10 minut po normálním zvracení zvracela dcera jen hleny.

459
6.12.16 14:26

Zvracení a průjem

Zdravím, dcera má nějakýho bacila, má průjem, zvrací.
Dnes jsme byly u Mudry, doporučila dietu, jen jsem jí zapomněla říct, že v noci jednou dcera zvracela „normálně“ a deset minut na to zvracela jen hleny.

Je to normální a běžné? Nebude může být příčinou něco jiného, než „klasický střevní bacil“, kterého si momentálně vyměňují děti ve školce?

Teploty nemá, jen na ni asi leze i nachlazení (ale až ode dneška lehce posmrkuje)…

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
6.12.16 14:36

A jak dlouho a jak často zvrací? Kolik jí je?
Nějaké běžné ne urputně zvracení je taková běžná nemoc, může být i z jídla. Dávat pít, až bude líp dietu a bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
6.12.16 14:48

Kvantita zvracení je mírná - jen mě zarazily ty hleny, kterých nazvracela dost…
Jestli je to normál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
6.12.16 16:11

Tak jestli posmrkuje, tak to jí určitě ty hleny stečou i do krku a dostane se jí to do žaludku. No a pak je vyzvrací. Taky se nám to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
6.12.16 16:19
@Fircon píše:
Zdravím, dcera má nějakýho bacila, má průjem, zvrací.
Dnes jsme byly u Mudry, doporučila dietu, jen jsem jí zapomněla říct, že v noci jednou dcera zvracela „normálně“ a deset minut na to zvracela jen hleny.

Je to normální a běžné? Nebude může být příčinou něco jiného, než „klasický střevní bacil“, kterého si momentálně vyměňují děti ve školce?

Teploty nemá, jen na ni asi leze i nachlazení (ale až ode dneška lehce posmrkuje)…

Díky.

Ahoj, já myslím, že je to nějaký typ střevního bacila. My jsme tím teď celá rodina postupně prošli. Trvá to cca 2-3 dny. My všichni bez teplot a každý s jiným průběhem.
Nejmladší začala: zvracení od 19hod. do 1 rána asi 5×, pak už nic, druhý den jen průjem, třetí den už lepší. Starší jen jedním zvracením, jedním průjmem, bolestí břicha a druhý den už nic. Manžel zimnicí, průjmem, zvracením, bolestí těla, druhý den už dobrý. Já bez zvracení, bez průjmu, jen nechutenství, zimnicí a bolestí těla jak při běžné chřipce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.12.16 16:29

Za kolik dní jste to od dcery chytli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
6.12.16 16:36

Nejmladší syn zvracel z úterý na středu v noci, já jsem začala ve čtvrtek. Takže u nás asi za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.12.16 16:40

Děkuji. Zajímalo mě, zda to můžu ještě chytit, když tam můj zvracel ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
6.12.16 19:49
@hatawai píše:
Za kolik dní jste to od dcery chytli?

Já byla jako druhá a chytla jsem to od dcery druhý den…u mě to začalo nevolností - nechutenstvím, pak jsem si šla lehnout odpoledne s dcerou a usla s ní (u mě nebývá zvykem) a pak už jsem měla zimnici a bolest těla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí