Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky,
sháním zubaře pro manžela. Pořád se nám nedaří nikoho sehnat - všichni v okolí mají buď plno, nebo chtějí platit šílené částky za plomby…
Prosím, nevíte někdo o zubaři, který bere pacienty, umí udělat zuby, a ideálně nechce x stovek za obyčejnou plombu?
Ideálně Plzeň, Plzeň - sever, nebo i někde v okolí.
Doufám, že takový ještě existuje..... ![]()
Nevím jestli ještě bere, ale Mudr.Jana Švarcová - Živnostenská ulice. Velice pečlivá doktorka, plomby vždy výborně udělané, se smyslem pro humor ( i když asi ne vždy každý pochopí
).
My jsme spokojení s MUDr. Petrou Denkovou, ordinuje ve zdravotnickém středisku v Kaznějovské 47.
http://www.zubniordinace-plzen.cz/
V Líních je zubařka, která bere, ale fakt nevím jak se jmenuje. Nicméně je tam jediná tak by se to dalo někde dohledat. Sice je taková rázná, ale ošetří a za plomby se myslím nic neplatí.
Ahoj, určitě berou v DENTĚ - dr. Tuzarová, ul. Spojenců, Plzeň. Jsou tam moc fajn, příjemný, šikovný, ale drahý
Taky jsem dlouho sháněla a nakonec jsem začla chodit sem, s péčí jsem maximálně spokojená. Akorát ty ceny no......
Loni jsem platila za bílou plombu, tuším kolem 200 Kč. Amalgámová bývávala zdarma, už dlouho jsem žádnou nedostala, tak nevím, jestli je to ještě pravda. Tchán chodí jinam a vím, že platí i úkony, který my máme zadarmo, třeba sundavání zubního kamene…
no jestli je to ještě aktuální, tak vynikající doktorka je MUDr. Housková, Artdental, Radobyčická ulice (naproti katastru)…
chodím k ní cca dva roky, a jsem s ní strašně spokojená, a to jsem změnila 4 zubaře, než jsem byla spokojená jak s jednáním, zkušeností, šikovností tak i s cenou.
Za plomby a injekce neplatím nic, doplácí se jen bílá, nevím, okolo 400-500,–
hlavně se vždy snaží s pacientem pořešit různá řešení, snaží se vymyslet jak to udělat co nejlevněji (prostě netahá z pacientů zbytečně víc peněz než je nutné)-
Navíc je to hrozná sympaťanda a její sestřička taky.
Tel. č. je 377 220 289
Určitě bere, ptala sem se jí na to před dvěma týdny, když sem tam chtěla přihlásit šváru.
@Petrlis píše:
V Líních je zubařka, která bere, ale fakt nevím jak se jmenuje. Nicméně je tam jediná tak by se to dalo někde dohledat. Sice je taková rázná, ale ošetří a za plomby se myslím nic neplatí.
V Líních už není zubařka, ale mladý zubař od úterý do pátku, pondělky jsou v Nýřanech. Termíny na objednání jsou tak 3 měsíce, je šikovnej a hodnej, bílá výplň se platí 600-800 Kč podle rozsahu, jinak jsem tam nic neplatila, pokud se nepočítá 30Kč poplatek. První týden v prosinci budou mít zavřeno - budou dávat nové křeslo a lino. Ale nejspíš už nové pacienty nebere, pokud vím, tak mají momentálně plno
Kdyby ale někdo chtěl, můžu dát kontakt ![]()
Ahoj holky, hledám zubaře pro svoji dcerku.
Nýřany a okoli, může byt i Plzeň.
Oživuji diskuzi (přeci jen…dva roky jsou nějaká doba
). Sháním zubaře pro celou rodinu (2 dospělí a 2 děti), nějakého hodného (hrozně se bojím) a ne drahého. Preventivku máme mít v lednu a jelikož jsme se sem přestěhovali z druhé strany Čech, tak tu nikoho fakt neznám. Prosím prosím, pokud víte o někom nejlépe Plzeň-sever a okolí, komu by jste svěřili i vlastní dítě
a bere nové pacienty, byla bych moc ráda. Už teď má husí kůži, když si představím, že musím jít k cizímu zubaři ![]()
@Mar__tanka1983 Můžu se zeptat, jestli stále chodíš k paní zubařce, kterou jsi zde zmínila? Nepřestala ordinovat? Sbírám odvahu, abych už nás někam objednala a ty jsi popisovala svoji zubařku táák pěkně ![]()
@Kakika ahoj, bohužel, odstěhovala se do Tábora (mě málem kleplo, když sem to zjistila).
Praxi přebrala kolegyně, co měly společnou čekárnu, také není špatná, ale už to není takové zlatíčko ![]()
@Mar__tanka1983 Tak to chápu. Já ještě 2× jela za svoji zubařkou do místa svého bývalého bydliště, ale dlouhodobě to prostě možné není (200 km
). Syna bereš také k ní? Cenově je na tom jak? Tchýně mi nabízela, že se přimluví i své zubařky, ale když jsem slyšela, kolik stojí div ne i pozdrav, tak na to bych ani neměla…