Zubař Plzeň a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3336
10.4.12 12:04

zubař - plzeň a okolí

Ahojky,
sháním zubaře pro manžela. Pořád se nám nedaří nikoho sehnat - všichni v okolí mají buď plno, nebo chtějí platit šílené částky za plomby…

Prosím, nevíte někdo o zubaři, který bere pacienty, umí udělat zuby, a ideálně nechce x stovek za obyčejnou plombu?
Ideálně Plzeň, Plzeň - sever, nebo i někde v okolí.

Doufám, že takový ještě existuje..... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.4.12 12:23

Nevím jestli ještě bere, ale Mudr.Jana Švarcová - Živnostenská ulice. Velice pečlivá doktorka, plomby vždy výborně udělané, se smyslem pro humor ( i když asi ne vždy každý pochopí :lol: ).

• Citovat
  • Upravit
1094
10.4.12 12:25

Jan Formánek, Přeštická 5, je super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
10.4.12 12:27

My jsme spokojení s MUDr. Petrou Denkovou, ordinuje ve zdravotnickém středisku v Kaznějovské 47.
 http://www.zubniordinace-plzen.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.4.12 12:32

V Líních je zubařka, která bere, ale fakt nevím jak se jmenuje. Nicméně je tam jediná tak by se to dalo někde dohledat. Sice je taková rázná, ale ošetří a za plomby se myslím nic neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
10.4.12 16:31

@anna78 , @green-eye
holky, a za plomby platíte, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.4.12 19:52

Ahoj, určitě berou v DENTĚ - dr. Tuzarová, ul. Spojenců, Plzeň. Jsou tam moc fajn, příjemný, šikovný, ale drahý :-( Taky jsem dlouho sháněla a nakonec jsem začla chodit sem, s péčí jsem maximálně spokojená. Akorát ty ceny no......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.4.12 08:20

Loni jsem platila za bílou plombu, tuším kolem 200 Kč. Amalgámová bývávala zdarma, už dlouho jsem žádnou nedostala, tak nevím, jestli je to ještě pravda. Tchán chodí jinam a vím, že platí i úkony, který my máme zadarmo, třeba sundavání zubního kamene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
15.4.12 23:51

no jestli je to ještě aktuální, tak vynikající doktorka je MUDr. Housková, Artdental, Radobyčická ulice (naproti katastru)…
chodím k ní cca dva roky, a jsem s ní strašně spokojená, a to jsem změnila 4 zubaře, než jsem byla spokojená jak s jednáním, zkušeností, šikovností tak i s cenou.
Za plomby a injekce neplatím nic, doplácí se jen bílá, nevím, okolo 400-500,–
hlavně se vždy snaží s pacientem pořešit různá řešení, snaží se vymyslet jak to udělat co nejlevněji (prostě netahá z pacientů zbytečně víc peněz než je nutné)-
Navíc je to hrozná sympaťanda a její sestřička taky.
Tel. č. je 377 220 289
Určitě bere, ptala sem se jí na to před dvěma týdny, když sem tam chtěla přihlásit šváru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
20.11.12 14:58
@Petrlis píše:
V Líních je zubařka, která bere, ale fakt nevím jak se jmenuje. Nicméně je tam jediná tak by se to dalo někde dohledat. Sice je taková rázná, ale ošetří a za plomby se myslím nic neplatí.

V Líních už není zubařka, ale mladý zubař od úterý do pátku, pondělky jsou v Nýřanech. Termíny na objednání jsou tak 3 měsíce, je šikovnej a hodnej, bílá výplň se platí 600-800 Kč podle rozsahu, jinak jsem tam nic neplatila, pokud se nepočítá 30Kč poplatek. První týden v prosinci budou mít zavřeno - budou dávat nové křeslo a lino. Ale nejspíš už nové pacienty nebere, pokud vím, tak mají momentálně plno :? Kdyby ale někdo chtěl, můžu dát kontakt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.13 08:06

Ahoj holky, hledám zubaře pro svoji dcerku.
Nýřany a okoli, může byt i Plzeň.

• Citovat
  • Upravit
16694
31.10.14 08:30

Zubař - Plzeň-sever a okolí

Oživuji diskuzi (přeci jen…dva roky jsou nějaká doba :lol: ). Sháním zubaře pro celou rodinu (2 dospělí a 2 děti), nějakého hodného (hrozně se bojím) a ne drahého. Preventivku máme mít v lednu a jelikož jsme se sem přestěhovali z druhé strany Čech, tak tu nikoho fakt neznám. Prosím prosím, pokud víte o někom nejlépe Plzeň-sever a okolí, komu by jste svěřili i vlastní dítě :lol: a bere nové pacienty, byla bych moc ráda. Už teď má husí kůži, když si představím, že musím jít k cizímu zubaři :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.2.15 07:28

@Mar__tanka1983 Můžu se zeptat, jestli stále chodíš k paní zubařce, kterou jsi zde zmínila? Nepřestala ordinovat? Sbírám odvahu, abych už nás někam objednala a ty jsi popisovala svoji zubařku táák pěkně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
16.2.15 13:53

@Kakika ahoj, bohužel, odstěhovala se do Tábora (mě málem kleplo, když sem to zjistila).
Praxi přebrala kolegyně, co měly společnou čekárnu, také není špatná, ale už to není takové zlatíčko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.2.15 14:44

@Mar__tanka1983 Tak to chápu. Já ještě 2× jela za svoji zubařkou do místa svého bývalého bydliště, ale dlouhodobě to prostě možné není (200 km :lol: ). Syna bereš také k ní? Cenově je na tom jak? Tchýně mi nabízela, že se přimluví i své zubařky, ale když jsem slyšela, kolik stojí div ne i pozdrav, tak na to bych ani neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.