Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Cmochy píše:
Strsim
Zatím ještě né moc dlouho… cca 3 měsíce.
tak to buď v klidu
to není zase tak strašné… i když tobě to možná připadá jinak
Cmochy ![]()
My máme 7.let starou dcerku a od kojení mi taky při zmáčknutí bradavky „vyteče pár kapek“ dodnes a Prolaktin mám v normě
![]()
Aháá, podpisy jsem našla… koukám, že tobě lékaři teda taky zkoušejí tu trpělivost - držím palečky. Jsem myslela, že už máš - podle fotky.
Jsem tu dnes nová tak to ještě moc neovládám možnosti těhle stránek… se naučim, jsem holka šikovná ![]()
Cmochy píše:
Aháá, podpisy jsem našla… koukám, že tobě lékaři teda taky zkoušejí tu trpělivost - držím palečky. Jsem myslela, že už máš - podle fotky.
Jsem tu dnes nová tak to ještě moc neovládám možnosti těhle stránek… se naučim, jsem holka šikovná
v klidu - každá jsme tápala na začátku…
nene - to je neteřinka - moje zlatíčko…
jj, vím, že to není zase nic tak hrozného - 3 měs. snažení a já už bych chtěla zázraky ![]()
Spíš když jsem si přišla na ten výtok z bradavek tak jsem to začala zkoumat proč a co to je? No a přišla jsem na prolaktin tak mě vyplašilo zjištění, že to způsobuje neplodnost… Jinak jako samotný snažení se o mimi bych zase tak nehrotila. Asi bych to začala řešit až tak po půl roce až roce, ale když už se objevil ten prolaktin tak na co čekat, že?
Tak uvidíme. Snad se vše zadaří, dostanu prášečky a bude mimi. ![]()
chce to skočit k doktorovi a nechat udělat HP.
Podle fotečky vypadáš že tě věk netlačí tak tomu nechej trochu času… a uvidíš jak rychle ten zázrak přijde
cmo já mela zvývešný prolaktin podle HP a ten cyklus jsem otehotnela… Takze neklesej na mysli.. ![]()
rok snažení, pak zjistili zvýš.prolaktin. brala jsem první měsíc Dostinex a otěhotněla jsem hned první cyklus.. Lékař říkal, že to ještě neviděl ![]()
Dámy,
ještě bychse ctěla zeptat těch c brali léky na ten zvýšený prolaktin… jak vám po nich bylo? nebylo vám nevolno nebo nedělaly vám špatně??? Četla jsem, že mají docela dost a časté vedlejší účinky… ![]()
Cmochy píše:
Dámy,
ještě bychse ctěla zeptat těch c brali léky na ten zvýšený prolaktin… jak vám po nich bylo? nebylo vám nevolno nebo nedělaly vám špatně??? Četla jsem, že mají docela dost a časté vedlejší účinky…
já ho brala jen cca tři týdny, ale nic mi po něm nebylo.
Já jsem to brala asi 6 týdnů - pak jsem přestala protože jsme nešli ještě do IVF a přirozeně těhu se nám nezadaří. Takže jsem to vypustila - nechtěla jsem do sebe zbytečně cpát léky. Byla jsem unavená, ale nejsem si jistá jestli to bylo z těch prášků.
Teď je beru znova, ale v kombinaci se stimulkou nejsem schopna určit jestli je mi hůř (únava, ospalost, bříško atp.) z toho nebo od dostinexu - takže já moc neporadím
Irena78
Ahoj - a to se vám po třech týdnech podařiho už otěhotnět??? ![]()
Ahoj!
Já s tím mám trápení už léta. Přesto jsem před 3 roky otěhotněla.
Posílají mi na krev - s tím, že je to v normě a stále mi to teče. Měla jsem i prášky a to nezabralo. Ale neřeším, když je krev v pořádku.
Neboj, vše bude OK ![]()
t.
ahoj já také měla hodně vysoký prolaktin,bohužel jsem to opravdu hodně dlouho nevěděla, jedna příčina vysokého prolatinu byla štítná žláza,po léčbě mi prolaktin hodně klesl, ale stále zůstal 1,5 vyšší.Těď beru měsíc a půl dostinex a tak jsem zvědavá,zda se mi hladina srovná ![]()
Po dostinexu je mi dobře, ani nevím ,že ho beru, spíše jsem zvědavá na jeho účinky po dvou měsících léčby.