Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No tak to jsem zvědavá… na jiných stránkách jsem četla, že ženy třeba otěhotněly i hned první měsíc co začaly brát léky… nejvíce jich otěhotnělo ten druhý měsíc… Tak držím palečky jak tobě tak sobě abychom to měly taky tak hezké a snadné ![]()
Je to je pravda, že někdo otěhotněl hned a někdo také né, bylo by to krásné kdyby se nám to takto podařilo, ale já vše tak jednoduché nemám, tak na to raději moc nespoléhám,že bych měla takové štěští
Akorát zatím nemůžu posoudit,zda mi léky zabírají, žádné viditelné příznaky na sobě necítím ani nevidím
Tak se nechám za měsíc paní doktorkou překvapit, jak výsledky dopadly
Třeba se ještě někdo přidá do diskuze ohledně vysokého prolaktinu a jak úspěšná byla léčba a jak dlouho léčba trvala
![]()
Mno, já jdu teď ve čtvrtek k Dr. na náběry na HP - ještě čekat teda na výsledky, chjoooo… ![]()
Mno tak mi dneska pani doktorka nabrala krev a vyšetřila mě… rozhodně mě nepotěšila informací, že nevidí žádný folikl ani děložní výstelku, ale jelikož jsem teprve 11 DC tak se mám dostavit ještě ve středu 16.11. a to už by tam opravdu mělo něco být tak ěm znova vyšetří a uvidí se…Rovnou budou i výsledky z náběrů na zvýšený prolaktin tak uvidíme… ![]()
Tak uvidíš, to mě doktorka vždy říkala jak mám vše skvělé,pěkné,úžasné a ve skutečnosti to tak vše skvělé není,sice mám pravidelně ovulaci,cyklus jak hodinky ale prolaktin vysoký.Tak tomu nerozumím.Těd v pátek jdu na kontrolní odběr a v prosinci se dozvím jak na tom jsem s prolaktinem ![]()
Jééé, to jsem tady ale dlouho nebyla… nuže , jak to tedy u mě dopadlo…???
Kontrola u Dr. dopadla na výbornou, folikul byl 20mm, takže OVUlka v následujících dvou dnech proběhla, prolaktin byl v normě. Tu OVUlku ( 22.11.)jsem otěhotněla… ALE vzápětí na to 9.12. o „to“ přišla… píši „TO“, protože jsem byla ve třetím týdnu a ještě to ani nebylo mimi, takže bolest nebyla tááák hrozná. takže máme ověřeno, že jsme plodní a další OVU nám vychází kolem Silvestra…jdeme do toho a do Nového roku možná jako těhu???
![]()
a co ty? Jak ti dopadla kontola???
ahojky tak u mě také super,prolaktin mi klesl až moc, nechala jsem si udělat ještě další hormony a vše je v normě, i folikuly mi teď rostou rychle, i doktor byl překvapený že osmý den jsem měla folikul přes 20mm ale nakonec ovu až 11 den, tak uvidíme zda se to těhu už konečně vyloupne. U tebe ikdyž to na první pokus nedopadlo ,tak je vidět že Ti vše funguje, takže příště se to určitě už podaří ![]()