Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A jaký je přesně problém? Prolaps? Chtělo by to vyšetření na urogynekologii.
@Mango_Lassi píše:
A jaký je přesně problém? Prolaps? Chtělo by to vyšetření na urogynekologii.
To já přesně nevím. Chystám se na gynekologii na prohlídku, začnu teda tam. Já sama problém jinak nemám, nic mě nebolí a netlačí. Při malé potřebě dokážu zadržet svaly proud, takže tohle je taky v pořádku.
@Anonymní píše:
To já přesně nevím. Chystám se na gynekologii na prohlídku, začnu teda tam. Já sama problém jinak nemám, nic mě nebolí a netlačí. Při malé potřebě dokážu zadržet svaly proud, takže tohle je taky v pořádku.
Je potřeba se objednat na urogynekologii s tím, že máte problémy a chcete zkontrolovat pánevní dno. Tam měří, jak moc drží, nebo chcete li „těsní“. Jsou různé typy poškození pánevního dna a od toho se odvíjí metody léčby.
@Mango_Lassi píše:
Je potřeba se objednat na urogynekologii s tím, že máte problémy a chcete zkontrolovat pánevní dno. Tam měří, jak moc drží, nebo chcete li „těsní“. Jsou různé typy poškození pánevního dna a od toho se odvíjí metody léčby.
Díky moc za radu, objednám se tam ![]()
@Anonymní píše:
Díky moc za radu, objednám se tam
Jo, přímo tam, gynekologove to dost zlepšují, někteří a stejně pošlou tam
Ahoj, jsem něco přes rok po porodu čtvrtého dítěte. A název diskuse mluví za vše. Máme problémy při sexu, kdy si manžel stěžuje, že prostě ani neví, že je ve mě.
Cvičila jsem Kegelovy cviky (po porodu jsem měla už i inkontinenci, ale ta je pryč), snažím se posilovat pánevní dno, zkouším teď přidat více cviků na Bosu.
Otázka je, co s tím? Nechci na operaci, máte nějakou radu, jak to řešit?