Také vás štve genderová korektnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21513
23.10.18 22:26
@pe-terka píše:
třeba učitelky v MŠ nebo ve škole :think: Když budou mít oporu v zákonech a trendových ideologiích ;)

:mrgreen: :mrgreen: prý dostanou i obušky… ale pšššt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.10.18 22:28
@klamonožka píše:
Mě by zajímalo, jestli jsou to situace, se kterými se opravdu setkáváte - jestli skutečně máte v okruhu svých známých někoho, kdo prosazuje názory a přístupy, jaké jsou uvedené v úvodním příspěvku. Já totiž ne a to se vídám a bavím s lidmi širokého názorového spektra. Není to spíš prostě váš pohled, spoluutvářený účelovými články/komentáři na sociálních sítích atd., kterými se to všude jen hemží, protože je jasné, že je budou lidé zhusta komentovat, kritizovat a klikat na ně…Vnímáte něco v úvodním duchu i v reálném světě okolo vás, mimo internet? Mně to totiž přijde jako jedna velká internetová bublina, vyháněná do absurdna.

ve svém okolí nikoho takového neznám :think: Ale tady už se jich pár vyskytlo

Příspěvek upraven 23.10.18 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21513
23.10.18 22:28
@klamonožka píše:
Mě by zajímalo, jestli jsou to situace, se kterými se opravdu setkáváte - jestli skutečně máte v okruhu svých známých někoho, kdo prosazuje názory a přístupy, jaké jsou uvedené v úvodním příspěvku. Já totiž ne a to se vídám a bavím s lidmi širokého názorového spektra. Není to spíš prostě váš pohled, spoluutvářený účelovými články/komentáři na sociálních sítích atd., kterými se to všude jen hemží, protože je jasné, že je budou lidé zhusta komentovat, kritizovat a klikat na ně…Vnímáte něco v úvodním duchu i v reálném světě okolo vás, mimo internet? Mně to totiž přijde jako jedna velká internetová bublina, vyháněná do absurdna.

samozřejmě, asi jako to, že sem proudí davy uprchlíků, co chtějí „parazitovat na štědrém sociálním systému“. Říkal to Tomio, musí to být pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
23.10.18 22:29

@pe-terka a oni už jsou ta jednotná WC, sprchy a šatny? Pokud vím, tak ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149439
23.10.18 22:30
@sirikit píše:
Tobě taky ne?? 8o 8o Šiš, asi žiju v rezervaci. :nevim:

Chceš slyšet zážitek z voleb(loňských)?Cestou ke vchodovým dveřím do školy,kam chodíme vhazovat papírky do uren,jsme potkaly s dcerou starou paní o francouzkých holích.Dcera,páč je slušně vychovaná(mnou) přiskočila a paní dveře otevřela a trpelivě čekala až jimi paní pomalu s holemi projde.Přicválali cca 3-4 mladí muži a šup těmi otevřenými dveřmi mezi námi a paní čile proskotačili,div oberlenou paní nesejmuli.
Tak asi taková je situace u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.10.18 22:30
@PaníBovaryová píše: :mrgreen: :mrgreen: prý dostanou i obušky… ale pšššt :mrgreen:

koukám, že máš zákulisní informace :P Už se těšíš, což :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21513
23.10.18 22:31
@DoubleA píše:
@pe-terka a oni už jsou ta jednotná WC, sprchy a šatny? Pokud vím, tak ne :D

a ani nebudou, to jsou takové hysterické představy dovedené ad absurdum, aby se neřešily skutečné problémy jako třeba platová nerovnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
23.10.18 22:32

@klamonožka ne, nesetkávám se, s pošuky se nesetkávám :-)))

jasně že jde o médii vyhonenou bublinu , za účelem klikanosti, prezentují extremy aby lidi klikli a oni prodali reklamu to je celé

tak tam vrazíme 7 pohlaví, černou lesbu co se nechala přeoperovat na indiánského buzika…napíšeme o tom nějaký HLP a klikání je zaručeno

jak kdysi cirkus vystavoval odlišné lidi…dnes to dělaj média a to jen z čistě byznys důvodů

jde jen o prodej reklamníhoprostoru, není to třeba brát exra vážně

i ta slavná pride je jen o byznysu…zjistili že byla srpen horší sezona, každej se válel u moře, tak jak a koho přitahnout do města aby si tam šel trochu zařádit a poutrácet za hotely a drinky…byznys potřeboval vydělat a bylo..... jen o prachách, jinak o ničem…hotely plný, restaurace plný, sex služby plný, zadavatelé spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21513
23.10.18 22:32
@Anna766 píše:
Chceš slyšet zážitek z voleb(loňských)?Cestou ke vchodovým dveřím do školy,kam chodíme vhazovat papírky do uren,jsme potkaly s dcerou starou paní o francouzkých holích.Dcera,páč je slušně vychovaná(mnou) přiskočila a paní dveře otevřela a trpelivě čekala až jimi paní pomalu s holemi projde.Přicválali cca 3-4 mladí muži a šup těmi otevřenými dveřmi mezi námi a paní čile proskotačili,div oberlenou paní nesejmuli.
Tak asi taková je situace u nás.

já jednou dávala přednost paní k sezení a jeden chlap se tam tak prodral na uvolněné místo, že nás skoro porazil obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
23.10.18 22:33

@Anna766 No a to je prave vliv rovnopravnosti za kazdou cenu. Chce to mimo to jeste selsky rozum.

• Citovat
  • Upravit
14637
23.10.18 22:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
23.10.18 22:34

Ruku na srdce… Žijeme v republice, která není s to ani umožnit homosexuálním párům manželství a trans lidem papírovou změnu pohlaví bez kastrace… A vy máte strach z toho že tu projde neutrální genderová identita.? :potlesk: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21513
23.10.18 22:35
@pe-terka píše:
koukám, že máš zákulisní informace :P Už se těšíš, což :jazyk:

já jsem v klidu, učitelek se nebojím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.10.18 22:35
@DoubleA píše:
@pe-terka a oni už jsou ta jednotná WC, sprchy a šatny? Pokud vím, tak ne :D

u nás ne,spíš se to týká zemí na západ od nás (konkrétně to WC) :think: Na základě mediálních článků už se to řešilo i tady v diskusích :think: V londýnském metru zase oslovení „dámy a pánové“ a nahradili korektnějším, něco jako „dobrý den všem“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
23.10.18 22:36
@PaníBovaryová píše:
já jednou dávala přednost paní k sezení a jeden chlap se tam tak prodral na uvolněné místo, že nás skoro porazil obě.

Mame se jeste hodne co ucit. Tak, tak :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová