Zubař - Liberec a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
488
15.5.12 10:27
@Radka84 píše:
Mě by nevadilo, že jsou Arabové, ale nevíš jak moc se u nich platí? Nemuselo by to možná být tak hrozné, když jsou na poliklinice :think:

No tak to nevím, zkusím se pozeptat, ale myslím si že to žádné závratné částky nebudou, to by pak k nim asi už nikdo nechodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
15.5.12 10:40

Díky všem, zkusím to obvolat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
15.5.12 13:45

Tak Tržická, Kobuz ani ten Arab u Plauditu neberou :( Zacinam byt zoufala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
15.5.12 14:30

@Radka84 Tak to je nás víc, koukám, že tam teda ani volat nemusím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
15.5.12 14:46

Ona sestra někdy pomáhá doktorovi třeba zasušit plombu, tak zkuste volat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
15.5.12 14:50

Možná poradím, zkuste zavolat na tel. 777 765 175, Dr. Klain, Medical. Neznám ho, ale dostala jsem info od své zubařky, že tento zubař přijímá nové pacienty. A měl by mít ordinaci v Liberci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
15.5.12 16:19
@paam píše:
Ona sestra někdy pomáhá doktorovi třeba zasušit plombu, tak zkuste volat znovu.

ne ze neberou telefon, neberou nove pacienty :D

@helenski1 píše:
Možná poradím, zkuste zavolat na tel. 777 765 175, Dr. Klain, Medical. Neznám ho, ale dostala jsem info od své zubařky, že tento zubař přijímá nové pacienty. A měl by mít ordinaci v Liberci :-)

diky, zkusim jeste tlacenku pres kolegyni z prace a kdyztak tam asi zavolam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
15.5.12 16:47

@Radka84 :-D :oops: Já už mám asi vážně místo mozku chrastítka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
15.5.12 16:54
@Radka84 píše:
Tak Tržická, Kobuz ani ten Arab u Plauditu neberou :( Zacinam byt zoufala :?

Tak to je smůla…přitom ještě nedavno Dr. Tržická měla na stránkách,že přibírá nové… Někdy je to mazec! My se od ní za měsíc budeme odhlašet všichni 4,kvůli stěhování..pak 180 km jezdit fakt nemůžeme :mrgreen: ale taky se mi od ní nechce.Je fakt výborná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
15.5.12 17:06
@radusa píše:
Tak to je smůla…přitom ještě nedavno Dr. Tržická měla na stránkách,že přibírá nové… Někdy je to mazec! My se od ní za měsíc budeme odhlašet všichni 4,kvůli stěhování..pak 180 km jezdit fakt nemůžeme :mrgreen: ale taky se mi od ní nechce.Je fakt výborná…

A nechcete se odhlásit hned? Že bych se tam místo vás nacpala :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
15.5.12 17:24
@Radka84 píše:
A nechcete se odhlásit hned? Že bych se tam místo vás nacpala :D :D

No, můj chlap už tam stejně dlouho nebyl,jaksi na to nemá čas :mrgreen: Já tam byla s holkama minulý čtvrtek, takže tam taky už nejspíš nepůjdeme.Takže by to klidně šlo ;) Uvolní se jí tak 4 místa…tak tě třeba vezme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
15.5.12 17:47
@radusa píše:
No, můj chlap už tam stejně dlouho nebyl,jaksi na to nemá čas :mrgreen: Já tam byla s holkama minulý čtvrtek, takže tam taky už nejspíš nepůjdeme.Takže by to klidně šlo ;) Uvolní se jí tak 4 místa…tak tě třeba vezme ;)

Já to myslela ze srandy, ale na druhou stranu bych byla fakt hrozne rada, kdybys mi napsala, az se pujdete odhlasit, abych tam pak hned mohla brnknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
15.5.12 17:52
@Radka84 píše:
Já to myslela ze srandy, ale na druhou stranu bych byla fakt hrozne rada, kdybys mi napsala, az se pujdete odhlasit, abych tam pak hned mohla brnknout :)

To mě napadlo :mrgreen: ..ale proč ne? Takhle jsem to udělala kdysi u jiné zubařky,když jsme tam končily s dcerou, domluvily jsme se a místo nás vzala mamku a ségru. Tak by na to třeba přistoupila.. ;) Dneska to není jen tak,sehnat „volného“ zubaře.No,nás to taky čeká.Už se na to těším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.4.14 08:36

Ahoj poradite nekdo schanim zubare pro sebe a syna liberec byli jsme u kleina ale to je drahe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.4.14 08:36

Ahoj poradite nekdo schanim zubare pro sebe a syna liberec byli jsme u kleina ale to je drahe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty