Zvýšení rodičák 2023
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kikisa311 píše:
@cecetka to sem samozřejmě neřekla. Ale oproti malým dětem určitě takové potřeby nemají. A kolikrát se jím přidalo oproti rodičáku? Chceš tvrdit že mají na měsíc méně než matka na rodičáku??? To asi těžko. Prostě je to nepoměr. Toť vše
Dite ma rodice dva.
Rodicovsky prispevek je prispevek, ne nahrada mzdy.
A jak pise @Cullenova mladi si muzou privydelat, stari uz ne.
@Kikisa311 píše:
@Pidulka1991 proč bych se měla vracet. Žiju v této době. A řeším tuhle dobu
Aspoň si porovnas, co je špatná doba a co ne…tenkrát ti lidé nemeli na vyber, ale dneska je těch možnosti proste víc…
@Cullenova píše:
Vidis. A ja nemela. Otehotnela jsem na vysce, jeste za covidu, chlap byl muj spoluzak, takze ani jeden staly prijem, zili jsme z brigad. Ted to budou dva roky a zijeme si dobre. Mame financni rezervu, muzeme si dovolit dovolenou. A to pracuje jen chlap. Neni to vsechno spis o nastaveni v hlave? Prece, pokud chces, penize si vzdycky vydelas
Měli jsme to podobně, taky jsem měla dítě na VŠ. Jen ppm jsme měli teda. A rp mi přišel jako dobrý prachy za nic. ![]()
Problém je, že má beztak 1000 a 1 důvod proč si ty prachy vydělat nemůže.
@Kikisa311 píše:
@VitaminC ano ano konečně normální názor…Všechno je jen pro to dítko. A zbytek rodiny ať si žije z čeho chce. Tady sou teda názory. To snad ani matky nemůžou být co to tu píšou.
Ale porad to nemeni nic na tom, ze je to prispevek. Ja treba z rodicaku normalne kupuju jidlo.
@Pidulka1991 to je dost podstatné. Když nebude skolja tak nebude ani práce. Pokud teda nemáš babičku nebo někoho kdo by ti pohlídal
@Kikisa311 píše:
Hele víš co mysli si už co chceš. Ty zřejmě matka ani nejsi. To by si nemohla mít takové názory
@Cullenova fakt kupuješ jídlo? Já ne. Já si tady asi škrábu omítku ze zdi ![]()
@Kikisa311 píše:
@Zumpa jasné. Být to o trochu lepší tak sem někde v Karibiku Na pláži a ke štěstí už by mi nechybělo ale vůbec nic![]()
.
Nikdo ti v tom nebrání. Třeba před rokem 1989 by to byla utopie.
@Cullenova jo jo a proto se máš dobře. Kdyby to tak nebylo tak mluvíš jinak ![]()
@Kikisa311 píše:
@debra.morgan 2000 důvodů. Bože ženské vy ste jak saně.
Vubec. Ja chapu ty, co nemaji penize, protoze jsem taky byla v te situaci, kdy se pocitalo v obchode, co se koupit muze a co ne. Ale prave proto, ze nebylo, tak se pak delalo vse pro to, aby bylo. To je vsechno, co se tady snazim celou dobu rict
.
@Kikisa311 píše:
@Pidulka1991 to je dost podstatné. Když nebude skolja tak nebude ani práce. Pokud teda nemáš babičku nebo někoho kdo by ti pohlídal
Mam otce ditete. Nepůjdu na plný úvazek, ale na par hodin…
…. I kdybych měla chodit po nočních vybalovat….
@Kikisa311 píše:
@debra.morgan 2000 důvodů. Bože ženské vy ste jak saně.
Proč jak saně? Že nám rp přijde ok? Nesnáším plačky. ![]()
@cecetka píše:
Dite ma rodice dva.
Rodicovsky prispevek je prispevek, ne nahrada mzdy.
A jak pise @Cullenova mladi si muzou privydelat, stari uz ne.
Přesně tak, máš neomezené možnosti podnikání, můžeš se nechat zaměstnat u více zaměstnavatelů atp. Dávky typu RD jsou naprostá zrůdnost.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat