Zůstat v práci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.1.19 18:39

@Aduš8 jo tak nám psala vrchní služby vždy podle požadavků,ne jak jí to přišlo „pod ruku“,navíc vrchní tvrdila že nejsem jediná s dětmi,že má 4 sestry na zkrácený úvazek s přesnými požadavky,no prostě než jsem podepsala smlouvu nic nebylo problém…

• Citovat
  • Upravit
1923
10.1.19 18:43

Nevěřím,ze mas ve smlouvě napsae dny.Mas tam0,5 úvazků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.1.19 18:45
@Anonymní píše:
@Aduš8 jo tak nám psala vrchní služby vždy podle požadavků,ne jak jí to přišlo „pod ruku“,navíc vrchní tvrdila že nejsem jediná s dětmi,že má 4 sestry na zkrácený úvazek s přesnými požadavky,no prostě než jsem podepsala smlouvu nic nebylo problém…

A to když měly všechny požadavek, že chtějí na 9.1.volno(příklad) ,tak by ho všem napsala. Nebo o víkendu, kdy je ve městě nějaká pouť a podobně? To tedy nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.1.19 18:47

Jen ještě z mojí zkušenosti… Naše vrchní v ČR takhle psávala služby těm, co začínaly a dávala trochu oddechnout těm dlouhodobým zaměstnancům. Pak se to většinou srovnalo, ale záleží na stavu personálu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.19 18:48

@janoma nemám to písemně,to byla pouze domluva mezi mnou,hlavní,vrchní a staniční sestrou,všechny souhlasily,ovšem teď je vše jinak a nikdo se se mnou nechce bavit… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.19 18:50

@Aduš8 na oddělení je 23 sester,vždy se dá domluvit… nemyslíš?

• Citovat
  • Upravit
32081
10.1.19 18:52
@Anonymní píše:

no jenže to musí být dobrá vůle se domluvit, kde není, tak bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
@Anonymní píše:

No, jak s kým, někdo žádné ústupky dělat nechce, jak je z tvých příspěvků vidno. Kdyby měl takový přístup každý, tak bych moc na domluvu nesázela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499

Mně by se to taky nelíbilo. Odkud jsi? U nás sháníme často sestry i ošetřovatelky, holek je málo, ale vypsat všechny víkendy jedné matce by si nikdo nedovolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.1.19 18:56

Jen ještě, jsem asi fakr rýpal… Ale, leden má tento rok 5 pondělků a čtyři víkendy, to je dohromady 13 dní. Ty máš služeb deset a píšeš, že kromě jednoho pondělí jsi všechna v práci a k tomu všechny víkendy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
10.1.19 18:59

Na kolik sluzeb vychazi ten polovicni uvazek, na tom bych trvala. U mensiho nez celeho uvazku zadne prescasove hodiny nejsou, dostane to zaplacene normalne, jako kdyby mela vetsi uvazek plus priplatky.
Moc nechapu, proc by se s tim mela smirovat a proc by mela souhlasit a delat ustupky. To jako ve zdravotnictvi a socialnich sluzbach si maji zamestnanci nechat vsechno libit, nebo jak? Sester je v nemocnicich zatracene malo, ona se vraci nejspis driv, nez by musela, na necem se dohodli, tak bych trvala na tom, at to splni. V opacnem pripade si muzou najit nekoho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
10.1.19 19:03
@Aduš8 píše:
Jen ještě, jsem asi fakr rýpal… Ale, leden má tento rok 5 pondělků a čtyři víkendy, to je dohromady 13 dní. Ty máš služeb deset a píšeš, že kromě jednoho pondělí jsi všechna v práci a k tomu všechny víkendy…

Pocitas to jako tatar, ty snad pracujes i o vikendech? Nevim, jak se pocitaji pocitaji sluzby, ale logicky - leden ma 176 pracovnich hodin, polovina je 88, to vychazi na sedm sluzeb a kousek. Takze bzch souhlasila s osmi a konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.1.19 19:05

@mroe ro je pravda,na začátku jsem to psala, že odejít může. Ale na druhou stranu, zaměstnanec ve zdravotnictví opravdu nemůže očekávat, že po něm zaměstnavatel nebude požadovat ani den práce navíc a psát směny dle jeho přání, to snad nefunguje ani v jiných oborech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.1.19 19:06
@mroe píše:
Na kolik sluzeb vychazi ten polovicni uvazek, na tom bych trvala. U mensiho nez celeho uvazku zadne prescasove hodiny nejsou, dostane to zaplacene normalne, jako kdyby mela vetsi uvazek plus priplatky.
Moc nechapu, proc by se s tim mela smirovat a proc by mela souhlasit a delat ustupky. To jako ve zdravotnictvi a socialnich sluzbach si maji zamestnanci nechat vsechno libit, nebo jak? Sester je v nemocnicich zatracene malo, ona se vraci nejspis driv, nez by musela, na necem se dohodli, tak bych trvala na tom, at to splni. V opacnem pripade si muzou najit nekoho jineho.

Presne tak, ja bych to pisemne dala vrchni sestre a kopii na personalni oddeleni, ze odpracujes hodiny umerne tvemu polovicnimu uvazku. Kdyby to trvalo i nadale, tak bych ve zkusebce zrusila pracovni pomer. Po sestrac a osetrovatelkach je poptavka porad…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.19 19:07

@Karleon no nastoupila jsem do Prahy nemocnici psát nebudu,třeba nechapu že 8 služeb při nedostatku služeb jim přijde málo. Pak jsou tam maminky tak na 0,5 úvazku ale víkendy neslouží žádný,mají služby v úterky a čtvrtky,další chodí na úvazek 0,6 a má všechny služby napsané v 10 dnech a zbytek měsíce volno...... prostě to zkouší. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat