Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,
potrebovala bych poradit - zacali jsme topit, takze permanentne zvlhcuji vzduch namocenymi rucniky, az si skoro rikam, ze by se snad vyplatil zvlhcovac…nasla jsem na netu dva typy - parni a ultrazvukovy, ale nikde jsem neobjevila, jestli je mezi nimi nejaky velky rozdil..svagr totiz maji parni a pry jim nechava bily povlak na nabytku..tak nevim, jestli je ten ultrazvukovy to same, nebo jen neco delaji spatne..:o(
Nemate s tim nekdo zkusenost?
Diky,
Andrea
Nedávno jsme o tom psaly - já mám ultrazvukový ze 700. Rozdíl je v tom, že dělá studenou páru, takže nehrozí opaření. Jsem velice spokojena. Skvrny nemám, neb nechávám páru padat od stropu přes kytku a na zem vůbec nedopadne.
Ahoj,
Ultrazvukové a mechanické zvlhčovače nejsou zcela schopny zničit mikroorganismy, které se za provozu ve vodě namnoží a na víc řada z nich vyžaduje použití demineralizované vody a desinfekčních prostředků.
My mame Bionaire BWM5075 a jsem spokojena,paru dela horkou a tim nici bakterie. Da setam dat do takoveho zlabku i etericky olej a dokonce ho ted nekde meli v akci.
V zivote jsem nemela doma na nabytku bile fleky ,jak tdy nekdo pise(mozna to bude kvalitou vody ). Mozna to je tim,ze tam davam filtrovanou vodu - mame Britu - a to z toho duvodu ze u nas mame vodu dost vapenitou a ten filtr se driv zanese.
Ale kamaradka to resila akvariem v pokojicku. Merili jste doma vlhkost nekdy? Mame vlhkomer a kolikrat me prekvapi ze je tady optimalni vlhkost ackoliv me prijde ze bych zvlhcovac uz zapla.Optimum je 55%.
Takze tak.Snad ti to pomohlo Nat
My taky máme Bionare, co psala Nat ( tedy nevím jestli úplně stejný typ) , je dobrý, nedělá vůbec žádné skvrny na nábytku, jediné co mi trochu vadí, že když dochází voda a já spím tak je trochu hlučnější - chrochtá.
pa Lime
http://www.allergyconsumerreview.com/…ers-warm-and-:-)-mist.html?psysVid=0apcpm4v