Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ženy, chtěla jsem se zeptat jestli v současné době máte nějaká starosti na téma zvýšeného prolaktinu. S manželem se snažíme o mimi a nic. Díky výtoku z bradavek jsem vydedukovala, že budu mít roblém s prolaktinem. Příští čtvrtek 10.11. jdu na odběry… Máte s tím někdo zkušenost? Poradíte nebo potěšíte dobrýma zprávama??? ![]()
Ahoj, také jsem mívala zvýšený prolaktin, kvůli tomu jsem neměla MS.Srovnalo se to léky.Za několik let mi byl zjištěn PCO syndrom.
ahojky
buď v klidu - já mám dvojnásobný prolaktin dlouhodobě - vyfasuješ tabletky a bude to v pořádku.
A v jakém období cyklu jsi?
Nemůžeš být těhotná?
U mě to byla jedna ze známek počínajícího těhotenství asi od 18.dne cyklu.(u současného 3.těhotenství)
Ale já jsem problémy s otěhotněním neměla,otěhotněla jsem i při kojení(podruhé)
Stenso
Já tedy zatím ještě nevím - co se ovšem MS týče tak cyklus mám pravidelný až tak, že bych si podle něj mohla řídit hodinky
Mám ho přesně 30 dní od 1.dne MS a dostanu to vždycky v noci. Tak snad to nebude zase tak vážné. Jinak opravdu ale nevím proč bych měla mít tu sekreci z prsu. Jen při stlačení a jen malá kapička bílo-průhledná. A z obou prsou. ![]()
Myslela jsem si jestli to náááhodu nebude příznak těhu, tak jsem si říkala, že s objednáním k Dr. počkám až dostanu MS a tu jsem právě dnes dostala… takže těhu nejsem ![]()
Strsim
Docela jsi mě potěšila… hned mi trošku zvedlo náladu… děkuju ![]()
Já mám výtok z bradavek také, už docela dlouho, na krvi jsem s tím byla, ale prolaktin v normě, tak těžko říct, snad to bude ten prolaktin, srovná se to tabletkama a mimi bude raz dva ![]()
neboj - nic není tak strašné jak to na první pohled vypadá… já si musela oběhnout kolečko oční - echo - rentgen aby byl doktor spokojený - dal mi prolaktin a uvidíme co z toho bude
Šalvějka píše:
Já mám výtok z bradavek také, už docela dlouho, na krvi jsem s tím byla, ale prolaktin v normě, tak těžko říct, snad to bude ten prolaktin, srovná se to tabletkama a mimi bude raz dva
Já mám výtok z bradavek už roky a prolaktin taky v normě, to není určující. Cmochy držím palce, ať je to co je to, hlavně ať je mimčo ![]()
No holky docela jste mě potěšily… uvidíme po těch náběrech. Uuuuž aby to bylo. Závidím kamarádkám, které mimi ani nechtěji, praskne jim kondom a je to. To fakt nechápu
To má tak někdo kliku
Člověk tady počítá OVU a bůhví co všechno a kámošky takhle… pche ![]()
já momentálně už třetí rok doufám - ale už jsme se pustili do IVF - u nás je chyba u manžela…
když se podíváš nahoru nad tvůj první příspěvek tak tam vidíš „Zapnout podpisy“ tam má spousta holek zapsané věci kterými si prošla, nebo co je čeká…
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď