Zůstali byste v té práci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35612
19.4.26 10:08

Pokud by po mě chtěli složitější náplň a víc práce, tak bych chtěla přidat peníze hned a ne až možná za rok. Jinak bych dělala to co mám v náplni práce a zbytek mě nezajímal, nebo bych hledala aktivně práci jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35612
19.4.26 10:09
@Jazmine píše: Více

Výpovědní lhůta jsou dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
19.4.26 10:33
@JancaS84 píše: Více

Ježiš, no jasně, dík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 10:37
@JancaS84 píše: Více

Urcite se to nevyhne bez pridani prace, protoze jsem tam zustala uz jen ja nejseniornejsi pro tu napln prace

• Citovat
  • Upravit
32064
19.4.26 10:44
@Anonymní píše: Více

No tak buď peníze nebo bohužel. A stihnout se ta práce navíc v pohodě dá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 10:52
@Monchichik píše: Více

Pokud mi zustane vsechno co mam, tak se to stihat nebude. Ona mi ani presne nerekla, jaka teda bude napln prace, ale tu slozitejsi praci dela ona, vzdycky kdyz ji delala, kdyz nebyla nadrizena, tak chtela davat vypoved. Ale predemnou to prezentuje, ze je to uplne stejne slozita prace

• Citovat
  • Upravit
397
19.4.26 10:58

Kdo nastupuje zvenku, mám výhodu, zvlášť pokud se umí dobře prodat, takže plat má často vyšší než někdo, kdo pracuje ve firmě 10 let. Je to častý jev, ale nemusí to tak být všude. U tebe záleží, co umíš a můžeš nabídnout. Můžeš se pokusit ve firmě se přihlásit na jinou pozici, a tím pádem je šance, že by ti zvedli plat. A nebo hledat práci jinde, a pak dát výpověď. V dnešní době bych nedávala výpověď, pokud bych neměla jistého něco někde jinde. Píšeš, že ti udělali nabídku, to znamená, že ji nemusíš přijmout a můžeš dělat dál, co jsi dělala doposud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
19.4.26 10:58

Změnila bych práci. Plat se dá zvýšit okamžitě. Ta jejich výmluva, že za rok vám má jen zavřít pusu a spoléhají na to, že za rok si zvyknete a už je se zvýšením platu nebudete obtěžovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20861
19.4.26 11:00

Jojo toho se většinou nedockas. Tam se mění přístup, až když polozis výpověď na stůl a vedoucí zjistí, že je v prd*eli, jinak s tím nehnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20861
19.4.26 11:03
@andiedvorakova píše: Více

Nedá. Pokud to musí řešit ještě ve více patrech nad sebou ten vedoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.4.26 11:13
@Cenarius píše: Více

U nás to chodí tak, že když se někomu zásadně mění náplň práce, a přebírá další zodpovědnost, tak se plat zvyšuje ve stejnou dobu, kdy se mění náplň práce. A to schvalovací kolečko se řeší předtím, než se zaměstnanci učiní nabídka. Tady se na to vedoucí zakladatelky úplně vy. kašlala. Taky záleží, jak velká je to firma, zda mají nějaký etický kodex, a jak moc si váží zaměstnanců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32064
19.4.26 11:17

No tak jí řekni, že moc dobře víš, co je to za práci a kolik času to sebere. A že se to stejně navíc stihnout nedá. Že jsi ochotná vzít něco navíc za navíc peníze. Hned a ne za rok. Pokud ne, tak dáváš výpověď. Jinak se z toho zblázníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
19.4.26 11:17

Já tohle nikdy nechápala. Mám letitýho zapracovanýho zaměstnance se zkušenostma, ale odmítnu mu přidat, tak on odejde, já naberu novýho, kterýho budu x měsíců zaškolovat a ještě mu musím zaplatit o půlku víc. Jednou jsem šéfovi řekla, že pokud je normální nedat stálým zaměstnancům navíc ani korunu a nováčky nabírat za dvojnásobek, je na čase, abych se ša stát nováčkem někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.4.26 12:03
@ugluk píše: Více

Běžná praxe v korporátu, na určitých pozicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
19.4.26 12:06
@ugluk píše: Více

Přesně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...