Zuzana nebo Simona

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
26.9.24 18:38

Dala bych Zuzanu kvůli tomu svátku v srpnu jako obě sestry. Líp mi to k nim pasuje. Simonka se mi ale líbí o něco víc. Asi tím že mám doma Sabinku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
26.9.24 18:38
@KaroliinS píše: Více

Prosinec jsem vůbec nechtěla. Trochu jsem doufala, že se narodí dřív. No prd tvrdohlavec :lol:. Zase se ale všechno jakoby schová. Pořád to vypadat, že někdo někomu přeje v podstatě se může koupit jeden dárek a zase je rok pokoj. Může se udělat jedná oslava i nemusí. Prosinec je pořád nějak narvanej akcema, návštěváma a tak.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.9.24 18:39
@Anonymní píše: Více

Jsem tele, chtěla sem napsat v polovině :zed:
Jinak, já bych svátky moc neřešila, manžel už vůbec ne, ale my v rodině jsme svátky vždycky slavili skoro jako narozeniny a babička (moje mamka) v tom pokračuje, takže normálně oslava, dort, dárky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
26.9.24 18:40
@Bibi110 píše: Více

A mám to hned po sobě
Ještě je tam Klára.

Sabina byla u nás ve vedeni :srdce: ale jak už napsala zakladatelka… Porad to nebylo ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.24 18:50
@KaroliinS píše: Více

Krásné :srdce:. Jen tak pro zajímavost - spisovatelka Alena Mornštajnova má vnučky Alenku, Helenku a Simonku :)

• Citovat
  • Upravit
77
26.9.24 18:59
@Anonymní píše: Více

Jé, to jsem nevěděla, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
26.9.24 19:01

Můj bwnjaminek je Zuzanka. Je uzasna, plna energie, radosti. A jméno se mi líbilo původem z hebrejskeho Šósaná - lilie. Ale kdysi mi někdo chybně řekl ze to slovo znamená sasanka. A ja sasanky miluju. Tak se mi to nějak spojilo vnpozotivni emocí ke jménu.
Když jsem cekala třetí, původně jsem chtěla Magdalenu, ale to velké děti rázně odmítli. Zuzana se jim ale moc líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
26.9.24 19:09

Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9087
26.9.24 19:20

Těžké. Mám osobní nesympatie u obou jmen. Nedokázala bych si vybrat. Buď si hodit korunou. Nebo se rozhodnout, až uvidíš dítě po porodu. Které jméno pocitově bude k dítěti víc sedět. Dneska někdo dělá, že se rozhodne teprve v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
26.9.24 19:34

Simona ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
26.9.24 19:50

Za mě Zuzanka :srdce: :mrgreen:

Je to fajn jméno se kterým se dá pracovat…. Když je malička tak je to - Zuzanka, Zuzinka,…
V pubertě pak klasicky Zuzka, Zuza,…

A v dospělosti a ve staří se žena představí “normálně” ne žádné zdrobněliny, aj to jméno zní - Zuzana 😇 občas někdo říká, že to zní tvrdě, ale aspoň si člověk dá pozor kdo ta Zuzana teda je :lol: a pokud umí sjednat i respekt, tak to jméno sedí.

Já jsem se jménem spokojena.

Ale záleží jak se hodí k příjmení. A taky mi přijde sympatické, že by holky slavily svátek spolu :palec:

• Citovat
  • Upravit
17416
26.9.24 20:30

Simona. Zuzana je příšerná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
26.9.24 21:17

Jednoznačně Simonka…taky doma jednu mam :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6834
26.9.24 22:41

Simona, Zuzana se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.9.24 07:06

Pro me je Simona jedno z nejkrasnejsich zenskych jmen. Mit jeste jednu dceru, dala bych ji jmeno Simona. Pusobi na me elagantne, silne a zaroven zensky. Libi se mi tam to mona-ona, slysim v tom Mona Lisa nebo Madona. Datem svatku bych se nenechala odradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze