Zvýšená teplota a pocení, ale bez nemoci

346
23.10.23 11:24

Zvýšená teplota a pocení, ale bez nemoci

Už víc jak týden mám pořád zvýšenou teplotu. Něco mezi 37 a 37,3. Jsem unavená, bolí mě hlava a potím se, ledové ruce. Ale nemám žádné jiné projevy nemoci. Ani rýmu, ani kašel, fakt mi nic jinak není. Může to být takový druh virózy? Covid test mám opakovaně negativní. Zítra si asi skočím k doktorovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4069
23.10.23 11:52

Skoc, aspon ti udela CRP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.23 16:00

@darktera já to mám takhle právě od covidu. Už 2 měsíce každý den, teplota 37-37,2. Bolest hlavy, zimnice, malatnost, nesoustredeni a spousta dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
24.10.23 17:59

@Levandulka41 Já jsem po Covidu 7 měsíců a mám to jako vy taky od té doby. Jen teď se to zhoršilo, tak je mi to divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.23 18:09

@darktera bylo mi řečeno, že je to normální, mám od té doby i zanet dutin, trojklanneho nervu, stále nejsem schopna vyjít ani pořádně 2 patra schodů, anichž bych se necítila jako po maratonu… možná na tebe jen něco leze nebo jo máš znova…udělej si test znova, já měla první taky negativni i manzel a za 3 dny už silne pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
24.10.23 18:37

@Levandulka41 Test jsem si dělala 3× a nic. Už mám strach, jestli nemám rakovinu. Noční pocení, zvýšená teplota, únava, časté zimnice, bolest hlavy, opakují se mi mykózy a záněty močáku, zpožděná menstruace a to vše po tom Covidu. Dělali mi rtg plic, sono břicha, uzlin a nic na mě nenašli. Ani borelióza, toxoplazmóza, nic takového. Prý je to po Covidu nebo od nervů. Ale teď to zhoršení mě vyplašili. Snad je to nějaká viróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.23 18:46

@darktera ale nestraš s rakovinou prosím tě :-), je možné, že to máš po covidu v kombinaci se stresem, nepozoruješ se nejak moc nebo tak? A to máš od rána nebo ráno a v noci jsi v pořádku a během dne se ti udělá zle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
24.10.23 19:01

@Levandulka41 Pozoruji se až moc. Pak kouknu na internet a už mám pocit, že mám další příznak :P.
Ráno je vše asi horší, ale posledních 14 dní mám tu zvýšenou teplotu celý den, i ty zimnice a únavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
24.10.23 19:09

@Levandulka41 Celých 14 dní mě bolí hlava. Vezmu si Paralen, ale hlava bolí pořád a stejně mám pořád těch 37 až 37,3. Ruce ledové a pocit, jako když mi hoří hlava. Ale manžel to má teď taky, tak asi nějaký druh virózy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.23 19:24

@darktera jo tak to mám na chlup stejně. I ty pocity, jako bych měla obličej na kamnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.10.23 07:35

@Levandulka41 A co ti na to řekli u doktora? Ty jsi ale brzy po Covidu, to bych se nebála, ale já víc jak půl roku, tak jsem z toho nervózní. Kor když ty všechny mé příznaky se dají nasadit i na rakovinu. Ale k doktorovi pořád běhat nemůžu, už by mě měli za blázna. Ty každodenní zimnice a teplota mě už ale štvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
22.11.23 14:14

@Levandulka41 Ahoj, nějaká změna? Já mám pořád teplotu zvýšenou nad 37 a bolí mě hlava. Ruce celý den ledové, hlava hoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.23 18:00

@darktera ahoj, občas zmerim a mám stále 36,8 -37, pocit horkých uší a rtů. Už radši neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí