Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je tu prosím někdo ze Svitav a okolí? Kdo by mi mohl poradit z výběrem dobrého zubaře? Vím jen o Sloukovi nnebo Sládkovi nemáte někdo zkušenosti? Nebo popřípadě mi navrhnout někoho jiného? Kdo ještě přijme nový pacienty a je hodný na děti a hlavně aby nebyl ras který se vyžívá v bolestech druhých. Za každou radu bych byla vděčná.
Ahoj, počkám, jestli ti někdo poradí. Já jsem z Moravské Třebové, naše zubařka tu končí a bude mít ordinaci v Blansku, takže řeším dilema, jestli jezdit k ní, protože je skělá a vzala mi i děti, nebo schánět někoho jiného. Tady je problém že místní zubaři přibírat nechtějí a děti už vůbec ne. Sice tady jedna přímo dětská zubařka je, ale v jejím případě je lepší s dětmi k zubaři vůbec nechodit… Kdybych věděla, že si vystačíme s prevencí dvakrát do roka, tak neváhám a do Blanska si dojedu, ale v případě, že by nastal nějaký problém by pro nás nebylo jednoduché jezdit do Blanska třeba dvakrát týdně…
Ahoj, chodíme k doktorce Morávkové a spokojenost…, ale snad už nové pacienty nepřibirá.. Na té zubárně vedle STK je více zubařů, tak tam třeba zkus zavolat.
My chodíme do MT ke Komárkové, přestěhovala se sem ze Svitav a díky bohu! Obvolala jsem všechny zubaře ve Sv a nikdo si nás nechtěl vzít, stejně tak v MT. Jednu dobu jsem dokonce jezdila do Březové k Loskotovi, ale ten taky končí a s dětma se moc nekamarádí.
Komárková je úžasná, vrtala a pak trhala prckovi zub, vůbec nebyla nervozní, v klidu mluvila, i když řval jak blázen. Jenže nepřibírá, zatím.
Takže nedokážu poradit a obávám se, že to budete mít těžké.
Katchus: dovolím si nesouhlasit ohledně přístupu pana zubaře Loskota k dětem… Já ze zmiňované obce pocházím a ačkoliv s dětma jezdím do Svitav, tak pana doktora si všechny kamarádky s dětma, které k němu chodí - chválí… hlavně kvůli přístupu k dětem…
A je pravda, že tu končí, ale až za sebe najde náhradu - potom bude dále praxi provozovat ve Svitávce.
Tak Petu Sladka znam z pareb, ne z ordinace, ale mozna jeste bere. Ja chodim ke Sloukovi a spokojena jsem moc. Ale co vim tak dalsi nebere.
No já se právě že přistěhovala z Bučovic tam mám svou zubařku jsem s ní spokojená je tam i dětská a ta je taky suprová ale je to 100km od nás
Tak to tu bude asi problém se zubaři
Ti co jsou dobří a v pohodě tak nepřibírají. Asi zatím zůstanu tam kde jsem i s malým třeba se pak něco naskytne.Tak vám zatím děkuji ![]()
@LUCI
Tak já s ním dobrou zkušenost nemám. Když pominu obrovskou čekací dobu v čekárně, tak mně ani sestře nechtěl nikdy děti prohlídnout, jakmile začaly plakat, tak byl nervozní a řekl, že pokousat se nenechá
jen dal razítka do průkazu a šli jsme. Stejně tak mi nehezky vyjel po starším, když mu bez varování začal dělat něco v puse a on mu cuknul.
To se mi nikde jinde nestalo, byli jsme u třech zubařů, různě na pohotovosti nebo než jsme sehnali dr. Komárkovou a nikde se takhle nechovali.
On mi jednoduše nesedl.
Jj zkusím panu Sládkovi zavolat nebo se tam stavím některý den zeptat osobně jestli přibíra a uvidím. Děkuji ![]()