Zvracení - kdy do školky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
603
29.9.14 22:07

Zvracení-kdy do školky

Ahoj, prosím o radu/názor. Kolik dní necháváte děti doma ze školky/školy, když jeden den zvrací, pak se jim uleví a jsou v pořádku? Teplota žádná ap. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
29.9.14 22:11

Pockala bych max dalsi.den. Evidentne jen neco. nesedlo, infekcni veci jen tak neprestanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
29.9.14 22:12

Záleží, proč zvrací. Pokud dnes dítě něco snědlo a zvrací, zítra doma a pak do školky. Tak je to u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
29.9.14 22:16

Spíš myslím, že mu něco nesedlo…Zvracel vpodvečer, pak byl dobrý, do školky nejde, uvidím jak na tom bude zítra…Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
29.9.14 22:30

Nechala bych jeden den doma, déle jen kdyby to mělo nějaké dozvuky v podobě průjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.9.14 22:34

Do tý doby, než snese bez problému normální nedietní jídlo, ať už bylo původně zvracení nebo průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
17.9.18 06:11

Ahoj holky, syn zvracel v noci z pátka na sobotu. Včera už jedl vše a ok. Neměl ani teplotu nebo průjem.
Dnes není dobře mně, ale zatím jsem nezvracela.
Může syn do školky?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
17.9.18 06:18

Nechala bych ho doma,uz proto,že bys ho odvedla Ty pravděpodobně. Není fér šířit virózu. Jinak může,některé virozy jsou rychlé a školní děti déle doma taky nenechávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
17.9.18 06:24

@Jana206 jj, už jsem tam volala a ohlásila ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
3.9.23 20:04

Ahoj, syn ze vcerejsek na dnesek v noci zvracel, prestal az rano, pres poledne spal a potom se probudil jako by nic. Prujem nema, ani teplotu, nudil se a zlobil jako cert :cert: prijde mi, ze mu vubec nic neni. V patek byl poprve ve skolce a tak premyslim, jestli ho zitra dat na ty dve hodinky, nebo ho radeji omluvit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.9.23 20:11
@Markétka111 píše:
Ahoj, syn ze vcerejsek na dnesek v noci zvracel, prestal az rano, pres poledne spal a potom se probudil jako by nic. Prujem nema, ani teplotu, nudil se a zlobil jako cert :cert: prijde mi, ze mu vubec nic neni. V patek byl poprve ve skolce a tak premyslim, jestli ho zitra dat na ty dve hodinky, nebo ho radeji omluvit :think:

Bych ho zítra nechala doma, zvlášť pokud měl jít jen na dvě hodiny (takže evidentně hlídání na zbytek dne máš porešené).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.9.23 20:12

@Markétka111 nejméně 48 hodin nechat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.23 21:03

Nechat doma aspoň další den. Úplně mne točí maminky, co řeknou, že dítě v noci zvracelo, ale že to asi nic nebylo, a ráno ho šupnou do školky…a pak šavlí půl třídy, včetně našich dětí a pěkně se mi doma všichni prostridají vcetně mě a manzela a jsme 14 dnu mimo provoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30760
3.9.23 21:30

Co neni muze byt, nemusi ten prujem po zvraceni prijit hned. Ja nechavam po zvraceni nejmene 2 dny od posledni prihody, pokud se neprida nic jineho. Skolaky. V dobe skolkovych deti nejmene 3 dny, vime, jake navyky tam ty deti (ne)maji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22378
3.9.23 22:11

@Markétka111 Zitra omluvit. Bud solidarni k ostatnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí