Zvracení kojence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
4.12.21 13:02

zvraceni kojence

Dobry den, rada bych se zeptala, jestli nekdo mate zkusenost se zvracenim miminka kvuli prikrmum? Muj 9m syn je na nutrilonu. Cca v pul roce s prikrmy problem nemel. ovocne i zeleninove jedl. posledni cca mesic ale jen olizne lzicku a zvraci. Presnidavka, prikrm - nic do nej nedostanu. Presnidavku nabizim cely den a par lzicek je uspech. Doktorka radj nabizet, coz zkousim, ale to zvraceni mi dela srarosti. Zkousela jsem domaci i kupovane prikrmy a bez rozdilu. dekuji za pripadne postrehy 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
4.12.21 13:47
@Nina458 píše:
Dobry den, rada bych se zeptala, jestli nekdo mate zkusenost se zvracenim miminka kvuli prikrmum? Muj 9m syn je na nutrilonu. Cca v pul roce s prikrmy problem nemel. ovocne i zeleninove jedl. posledni cca mesic ale jen olizne lzicku a zvraci. Presnidavka, prikrm - nic do nej nedostanu. Presnidavku nabizim cely den a par lzicek je uspech. Doktorka radj nabizet, coz zkousim, ale to zvraceni mi dela srarosti. Zkousela jsem domaci i kupovane prikrmy a bez rozdilu. dekuji za pripadne postrehy 🙂

Ty stejné příkrmy se stejným složením od 6-9 měsíců snášel dobře a nyní to stejné složení i stejnou konzistenci zvrací? A Nutrilon nyní nezvrací? Když byl menší, bylo u něj obvyklé, že zvracel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.12.21 14:35

Ano, ted staci jen trosicku do pusy a zacne davit. kasi, presnidavku, prikrm. vyzvraci vse co ma v brisku, takze nutrilon. po samotnem nutrilonu nezvraci nikdy. kdyz byl mensi problemy s blinkanim nemel, reflux minimalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.21 15:18

A nedáváš mu kousky? Že by mu to vadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.12.21 15:25

Na to si davam pozor. a v tech kupovanych zadne kousky nejsou. ja jen jestli s tim ma nekdo zkusenost, jestli se to podda? jak postupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22827
5.12.21 17:07

@Nina458 napadá mě, necpal to do něj někdo násilím? Že by měl odpor..?
Nebo jiná konzistence jídla? Kousky, větší hustota?
To zvrací pokaždé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.12.21 14:33

Posledni dva dny uz da aspin par lzicek. asi nejaka faze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí