Zvětšení prsou před těhotenstvím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5498
24.10.18 10:07

A neni to zbytecny, kdyz ti je tehotenstvi uplne zmeni? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
24.10.18 10:17

Já bych počkala po dětech, je taky možné že se ti prsa při kojení zvětší samy od sebe, nebo naopak tě ty nový prsa změny v těhotenství úplně zničí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.10.18 10:19

určitě bych počkala po dětech..těhotenství tělo změní i prsa..co když přibereš hodně, pak budeš hodně hubnout a prsa dostanou zápřah..taky kvuli kojení a tak.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21311
24.10.18 10:22

Kamarádka si nechala udělat prsa a dva roky na to otěhotněla. Kojila chvíli a stejne pak musela na napravnou operaci. Byt tebou počkám, není to levná sranda a pěkně to bolí, tak proč to pak pripadne podstupovat znovu. Navíc mne třeba po kojení prsa zůstala větší, tak třeba te to úplně mine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.18 14:49

@shemaine Já jsem byla na zvětšení dva roky po porodu prvního dítěte, předtím prsa malá, při kojení to bylo lepší, takovej přijatelnej stav, ale po ukončení kojení mi nezůstalo nic.
Půl roku po operaci jsem otěhotněla podruhé, žádný problém doposud není, jen teď jsou prsa v těhotenství konečně tak akorát :D

Operaci jsem chtěla vždycky a nechtěla jsem po prvním dítěti čekat další roky, než znovu otěhotním, porodím, dokojím, pak odstup po kojení… takže jsem do toho šla mezi dětmi a nelituju. Spíš lituju, že jsem do toho nešla už dávno :mrgreen: když se podívám zpětně na fotky po kojení, tak tomu ani nemůžu uvěřit :oops:

Jinak je pravda, že někomu prsa těhotenstvím narostou a zůstanou, někomu se vrátí do původní formy, někomu zůstanou vytahaný velký. Mně z vlastní zkušenosti úplně odešly, takže nebylo co řešit :cert:

Šťastnou ruku při rozhodování :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7
25.12.18 20:21

Augmentace prsou

Ahojky, holky. Přemýšlím o augmentaci prsou, ale netuším, zda má nějaká z vás zkušenosti s augmentací vlastním tukem či augm. implantáty, myslím z pohledu která z variant je lepší, samozřejmě se bude lišit kvalitou a cenou nejspíše, ale nikde nemohu tyto informace dohledat :( . Můj problém je, že mám prsa velikosti 75B, ne tedy malá, ale uvažuji ještě nad většími a hlavně pevnějšími!😊 Dala bych ráda věděla, zda hrozí v případě, že nemám ještě dítě, to, že se mi kojením může zhoršit kvalita prsou. Já osobně si to nemyslím, ale tu zkušenost nemám, tak nemohu říci :-/ .

Předem Vám všem děkuji moc za zpětnou vazbu a za názor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
25.12.18 21:07
@Lena53 píše:
Ahojky, holky. Přemýšlím o augmentaci prsou, ale netuším, zda má nějaká z vás zkušenosti s augmentací vlastním tukem či augm. implantáty, myslím z pohledu která z variant je lepší, samozřejmě se bude lišit kvalitou a cenou nejspíše, ale nikde nemohu tyto informace dohledat :( . Můj problém je, že mám prsa velikosti 75B, ne tedy malá, ale uvažuji ještě nad většími a hlavně pevnějšími!😊 Dala bych ráda věděla, zda hrozí v případě, že nemám ještě dítě, to, že se mi kojením může zhoršit kvalita prsou. Já osobně si to nemyslím, ale tu zkušenost nemám, tak nemohu říci :-/ .Předem Vám všem děkuji moc za zpětnou vazbu a za názor :srdce:

Teda já mít 75/B klidně i A tak si pískam. Moje C / usaky po těhotenství des bez… Už se těším, až uplyne přesně rok a já půjdu na zmenšení…
Holka buď ráda za to co máš a být tebou řeším to, až po těhotenství. Může se stát, že si je necháš zvětšit a po těhotenství se už na ně nebudeš chtít koukat, málo komu zůstanou krásná pevná prsa po kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
25.12.18 21:19

@Lena53 Samozrejme, ze ti kojeni (ale i tehotenstvi) zmeni prsa. Mam je tezsi, vetsi a tim vic dole napriklad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.12.18 11:39

Zvetseni prsou

Děkuji za názor, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...