Zůstat v práci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
10.1.19 19:08

@mroe ano, já pracuji i o víkendech, nebo myslíš, že se o víkendu o sebe pacient postará sám? A zakladatelka může dělat jen pondělky a víkendy, psala, že má krom jednoho pondělí všechny ty dny obsazené, což není 10 dní . Hned v prvním příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
10.1.19 19:10
@Aduš8 píše:
@mroe ro je pravda,na začátku jsem to psala, že odejít může. Ale na druhou stranu, zaměstnanec ve zdravotnictví opravdu nemůže očekávat, že po něm zaměstnavatel nebude požadovat ani den práce navíc a psát směny dle jeho přání, to snad nefunguje ani v jiných oborech.

A proc ne, kdyz se na tom dohodli? Navic, ona je ted ve vyhode, vezmou ji snad vsude.
Vzhledem k tomu, ze nemuze ocekavat odmeny, prakticky zadne bonusy a podobne lahudky, ktere jsou dopravany spouste ostatnich profesi mel by se zamestnavatel alespon minimalne snazit, aby u nich chtela zustat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
10.1.19 19:10
@Anonymní píše:
@Karleon no nastoupila jsem do Prahy nemocnici psát nebudu,třeba nechapu že 8 služeb při nedostatku služeb jim přijde málo. Pak jsou tam maminky tak na 0,5 úvazku ale víkendy neslouží žádný,mají služby v úterky a čtvrtky,další chodí na úvazek 0,6 a má všechny služby napsané v 10 dnech a zbytek měsíce volno...... prostě to zkouší. :nevim:

Tak musíš dát rovnou najevo, že s tebou orat nebudou a že dohodnuté prostě platí, jinak jdeš o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.1.19 19:11

Tsk jako den navic ok. Ale ona by mela vsechny vikendy..kdyby aspon jeden vikend volny,aby tedy mohli jako rodina neco podniknout.ale vsechny? Ja vim ze ma ut-pa volno ,ale predpokladam,ze ty dny zase maka manzel apod.. jako vzhledem k tomu,ze funguje jen pondelky,byla byvh ochotna pristoupir na tri vikendy ale trvala bych na tom,ze jeden chci volny. Uz takhle myslim,ze bude dost zbylych sester rado,ze jim vykryje 6vikendovych sichet :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14376
10.1.19 19:13

@mroe na poloviční úvazek s možností dělat jen víkendy a pondělky to zase taková sláva nebude, si myslím :nevim: ještě v případě, kdy zaměstnanec přistoupí jen na dva víkendy v měsíci,nebo bude okamžitě mávat výpovědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
10.1.19 19:14
@Aduš8 píše:
@mroe ano, já pracuji i o víkendech, nebo myslíš, že se o víkendu o sebe pacient postará sám? A zakladatelka může dělat jen pondělky a víkendy, psala, že má krom jednoho pondělí všechny ty dny obsazené, což není 10 dní . Hned v prvním příspěvku.

To jsi nejak nepochopila. Pracovni doba v lednu ma 176 hodin, ona ma mit 88, tak nechapu, proc by mela mit vsechny vikendy. Ty je urcite taky nemas, nebo tam snad pracujes sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
10.1.19 19:17
@Aduš8 píše:
@mroe na poloviční úvazek s možností dělat jen víkendy a pondělky to zase taková sláva nebude, si myslím :nevim: ještě v případě, kdy zaměstnanec přistoupí jen na dva víkendy v měsíci,nebo bude okamžitě mávat výpovědí.

Ale prosim te. V Praze - naprosto bez problemu a jeste ji utrhnou ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.1.19 19:17

@mroe ne, ty nechápeš mě. Má mít odpracovaných 8 směn, psala že má psaných deset (dvě navíc). A že jí nechali volné jen jedno pondělí. Ale víkendy a pondělky v tomhle měsíci jsou dohromady 13dní. Takže těžko má volné jen jedno pondělí a jinak čtyři pondělky a všechny víkendy v práci… Dva prostě někde mezi visí, už mě chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
10.1.19 19:18
@Jagwa píše:
Není to prace v socialnich službach? Jinak ano, nějaké přesčasove hodiny ti dát můžou. :roll:
Nemuzou, pri zkracenem uvazku nesmi naridit ani hodonu navic.
@Aduš8 píše:
Tak přesčasové hodiny napsat můžou, máš možnost chodit jen v pondělí a víkendy, takže to mají docela omezené, nemyslíš? :nevim:

Nemůžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.1.19 19:19

@mroe neoracuju, ale když je doba marodění, tak kolikrát odpracuji i čtyři víkendy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.1.19 19:19

@Aduš8 ale proste polovicni úvazek je polovicni uvazek.je to tedy dejme tomu 80-90hodin mesicne. Coz je maximalne 8 sichet. Pri pondělních,dejme tomu 4dny zbyvaji skutecne uz jen dalsi 4 dny -dva vikendy. Ja byvh pristoupila na dohodu a udelala treba tech 9-10 sichet ale proste oni ji nabrali s tim ze tskhle ty sichty jsou ok a muze byt. Ja si myslim ,ze pri nedostatku sester budou radi vubec za to ze vykreje nekdo 8 sichet 8o a uz 4ubrane o vikendu jsou bezva.kdyz ona odejde, protoze to tak nechce a nemuze delat,tak to zase budou delat ty stávající na přesčasy.I kdyz vy nemusely(sestry). :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35327
10.1.19 19:22
@Aduš8 píše:
@mroe ne, ty nechápeš mě. Má mít odpracovaných 8 směn, psala že má psaných deset (dvě navíc). A že jí nechali volné jen jedno pondělí. Ale víkendy a pondělky v tomhle měsíci jsou dohromady 13dní. Takže těžko má volné jen jedno pondělí a jinak čtyři pondělky a všechny víkendy v práci… Dva prostě někde mezi visí, už mě chápeš?

A neni to jedno? V kazdem pripade ma o dve sluzby vic nez odpovida uvazku, a o tri vic, nez na cem se dohodli.
MMCH, ja pocitam, ze vikendovych dnu a pondelku je v lednu dvanact, kdyz bude mit dva cele vikendy - ctyri sluzby a vsechna pondeli, tak ji to krasne vyjde a navic to bude odpovidat dohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.1.19 19:24

@finduska já tohle všechno chápu, ale divím se, že lo osmnácti letech ve zdravotnictví se s tím zakladatelka ještě nesetkala. A pokud udala do podmínek, že může sloužit víkendy a pondělky, je těžké se dohadovat. Pokud jí přislíbily jen dva víkendy v měsíci, musela by to mít písemně. A když jí napíšou 8 služeb a obsadí tím všechny čtyři víkendy, tak se vyřeší co,například?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
10.1.19 19:24
@Aduš8 píše:
@mroe neoracuju, ale když je doba marodění, tak kolikrát odpracuji i čtyři víkendy.

Ale mela bys to mit jako prescas, to u ni nelze. Navic ji zamestnavatel prescas nemuze naridit, musi s tim souhlasit, narozdil od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.1.19 19:26

@mroe jo, teď koukám, s tím pondělí jsem se sekla. Jedno to není. Asi moc práci ve zdravotnictví neznáš, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat