mu něco nezdá, nebo něco chce tak trochu přibrzdí, ale její tempo je opravdu rychlé.

To je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.4.14 21:35
@jája428 píše:
je mladá :palec: ne teda hned po škole, to zase ne, ale je mladá :mavam:

Tak uz jen dpufat ze to nebude sadistka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.6.14 13:22

Dobry den, jsem ve 14tt a nutne potrebuju razitko od zubare v Liberci do tehotenske prukazky. Mam 2 kazy a jeden zub bude urcite na vytrhnuti, ale druhy pujde na plombu. Oba dva jsou stolicky, ale k problemu: hledam zubare v Liberci, ktery je slusny a nevyziva se v bolesti pacientu (mam ze zubaru hrozny strach), ale zaroven velmi levny nevite nekdo prosim o nejakem? :-) za odpovedi dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
17.6.14 16:10
@Anna 18 píše:
Dobry den, jsem ve 14tt a nutne potrebuju razitko od zubare v Liberci do tehotenske prukazky. Mam 2 kazy a jeden zub bude urcite na vytrhnuti, ale druhy pujde na plombu. Oba dva jsou stolicky, ale k problemu: hledam zubare v Liberci, ktery je slusny a nevyziva se v bolesti pacientu (mam ze zubaru hrozny strach), ale zaroven velmi levny nevite nekdo prosim o nejakem? :-) za odpovedi dekuji :-)

Zkus sontaga ale bere jen dospeli tak pro decko nepocitej jinak ja jsem zaregistrovana u neumannovy jdu az 1.7 takze nevim jaka je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty