Máte někdo zkušenosti se zvýšeným prolaktinem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
7.11.11 11:19

No tak to jsem zvědavá… na jiných stránkách jsem četla, že ženy třeba otěhotněly i hned první měsíc co začaly brát léky… nejvíce jich otěhotnělo ten druhý měsíc… Tak držím palečky jak tobě tak sobě abychom to měly taky tak hezké a snadné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.11.11 21:41

Je to je pravda, že někdo otěhotněl hned a někdo také né, bylo by to krásné kdyby se nám to takto podařilo, ale já vše tak jednoduché nemám, tak na to raději moc nespoléhám,že bych měla takové štěští :))Akorát zatím nemůžu posoudit,zda mi léky zabírají, žádné viditelné příznaky na sobě necítím ani nevidím :))Tak se nechám za měsíc paní doktorkou překvapit, jak výsledky dopadly :-) Třeba se ještě někdo přidá do diskuze ohledně vysokého prolaktinu a jak úspěšná byla léčba a jak dlouho léčba trvala :roll: :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
8.11.11 08:32

Mno, já jdu teď ve čtvrtek k Dr. na náběry na HP - ještě čekat teda na výsledky, chjoooo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
10.11.11 13:39

Mno tak mi dneska pani doktorka nabrala krev a vyšetřila mě… rozhodně mě nepotěšila informací, že nevidí žádný folikl ani děložní výstelku, ale jelikož jsem teprve 11 DC tak se mám dostavit ještě ve středu 16.11. a to už by tam opravdu mělo něco být tak ěm znova vyšetří a uvidí se…Rovnou budou i výsledky z náběrů na zvýšený prolaktin tak uvidíme… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.11.11 20:09

Tak uvidíš, to mě doktorka vždy říkala jak mám vše skvělé,pěkné,úžasné a ve skutečnosti to tak vše skvělé není,sice mám pravidelně ovulaci,cyklus jak hodinky ale prolaktin vysoký.Tak tomu nerozumím.Těd v pátek jdu na kontrolní odběr a v prosinci se dozvím jak na tom jsem s prolaktinem :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
18.12.11 21:40

Jééé, to jsem tady ale dlouho nebyla… nuže , jak to tedy u mě dopadlo…???

Kontrola u Dr. dopadla na výbornou, folikul byl 20mm, takže OVUlka v následujících dvou dnech proběhla, prolaktin byl v normě. Tu OVUlku ( 22.11.)jsem otěhotněla… ALE vzápětí na to 9.12. o „to“ přišla… píši „TO“, protože jsem byla ve třetím týdnu a ještě to ani nebylo mimi, takže bolest nebyla tááák hrozná. takže máme ověřeno, že jsme plodní a další OVU nám vychází kolem Silvestra…jdeme do toho a do Nového roku možná jako těhu??? :?: ;)

a co ty? Jak ti dopadla kontola???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.1.12 20:50

ahojky tak u mě také super,prolaktin mi klesl až moc, nechala jsem si udělat ještě další hormony a vše je v normě, i folikuly mi teď rostou rychle, i doktor byl překvapený že osmý den jsem měla folikul přes 20mm ale nakonec ovu až 11 den, tak uvidíme zda se to těhu už konečně vyloupne. U tebe ikdyž to na první pokus nedopadlo ,tak je vidět že Ti vše funguje, takže příště se to určitě už podaří :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí