Zvracení u 3leté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.2.12 17:43

zvracení u dětí

Ahoj mám tříletou holčičku. Teď je takové blbé období, že jsme co chvíli ze školky nachlazení. Většinou, když kašle tak ji ty hleny tak otravují, že se z toho pozvrací. Minulý týden taky trochu pokašlávala, ale byli jsme zrovna u lékaře na tříleté prohlídce a doktor nic neříkal, vše v pořádku. V pátek jak šla spát tak začla trochu kašlat a pak se pozvracela. O víkendu nic, vše v pořádku. Včera zas po svačině, řekla, že je jí zle a zas zvracela. Pak zas dobré. Dnes opět jsme šli venku a z ničeho nic říkala, že je jí zle a celá se pozvracela. Nic jí nebolí,jen trochu v krku, už skoro ani nekašle. Prostě se jen vyzvrací a zas jako by nic,řádí, dovádí jako obvykle. Nevíte co to znamená?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1917
14.2.12 19:40

ahojky když jsem byla malá tak se mi to stávalo taky zašla bych znovu k Dr já jako kardiak jsem nejednou skončila i v nemocnici ale u vás pokud jste jinak zdraví takk vám dá Dr jen nějaké léky a bude dobře přeju at je brzo líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
14.2.12 19:48

Asi bych taky zašla k dr a řekla mu to… at je brzy lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
16.12.14 13:38

Ahoj, taky vám děti při nachlazení zvrací?, jsem už z toho zoufalá. Dcerka byla za 2 a půl měsíce už 3× nemocná. Začíná to vždy stejně, zvýšená teplota, rýma a kašel. Nespí, při kašli se dáví a když se pokusim jí nakrmit, tak to dopadne stejně. Ranní kaši v sobě udrží (sní tak1/2 dávky), pak už nic nechce a když se mi podaří do ní dostat polévku, tak jí vyhodí, jogurt taky..většinou za celý den už jen popíjí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.12.14 13:40

Pokud pije, tak jí nech být. Jinak ano, malá pokaždé zvrací hleny. Pak mi zvrací naschvál i dávky léků. Je to na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.12.14 13:44

@relay Při nemoci nedávám jídlo, pouze pokud sám vyžaduje. Hlavní je pití, je důležité i na rozpouštění hlenů. Rýma zahleňuje a proto zvací. Já vždy nasadím, česnek, cibuli a bylinkové čaje a k jídlu nenutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.12.14 13:45

@relay jogurt zahleňuje, nedávej ho.. dokud dítě pije, tak to neřešim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
16.12.14 13:50

@Sibyla0 @natyber @martina.se Díky holky, já jsem takový plašan, snažím se jí nakrmit a to telíčko si prostě hold řekne co nechce no..dnes už druhý den nejí (včera teda měla kaši a polévku, tu v sobě udržela, dneska už skoro nic)
Trošku hlenů vyzvracela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
16.12.14 13:57

@relay syn to má také tak, jakmile je rýma a kašel, tak hleny zvrací a samozřejmě nejvíce ho navaluje v noci :zed: rozhodně nedávám mléko, mléčné výrobky a kaše také ne..i když ty teda už dávno nejí, takže těch se to netýká. A co máme vyzkoušeno, tak se pozvrací i po banánu :roll: takže jak už tu bylo psáno a hlavně hodně pít.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.12.14 13:58

@relay Cibulový čaj nebo sirup je na to dobrý a česnek cpu všude kam se dá i dětem. Ty tekutiny jsou fakt nejdůležitější ;) většinou mi dítě ty první dva dny nejí a pak postupně začne. Taky zvýšená poloha na spaní a zvlhčování vzduchu, větrání, nahřátí v teplejší koupeli to pak jde lépe odsát rýma. Ty čaje samozřejmě teplejší tím se to taky všechno uvolňuje ;) A posilovat imunitu, nepřetápět, nebalit do sto vrstev a ládovat se ovocem a zeleninou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.12.14 13:59

@relay neboj, ona na to nezhyne.. ale já při nemocích taky nejim, můj starší též marodí, jak je jindy kyselina, tak včera zvládl polévku a jinak nic.. nenuť.. zkus cibulový nebo tymiánový sirup, kdyžtak jitrocelový a hlavně pití. Víc netřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí