Pohovor na oddělení nemocenského pojištění ČSSZ – zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.4.26 13:41

Pohovor konzultant soc. zabezpečení odd. nemocenského pojištění

Ahoj děvčata. Čeká mě za pár dní pohovor na služební místo pozice konzultant/ka sociálního zabezpečení v organizačním útvaru oddělení nemocenského pojištění ČSSZ. Podle popisu práce, která je v oznámení výběrka, si vůbec nedokážu představit, co vše tato pozice obnáší, je toho fakt mraky. Jak velký je rozsah té práce? Můžete prosím přiblížit? Na co vše bych se měla připravit k pohovoru? Oborem služby je č.15 sociální pojištění. Je to vše na webu ministerstva, ale pro ty, kteří se již připravují na úřednickou zkoušku. Nemám šanci se to tak rychle naučit. Máte prosím někdo zkušenost z takového pohovoru? Na jaké odborné otázky se ptají?

Díky moc, Hanka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2991
14.4.26 19:21

Až jsem se orosila při vzpomínce na státnici z práva sociálního zabezpečení :) Neporadím, ale držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
14.4.26 20:56

Nevím to jistě, už jsem zase 14 let pryč z OSSZ a dělala jsem OSVČ, ale dřív se to oddělení nazývalo „malé organizace“, pak to přešlo pod název odd. nemocenského pojištění, ale je to sociální pojištění živnostníků, kteří mají pod sebou zaměstnance, nebo spíš tedy sociální a nemocenské pojištění těch zaměstnanců. Nevím, jestli pod to patří i v. o.s, s. r.o. Dřív myslím i vyplácely nemocenské dávky zaměstnanců těch malých firem, ale to pak přešlo pod zvláštní oddělení :nevim: Asi jsem moc neporadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat