Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Markéta80 píše:
@krtek7489 hm poprvnim trimestru když nejrizkovější je právě ten první? mě doktor neschopenku vypsal hned na první ko v 6tt, průkazku jsme dostala při screeningu ve 12ttjen se mě ptal kde pracuju
A měla si nějaké závažné zdravotní problémy, nebo se ti zkrátka se nechtělo makat?
@krtek7489 doktor říkal že jak otěhotnim nechá mě doma, potrat, několik let léčba neplodnosti, v těhu nevolnost
a ve fabrice nikdy žádná těhotná dlouho nevydržela. Stejně bych doma zůstala brzo, celkem brzo zjištěna cukrovka, v 10tt krvácení. Ono stát několik hodin na jednom místě bez možnosti jít na wc, asi bych nablila i do televizí
. ždy jsme byla vedena jako riziková takže jsem byla doma až do mateřsé
, nabízel mě neschopenku i v druhém těhu ale to jsme byla na rd takže to bylo bepředmětné ![]()
@Markéta80 píše:
@krtek7489 doktor říkal že jak otěhotnim nechá mě doma, potrat, několik let léčba neplodnosti, v těhu nevolnosta ve fabrice nikdy žádná těhotná dlouho nevydržela. Stejně bych doma zůstala brzo, celkem brzo zjištěna cukrovka, v 10tt krvácení. Ono stát několik hodin na jednom místě bez možnosti jít na wc, asi bych nablila i do televizí
. ždy jsme byla vedena jako riziková takže jsem byla doma až do mateřsé
, nabízel mě neschopenku i v druhém těhu ale to jsme byla na rd takže to bylo bepředmětné
To je trochu něco jiného. Bavíme se o zdravé těhotné zakladatelce, která je snad v 5.tt.,ani nepotratila, ani nekrvácí, ani nemá nevolnosti, ani nemá gestační diabetes, jen občas poponese pár kilovou bedničku a přesto řeší a jediné, co ji zajímá je neschopenka
Podívej, já také byla riziková a dělala na rizikovém pracovišti. Přesto jsem dělala do 6. měsíce. Nechápu totiž, co má moje gynekoložka společného s mou prací, aby mi jen tak psala neschopenku
A lhát, vymýšlet si a podvádět, jak je mi stráááááášně zle? To bych musela zvracet sama nad sebou.
@krtek7489 to je na každé jak se cítí, já vlastně na neschopence byla ještě před těhu, bylo mě fakt zle ale brala jsme to virozu a doktor že jsme asi něco chytla od manžela který zrovna marodil
. Mě stačila jen ta cesta busem, šílený. když přišla některá žeje těhotná tak prostě dělala vše stejně, max když jí někdo sám od sebe pomohl a vedoucí vždy že jestli chtějí úlevy at jsou doma
. ne ve fabrice jako těhotná si to představit neummi, třeba někde v kanclu ano ale tady nešlo ani odběhnout na wc a že já na wc trávila hodně času
. stejně jí smlovu neprodlouží, proč taky
, neschopenku stejně nejdřív napíšou až se těhu stejně prokáže v děloze, já šla vždy nejdřív 14 dní od vynechání aby mě doktor napsal léky na udržení
jinak bych tam ani tak brzo nešla ![]()