Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cítím to stejně. Přehání se to, zase se vše zbytečně dostalo do extrému. Snad to brzy přejde a zůstane nějaký rozumný střed. Tohle snad ani není dlouhodobě udržitelné.
Hlavně lidi řeší nesmysly a neřeší základní věci. Pak z toho má dneska každý úzkosti, deprese, žije se mu špatně a neví proč. Tak snad se brzy společnost vzpamatuje. ![]()
ano, veškeré současné korektnosti mi lezou na nervy
Je vidět, že se máme až moc dobře a řešíme kraviny ![]()
Já to vidím taky tak. Svět se v p…l obrací. Lidi řeší nesmysly, protože skutečné problémy tady ani nemáme. Až přijdou opravdové starosti, na tyhle kraviny se nejspíš rychle zapomene.
@Fairy4 píše:
Vidím to tady i jinde čím dál častěji. Jsem jediná, komu připadá, že se svět zbláznil? Jako jsem pro nikoho nediskriminovat, ale nějaké záchody pro všechny, bezpohlavní oslovování, dokonce rozhodování si o pohlaví, i když je to viditelně kluk nebo holka? Kam až tohle zajde? U nás to asi není ještě tak hrozné, ale některé země jsou v tomhle co čtu až po uši. Bojím se jen, že jak to jde rychle, tak za chvíli budeme i my ta šílená země. Já čekám dítě a mám strach, že to do něj budou později ve škole sypat, jak si má vybrat, jestli chce být oslovován mužsky, žensky, nebo bůh ví jak a další ptákoviny.
Asi ani nemám dotaz, chtěla jsem to jen ventilovat.
Vidim to stejne. Lide maji malo problemu, tak je hledaji tam, kde nejsou. Dlouho nebyla zadna poradna valka.
A dnesni panicke ataky, tetanie, deprese, obsese a podobne zalezitosti bych lecila odstrizenim internetu, nebo deportaci na pusty ostrov bez signalu. Pulka lidi to ma z prace a stacilo by jim se par dni vyspat a druha to ma z nedostatku jinych problemu a reseni blbin na internetu.
@mroe píše:
Vidim to stejne. Lide maji malo problemu, tak je hledaji tam, kde nejsou. Dlouho nebyla zadna poradna valka.
mně třeba přijde hodně trapné, jak si ženy dávají příjmení bez -ová, jako by se styděly za to, že jsou ženy a Češky… pochopím dvě přijmení, ale nesmysly typu Teska Arnoštová a jiné. Asi to nesouvisí úplně s genderem, ale už jsem slyšela i názor, že je dobře, že se s příjmením nedá identifikovat pohlaví?:)
ale ne, ani mě neštve, to samé se odehrávalo v Římské říši před jejím pádem
je to znak úpadku, společnost je bohatá, není válka, hlad, nejsou morové ani jiné epidemie a tak se z daní lidí řeší naprosté kra – viny, například 7 pohlaví
takto to bylo v každé rozvinuté civilizaci před jejím krachem, bohatství vede k degeneraci a k zákonitému úpadku
je to normální
zase to máme v přímém přenosu, no ![]()
Jo, to me taky napadlo. Snad ten krach uz ja a moje deti nestihneme…
@Borrealis píše:
ale ne, ani mě neštve, to samé se odehrávalo v Římské říši před jejím pádemje to znak úpadku, společnost je bohatá, není válka, hlad, nejsou morové ani jiné epidemie a tak se z daní lidí řeší naprosté kra – viny, například 7 pohlaví
takto to bylo v každé rozvinuté civilizaci před jejím krachem, bohatství vede k degeneraci a k zákonitému úpadku
je to normální
zase to máme v přímém přenosu, no
Tak.
Každá starší generace je přesvědčená, že teď už se svět řítí do zhouby. Ona si ta mladá a nová generace nějak poradí, protože v tom bude žít a stará už stejně ne, takže jí to v podstatě může být jedno.
@velbloudice nooo dobrá poznámka
mmch o dámy typu Petra Novotný Prchalová nebo Hana Vrabec Sedláková pečuji a popravdě.......mají společného více než by byly ochotny věřit.....a samozřejmě nikdy jim to neříkám, jen to s úsměvem popod vous pozoruji
možná to maj jako "aby byly jiné, jedinečné " ale jsou tak stejné, až je to úsměvné , bejvaj to stejný typy ženských, jak přes kopírák
Ano štve a také cítím, jako konzervativní člověk, v ohrožení tradiční hodnoty jako jsou manželství, rodina (muž, žena, děti)
@Kobliha51 ono fakt stačí se podívat do historie co se dělo v Římě těsně před tím než padl…včetně invaze barbarů, snahu u jejich uplacení dávkami a to, čemu se raději věnovali zhýčkaní Římané …historie se opakuje