Zvracení kojence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zvraceni kojence
Dobry den, rada bych se zeptala, jestli nekdo mate zkusenost se zvracenim miminka kvuli prikrmum? Muj 9m syn je na nutrilonu. Cca v pul roce s prikrmy problem nemel. ovocne i zeleninove jedl. posledni cca mesic ale jen olizne lzicku a zvraci. Presnidavka, prikrm - nic do nej nedostanu. Presnidavku nabizim cely den a par lzicek je uspech. Doktorka radj nabizet, coz zkousim, ale to zvraceni mi dela srarosti. Zkousela jsem domaci i kupovane prikrmy a bez rozdilu. dekuji za pripadne postrehy 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nina458 píše:
Dobry den, rada bych se zeptala, jestli nekdo mate zkusenost se zvracenim miminka kvuli prikrmum? Muj 9m syn je na nutrilonu. Cca v pul roce s prikrmy problem nemel. ovocne i zeleninove jedl. posledni cca mesic ale jen olizne lzicku a zvraci. Presnidavka, prikrm - nic do nej nedostanu. Presnidavku nabizim cely den a par lzicek je uspech. Doktorka radj nabizet, coz zkousim, ale to zvraceni mi dela srarosti. Zkousela jsem domaci i kupovane prikrmy a bez rozdilu. dekuji za pripadne postrehy 🙂
Ty stejné příkrmy se stejným složením od 6-9 měsíců snášel dobře a nyní to stejné složení i stejnou konzistenci zvrací? A Nutrilon nyní nezvrací? Když byl menší, bylo u něj obvyklé, že zvracel?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, ted staci jen trosicku do pusy a zacne davit. kasi, presnidavku, prikrm. vyzvraci vse co ma v brisku, takze nutrilon. po samotnem nutrilonu nezvraci nikdy. kdyz byl mensi problemy s blinkanim nemel, reflux minimalni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na to si davam pozor. a v tech kupovanych zadne kousky nejsou. ja jen jestli s tim ma nekdo zkusenost, jestli se to podda? jak postupovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nina458 napadá mě, necpal to do něj někdo násilím? Že by měl odpor..?
Nebo jiná konzistence jídla? Kousky, větší hustota?
To zvrací pokaždé?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit