Zubní pigment

10.2.24 18:18

Zubní pigment

Ahoj trápí taky někoho zubní pigment je mi teprav 22 a na dolních zubech ze zadní strany podle zubařky mám zubní pigment a začíná se mi to dělat i na vrchnich ze zadní strany a to si čistím zuby opravdu pravidelně byl už někdo na opiskovani na dentální hygieně a jaké to je? Nebo popřípadě jak zabránit aby se netvořil mám strach že jednou mi to půjde i na přední zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77042
10.2.24 18:57
@Daniela 42023 píše:
Ahoj trápí taky někoho zubní pigment je mi teprav 22 a na dolních zubech ze zadní strany podle zubařky mám zubní pigment a začíná se mi to dělat i na vrchnich ze zadní strany a to si čistím zuby opravdu pravidelně byl už někdo na opiskovani na dentální hygieně a jaké to je? Nebo popřípadě jak zabránit aby se netvořil mám strach že jednou mi to půjde i na přední zuby

jako jaký je pocit to pískování? jako by ti na zuby stříkali nějaké blátíčko, úplně fajn ten pocit není, ale nic hrozného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.24 19:02

@stinga takže to nebolí? Já spíš mám strach aby to nebolelo a když stě byla kolik za to chtěly? Jde jít na dentální hygienu a tím že chcete jen to opiskovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
10.2.24 20:01
@Daniela 42023 píše:
@stinga takže to nebolí? Já spíš mám strach aby to nebolelo a když stě byla kolik za to chtěly? Jde jít na dentální hygienu a tím že chcete jen to opiskovani

No a i kdyby to bolelo tak co jako 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
10.2.24 20:03
@Daniela 42023 píše:

to nevím, myslím, že už hygienistka bude chtít vyčistit i zubní kámen, bez toho to nepůjde, na dentální hygieně nebolí nic, akorát máš docela dlouho otevřenou pusu, ale nebolí tam nic,
mně stála první návštěva 1200 a další návštěvy 1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.24 20:05

@medvidka tak nic to se nemůžu ani zeptat jestli to bolí nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.24 20:06

@stinga dobře děkuji popremyslim nad tím a asi si to nechám odstranit ono se to stejně tvoři znovu ten pigment ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
10.2.24 20:08

Já mám problémy se zubním kamenem. První návštěva byla hodně nepříjemná, ale nebolela. Teď už je to v pohodě (nemám toho kamene tolik). První návštěva stála 1200 (byla jsem tam 50 minut), každá další je za 850 (trvá maximálně 30 minut). Okresní město, vyhlášená hygienistka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
10.2.24 20:10
@Daniela 42023 píše:
@stinga dobře děkuji popremyslim nad tím a asi si to nechám odstranit ono se to stejně tvoři znovu ten pigment ne?

asi ano, pomáhá pak nepít moc kávu, červené víno, kolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.24 20:16

@AnnieTRoj já když sem to viděla poprvé že to mám tká sem si myslela že ti je zubní kámen ten totiž dělá naše zubařka a to pískování už právě nedělá
Děkuji aspoň tak zhruba vím co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
10.2.24 20:17

@stinga Je to i dědičné nebo něco mezi nebem a zemí, jako u mě. :mrgreen:

Nepiju, nekouřím, nekafuju…

Pigmenty na dolních předních zubech a zezadu. Dentalka 1800 Kč jedna návštěva. Pigmenty se stejně vrací. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.24 20:24

@liptom jestli je to dědičné tak to bohužel nezjistím 😀ale štve mě to jako dokud je to zezadu ok ale spíš mám strach aby mě to nevlezlo j dopředu což na horních mám už trošku vidět ale to je takový místo kde s emoc nedostanu kartáčkem já jeden čas kouřila a říkala sem si právě z toho ale pokud říkáte že nekourite je to i z jídla já si hroznej hypochondr ze všeho hned plasim stejně jako z tohohle pak na to zapomenu pak si na to zas vzpomenu že to mám tak zas plasim 😀 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
10.2.24 20:45
@Daniela 42023 píše:
@liptom
ptom/ jestli je to dědičné tak to bohužel nezjistím 😀ale štve mě to jako dokud je to zezadu ok ale spíš mám strach aby mě to nevlezlo j dopředu což na horních mám už trošku vidět ale to je takový místo kde s emoc nedostanu kartáčkem já jeden čas kouřila a říkala sem si právě z toho ale pokud říkáte že nekourite je to i z jídla já si hroznej hypochondr ze všeho hned plasim stejně jako z tohohle pak na to zapomenu pak si na to zas vzpomenu že to mám tak zas plasim 😀 🤣

tak neplaš a našetři si na tu hygienistku,
a i kdybys věděla, že to je dědičné, tak ti ta informace k ničemu není - je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.24 20:53

@stinga a to stačí jít jednou a pak zas časem až se mi to zas udělá ne? Nemusím tam chodit pak pořád jako k zubarce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
10.2.24 20:57
@Daniela 42023 píše:
@stinga a to stačí jít jednou a pak zas časem až se mi to zas udělá ne? Nemusím tam chodit pak pořád jako k zubarce

tak ta moje mě zase hned objedná na příště, ale povinné to není, to fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast