Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Stomatologická (zubní) pohotovost - nemocnice Pardubice
Stomatologická pohotovost. Ordinační / Provozní doba: Po – Pá: 17.00 - 21.00 So, Ne, svátky: 8.00 - 18.00 (12.00-13.00 polední přestávka) Ústavní pohotovost ústní, čelistní a obličejové chirurgie: Po-pá 16.00-07.00 hod So,Ne,svátky nepřetržitě
Vypadá to, že klasická zubní je jen do 18. hod
@Kaci89 tady je odkaz na pohotovosti v pardubickém kraji
https://www.pardubickykraj.cz/lekarska-sluzba
Lanškroun je na 4. řádce
@danyk to meli prave jen do 11dopo takze uz pase a koukam ze se neda uz nikam takhle vecer ![]()
Ted jsem koukala, že v Hradci Kr. je do 21.30 hod, jestli to je k nepřežití, ale raději bych tam zavolala…
@Kaci89 nebo Olomouc zkusit najít, buď klasickou pohotovost zubní, nebo stomatochirurgickou kliniku, zdali tam neošetří i později. Bydliště nemusí být směrodatné, pokud budu na návštěvě někde na druhém konci republiku, tak využiju tamější pohotovost, že.
@free333 jee to uz by jsme realne mohli dat.no ie jak sysel chudak a on jen tak l dr nejde takze asi ho to vazne boli.diky za typ
@Kaci89 píše:
@free333 jee to uz by jsme realne mohli dat.no ie jak sysel chudak a on jen tak l dr nejde takze asi ho to vazne boli.diky za typ
Zavolejte na stomatochirurgii do Pardubické nemocnice. Mě tam před 10 lety ošetřili.
@Kaci89 píše:
Držím palce at to dobře dopadne…
@free333 dekujeme
ted koukam i na tu ustni a velistni chirurgii a pisou ze s otoky se muze talze kdyz ma na tvari obri bouli tal by nas vzit mohli,ci myslite??asi nejlip zavolat nebo ten hradec
@Kaci89 píše:
@free333 dekujemeted koukam i na tu ustni a velistni chirurgii a pisou ze s otoky se muze talze kdyz ma na tvari obri bouli tal by nas vzit mohli,ci myslite??asi nejlip zavolat nebo ten hradec
Jsem pro tam zatelefonovat, třeba vyjdou i ty Pardubice ![]()
Ahojky,podle mě jen Pardubice,a maji do 18h. 😕