Zůstala jsem na vše sama

267
1.9.12 15:41

zůstala jsem na vše sama.

Ahoj,
Chtěla bych se s vámi podělit o mojí situaci, a trošku nějaké rady.
Už jsem možná psala pár diskuzí na toto téma, ale vůbec nevím jak s toho ven. Je mi 17 let, příteli 18..
Před týdnem mě opustil, oznámil mi že se se mnou už delší dobou nudil, a že už semnou prostě být nechce.
Napsal mi, že io malé klidně zájem mít bude, ale se mnou nic mít nechce. Je smutné že skoro po roce, co vám člověk říká,,Miluji Tě" z něj vypadne tohle. Jsem něco málo přes 17 týden, Na mimi jsem se těšila, ale teď… teď to bude znít možná divně, ale už tak velkou radost nemám. Vím že to mimi za to nemůže. Ale je to tak.. Když jsme se viděli naposled řekl mi, že ať mu dám čas, a sám se ozve.. zatím se ale ještě neozval, přijde mi jako by se mi vyhýbal. Já se překonávám mu nenapsat ani sms, snažím se jak můžu, ale je mi to k ničemu. Stále ho miluji, a stále doufám že se ke mě vrátím. Vážně nevím jak v téhle situaci dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6177
1.9.12 15:45

@skrudzz Počkej, ono se to po porodu třeba vyřeší, až uvidí malé…je to mladý kluk, neví, co chce, bojí se zodpovědnosti. Nic víc v tom nejspíš nebude. Hlavu vzhůru!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
1.9.12 15:46

Chuděrko malá..a jinak doma jsi u rodičů? Máš zázemí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
1.9.12 15:47

Zkus se soustředit na praktický věci - výbavička, alimenty atd.. on se Ti ozve? Aha.. co takhle mu dát najevo, že čas vypršel, a je potřeba začít to otcovství brát vážně minimálně co se právní stránky týká..argument že se s tebou nudil svědčí o tom, že není dospělej…
Víš lásku ani náklonnost si nevynutíš, ale aby dostál závazku vůči dítěti o to by ses postarat měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
1.9.12 15:50
@dada12 píše:
Chuděrko malá..a jinak doma jsi u rodičů? Máš zázemí?

ano zázemí naštěstí u rodičů mám, ale to také není na pořád :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
1.9.12 15:55
@skrudzz píše:
ano zázemí naštěstí u rodičů mám, ale to také není na pořád :/

To je moc smutný, co se Ti stalo, a ještě, když ho pořád miluješ. Já bych ho zbila, takhle opustit těhotnou milující ženu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 15:59

Nemáš to vůbec jednoduchý, ale mysli na to miminko a těš se na něj,,plánuj výbavičku a tak at přijdeš na jiný myšlenky, chod s nějakou mamčou ven, at Tě jen nehlodá to, že Vás opustil, nevíš, co bude zítra natož za měsíc, a ikdyby se nedařilo, jakmile se prcek narodí tak třeba přehodnotí situaci, třeba mu začneš chybět už dřív, a nebo taky zjistíš, že na Tebe čeká daleko lepší chlap:)Tak se usmívej, vím, že se mi to lehko říká, ale ty to určitě zvládneš, a vždycky to nějak dopadne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
1.9.12 16:00

@dada12
Nj to je tak když 18letý dítě má mít dítě.. jakýpak zbila lásku z nikoho nevytlučeš.. tím ho neomlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
1.9.12 16:00

@skrudzz
koukám, že bydlíš nedaleko…kdybys měla hodně velkou depku, zajdeme na kávu.. :hug: :hug:
A nevěš hlavu, třeba se mu to rozleží a přileze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
1.9.12 16:06

Jejda, jste velice mladinký, on se třeba zalekl odpovědnosti pokud se ovšem „nenudil“ už před tím než tě přivedl do jináče…
Doufám že dostane rozum, dospěje, a postará se o svou novou RODINU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
1.9.12 16:07
@dada12 píše:
To je moc smutný, co se Ti stalo, a ještě, když ho pořád miluješ. Já bych ho zbila, takhle opustit těhotnou milující ženu. :cert:

A to proč? Jsou hrozně mladí na rodinu… To by spolu měli zůstat kvůli dítěti? :think: To by nebylo dobré řešení ani pro jednu stranu :roll:
Zakladatelko, ono to přebolí a jednoho dne potkáš někoho jiného, kdo tě bude milovat i s prckem. Hlavně ho neuháněj, když nechce, chtít nebude. Hlavně se s ním domluv, aby ti přidal na výbavičku a po porodu alimenty, ať chlapec splní svou povinnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
1.9.12 16:08
@skrudzz píše:
ano zázemí naštěstí u rodičů mám, ale to také není na pořád :/

Napořád být nemusí, pořád sama nebudeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
1.9.12 16:30

Ja myslim, ze jste hrozne mladí na to jak jste se uvazali. Fakt je to brzo.
v 17 díte, v 18 být otcem.
Jetsli te ted tehotnou opustil, je to nedospelej jouda. Nech ho jit, at plati alimenty, najdes si lepsiho. Cely zivot stravit s pitomcem by byla chyba. Vim, ze si zamilovana, tehotna, mlada ale za cas na to bude skoukat jinak.
Zeptam se, miminko jste planovali nebo se to „proste stalo“?
Je dobre, ze si u rodicu, mysli na miminko a na sebe. Na nej se vykasli. Fakt. Stoji za hovno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.9.12 16:39

Když jsem otěhotněla (nechtěně) poprvé, bylo mi 17. Život před sebou, studia, jistá práce, co by mně nesmírně bavila, prostě jen samá pozitiva.
Když jsem zjistila, co se děje, provoplánově jsem chtěla jít v sobě na potrat. Nedovedla jsem si představit, že ted´a v tuto chvíli budu mít mimoplánově dítě.
Ale něco mi nedalo, volalo, že ne, že chce přijít a já to nedokázala.
Proč to píšu? Partner stál zaprd, bydlela jsem pomalu v zemljance a ne v bytě, podporu jsem nemohla čekat odnikud.
Zakousla jsem se do toho se vším všudy i s vědomím, že na všechno budu sama.
Budoucímu otci jsem to řekla, ten to přivítal s nadšením a slovy, že se chce o to všechno podělit se mnou.
Tak jsme se začali dělit o život.
Jak to dopadlo?
V noc, kdy jsem mu porodila dceru, oslavil to celé s kamarádama a kurvama.
Navíc ho po ten týden, co jsem byla v porodnici stáhl jeden k trestné činnosti.
Když jsem přijela z porodnice domů, náš „byt“ jsem po jeho oslavách nepoznala.
Začal mně mlátit
Zatkli ho a odsoudili pro tut trestnou činnost, co stačil napáchat, když jsem byla v porodnici
Nakonec jsem se rozešli, já zvládla všechno bez něj a vcelku zpětně lituju, že jsem tenkrát podlehla těm řečem na začátku.
Zvládneš to. Líp bez něj, než s ním. Pro jednoho blba slunce nesvítí, věř, že to je osud a ten ti určitě na příště pošle toho pravýho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
1.9.12 16:46

@skrudzz to je hodně smutné. A od člověka, který ti ze dne na den řekne že je konec to je nefér. Mohl tě na to trošku více připravit, než abys ty byla štastná a dostála takovou podpásovku. Buď ráda, že máš zázemí u rodičů a na miminko se těš, protože je to plodem vaši lásky. PODLE MĚ SE ZALEKL, ale taky ukázal opravdu svou povahu. Neznamená to že bude špatným tátou jen prostě muži jsou déle dětmi. Prostě žij pro sebe a své dítě. On ti bude platit alimenty takže se budete vídat neustále. Hlavně se k sobě chovejte hezky, protože je tady teď a bude tady pořád to miminko takže vaše velké pouto. A pokud ho budeš stále milovat a on te potom uvidí jako zodpovědnou maminku a uvidí jak ti to půjde, tak uvidíš, že sám si řekne, že s takovou ženou chce být. Ale chci tě upozornit na jedno.Je to mladý kluk. Počítej s tím, že určitě pozná jiné holky. Kluci po rozchodech jsou strašní frajírci. Chtějí si užívat a dělají spousty hloupostí. :zed: Ať se vyblbne a ty si žíj taky svým životem. Buď vás osud k sobě znovu přivede, nebo k tobě přivede někoho kdo si tě bude vážit a nenechal by tě v takové situaci. Kdybys s nim znovu byla budeš mu už věřit, že se zase třeba nesbalí a neodejde?? že ze dne na den neudělá zase tohle rozhodnutí? Nevěřila bych mu už asi. Já ne. Ale neznám jeho povahu ty jej znáš. No budeš 18 letá maminka no nebudeš ani první ani poslední. já byla maminkou ve 22 letech a řikám si, že jsem mohla klidně i dřív:-) je to o člověku na co se cítí. Nebuď smutná on žije neumřel. Mužeš ho vídat a možná vas osud dá zase dohromady. Rozhodně s ním budeš stálleee v kontaktu kvuli miminka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová