Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky!!!
Chci se vás zeptat, zda zde není některá z vás, která má informace o tom, že by se v Polsku konkrétně dali píchat rty a ostatni estetické úpravy bez doktorského vzdělání.
Vím že, zdejší u nás je hodně kosmetiček, co to pícha, ale stále to není platné s našimi českými právními předpisy, a je to tedy nezákonné.
Nejsem si jista, jak je to konkrétně u našich sousedu POLSKA.
Má nekdo zkušenosti či pořadí, kam a na koho se obratit?🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼
Moc Dekuju
Příspěvek upraven 10.06.23 v 14:27
Kačeři přijdou, když jsi v nouzi…Lela styl. Nedělej to, je to hnus, je to poznat, nechávaj si to dělat blbky.
Ahoj,
pokud to není u nás uzákoněné, tak pro to bude zcela určitě jasný důvod.
Každý takový zákrok má přece svá rizika. Tudíž ho musí provádět kvalifikovaný odborník.
Vše amatérské je tak trochu hazard se svým zdravím.
Je otázkou, jestli je to opravdu pro tebe, tak nezbytně nutné a důležité, že si neuvědomuješ možnost případných následků. ![]()
@Sadman píše:
Kačeři přijdou, když jsi v nouzi…Lela styl. Nedělej to, je to hnus, je to poznat, nechávaj si to dělat blbky.
přijde Bubík, Dulík, nebo Kulík?
A vy je chcete žalovat, nebo co? Nebo si udělat kačeři pysk? Je to megahnusné a ještě to dělat u nějakého šarlatána, to je i o infekci.
Fakt se to nějakým chlapům líbí? Nemyslím blb.ce s IQ tykve typu Vémola.
@Ivan PPZ píše:
přijde Bubík, Dulík, nebo Kulík?
Strýček Skrblík. ![]()
@lucad77 já jen chtěla zjistit, jak je to tady s tou platnou právní úpravu. Nechcci si píchat žádné rty, jen kolem vidím tolik kosmetiček co to píchají, a nevím, zda je to úplně zákoně v pořádku.
@Eva57 píše:
@lucad77 já jen chtěla zjistit, jak je to tady s tou platnou právní úpravu. Nechcci si píchat žádné rty, jen kolem vidím tolik kosmetiček co to píchají, a nevím, zda je to úplně zákoně v pořádku.
Takže chcete žalovat?
@lucad77 to úplně ne, nejsem nepřející člověk, jen mě to zajímalo, jak to tedy je skrz strany kosmetiček a píchání rtu u nás v CR.
@Eva57 píše:
@lucad77 to úplně ne, nejsem nepřející člověk, jen mě to zajímalo, jak to tedy je skrz strany kosmetiček a píchání rtu u nás v CR.
Tak třeba Hyaluronpen může používat i kosmetička.
@lucad77 to vím, ale vyloženě třeba injekce kyseliny h. či botox…
Co třeba OPAR? Taky pěkně zvětšuje a píchat se ani nemusí. Jen je potřeba to stejnoměrně rozprostřít. A drahé to nebude (teda záleží, kde se získá ta násada).
@lucad77 Jen by mě zajímalo, proč je kolem dokola stále víc a víc kosmetiček co to píchají a nikdo s tím nic nedělá
@Eva57 píše:
@lucad77 Jen by mě zajímalo, proč je kolem dokola stále víc a víc kosmetiček co to píchají a nikdo s tím nic nedělá
Kde není žalobce, není soudce.