Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, můžete mi prosím poradit zubaře v okolí Ostravy… moje zubařka skončila, šla do důchodu, takže smůla, těžké najít zubaře co registrují pacienty. Moc prosím o radu? Už jsem zkoušela některé obvolavat a marně… co teď? ![]()
@sssbarca modlit se.. sama nemůžu najít.. jako jo, našla jsem, jenže nepracuje na pojišťovnu.. zase je pečlivý, to jako jo. Takže pokud Ti nevadí, že za obyč plombu zaplatíš až 4 tis, dam Ti kontakt.
Tak to ne, to je moc peněz, jsem na rodičovské… teď jsem volala do dvou zubaře a nic… ![]()
@sssbarca píše:
Tak to ne, to je moc peněz, jsem na rodičovské… teď jsem volala do dvou zubaře a nic…
tak to jsi na tom stejně jak já.. už rok hledám zubaře pro syna a nic.. teď jsem volala dalšímu, děti nebere, bere dospělé, opět platba keš za vše.. by jeden brečel ![]()
Zeptej se přímo na pojišťovně..manžel taky hledal. Na nástěnce RBP měli vyvěšené zubaře, kteří přijímají…já si to nezapamatovala, tak jsem tam pak volala a paní mi jména a kontakty nadiktovala přes telefon.
@Sinquinita píše:
Zeptej se přímo na pojišťovně..manžel taky hledal. Na nástěnce RBP měli vyvěšené zubaře, kteří přijímají…já si to nezapamatovala, tak jsem tam pak volala a paní mi jména a kontakty nadiktovala přes telefon.
takhle jsem postupovala já a dostala jsem se k dr, který bere, ale na pojišťovnu nepracuje, paráda, no ni? obvolala jsem jich víc jak 50 a nikdo nebere - pokud jo, vše se platí a to fakt hodně…
@martina.se Tss…tož tak to je super. To jsem nevěděla. Já manžela nakonec dostala po známosti k jedné zubařce, ale jako taky jsme volali stopadesáti zubařům…
PS: měla jsem jít taky na zubařinu…
@Sinquinita jo, taky si říkám, že jsem měla dělat zubaře, byl by klid.. mi to taky šokovalo.. jsem pak psala do pojišťovny, proč jediný lékař, kterého mi „doporučili“ nedělá na pojišťovnu a jejich odpověď, že to není jejich starost, že přibírá a tím to pro ně hasne.. ![]()
Paní Darja Klusko z Hrabůvky, z polikliniky bere nové pacienty. Tedy pokud nejste xenofob a nevadí vám cizí národnost a je opravdu dobrá ![]()