Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jája428 píše:
@aspagi Vodňanská 486/7
já chodím k zubaři, který se jmenuje Ahmad Abu Baker.je na Fugnerce, ale ted se stěhuje do Rochlic na Dobiášovku
Aha ale tak dej stejnnk vedet jak ti to dopadlo s malym u zubare…
@jkra píše:
Sonntag. jezdim az z Prahy.
Je dobrej ale nebere deti
byla jsem u nej jako tehotna
@jája428
To byl můj první liberecký a hned po první naprosto laxní kontrole, kdy i po RTG přehlížel kazy, jsem utekla.
@aspagi
Sonntag bere asi jenom děti těch, co jsou u něho registrovaní, ne?
@jája428
Byl to jeden z mála zubařů, který bral, když jsem se přistěhovala do Liberce a vůbec mě nenadchl, to ani nejde porovnat s mým současným zubařem, který se snaží stav chrupu dovést k dokonalosti
Přehlížel kazy pod plombou, které ten můj nynější dobře odhadoval i bez RTG a ani se neměl k tomu, aby mi vyměnil plomby, které už od pohledu byly odlámané a zničené.
@jája428
Možná to o něčem vypovídá, že pořád nabírá, nevím no
A jaký z něho máš pocit? Mně třeba i vadilo, že neumí kloudně česky.
@benjaminek píše:
@jája428
To byl můj první liberecký a hned po první naprosto laxní kontrole, kdy i po RTG přehlížel kazy, jsem utekla.
@aspagi
Sonntag bere asi jenom děti těch, co jsou u něho registrovaní, ne?
Ne sontag je jen pro dospeli ptala jsem se ho deti prej nebere tak jsem sla k tomu kleinovi ale je to drahy
@aspagi
Já jen že švagrové ošetřuje celou rodinu i děti, tak nevím ![]()
Potom napiš, co ta doktorka Neumannová.
@jája428
Klidně zkus toho mého MUDr. Jan Charvát, ale není z těch, co dělají všechno zadarmo, zato ale ta práce stojí za to a je rozumný, dá se s ním domluvit.
Když jsem mu volala, tak zrovna nebrali, ale sestra si mě poznamenala a za měsíc mi volala, jestli máme zájem a potom nabrali i manžela a tchýni bez problémů.
@benjaminek píše:
@aspagi
Já jen že švagrové ošetřuje celou rodinu i děti, tak nevím
Potom napiš, co ta doktorka Neumannová.
Tak to je zvlastni me rekl ze tkhle maly deti nebere tak treba ji je vzal az dyl ty deti a nebo jen diky tomu ze je svagrova dlouhodoba pacientka jeho co ja vim nebo ma detskejch pacientu plno fakt nevim proc ni to rekl ja vim ze kamoska rikala ze ji dite 3roky k nemu taky chodil tak jsem se ho zeptala a kdyz mi trekl ze takhle male deti nebere tak jsem myslela ze kecala…ale on je to jeji znamej…
@benjaminek píše:
@jája428
Klidně zkus toho mého MUDr. Jan Charvát, ale není z těch, co dělají všechno zadarmo, zato ale ta práce stojí za to a je rozumný, dá se s ním domluvit.
Když jsem mu volala, tak zrovna nebrali, ale sestra si mě poznamenala a za měsíc mi volala, jestli máme zájem a potom nabrali i manžela a tchýni bez problémů.
Tomu jsem dnes volala a nebral zkousel jsem rano od 8:00 ruzny zubare tak jsem prave koukla nekam do diskuzi a videla ze neumanova bere tak jsem to zkusila a klaplo to jen aby byla dobra fakt se zubaru desim
@aspagi
Snad budeš spokojená, potom dej vědět jsem zvědavá. A za jak dlouho Vás objednala?
@benjaminek píše:
@aspagi
Snad budeš spokojená, potom dej vědět jsem zvědavá. A za jak dlouho Vás objednala?
Ahoj byla jsem mimo jsme objednany az na 1.7 takze za dlouho vedet dam urcite ja myslim ze ta zubarka je mlada ale na znamy lekar jsem ji nenasla takze ani hodnoceni
@aspagi
To je teda dlouhá objednací lhůta, ale jestli bude dobrá, tak se to dá překousnout.
@benjaminek píše:
@aspagi
To je teda dlouhá objednací lhůta, ale jestli bude dobrá, tak se to dá překousnout.
Jo tak ja na o nespecham vud kord kdyz vim ze mam diru v zubu a jsem zvedava co mi s tim bude delat uff bojim se..malej zas bude zdrhat nesnasi kdyz mu nekdo leze do pusy a pak rve i na me kdyz sek nemu blizim s kartackem tak zdrha a rehta se u toho