Máte někdo zkušenosti se zvýšeným prolaktinem?

27281
1.11.11 13:26

Zvýšený prolaktin

Ahoj ženy, chtěla jsem se zeptat jestli v současné době máte nějaká starosti na téma zvýšeného prolaktinu. S manželem se snažíme o mimi a nic. Díky výtoku z bradavek jsem vydedukovala, že budu mít roblém s prolaktinem. Příští čtvrtek 10.11. jdu na odběry… Máte s tím někdo zkušenost? Poradíte nebo potěšíte dobrýma zprávama??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
1.11.11 13:31

Ahoj, také jsem mívala zvýšený prolaktin, kvůli tomu jsem neměla MS.Srovnalo se to léky.Za několik let mi byl zjištěn PCO syndrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.11.11 13:41

ahojky

buď v klidu - já mám dvojnásobný prolaktin dlouhodobě - vyfasuješ tabletky a bude to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.11 13:42

A v jakém období cyklu jsi?
Nemůžeš být těhotná?
U mě to byla jedna ze známek počínajícího těhotenství asi od 18.dne cyklu.(u současného 3.těhotenství)
Ale já jsem problémy s otěhotněním neměla,otěhotněla jsem i při kojení(podruhé)

• Citovat
  • Upravit
27281
1.11.11 13:48

Stenso
Já tedy zatím ještě nevím - co se ovšem MS týče tak cyklus mám pravidelný až tak, že bych si podle něj mohla řídit hodinky :palec: Mám ho přesně 30 dní od 1.dne MS a dostanu to vždycky v noci. Tak snad to nebude zase tak vážné. Jinak opravdu ale nevím proč bych měla mít tu sekreci z prsu. Jen při stlačení a jen malá kapička bílo-průhledná. A z obou prsou. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
1.11.11 13:50

Myslela jsem si jestli to náááhodu nebude příznak těhu, tak jsem si říkala, že s objednáním k Dr. počkám až dostanu MS a tu jsem právě dnes dostala… takže těhu nejsem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
1.11.11 13:51

Strsim
Docela jsi mě potěšila… hned mi trošku zvedlo náladu… děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.11.11 13:54

Já mám výtok z bradavek také, už docela dlouho, na krvi jsem s tím byla, ale prolaktin v normě, tak těžko říct, snad to bude ten prolaktin, srovná se to tabletkama a mimi bude raz dva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.11.11 13:55

neboj - nic není tak strašné jak to na první pohled vypadá… já si musela oběhnout kolečko oční - echo - rentgen aby byl doktor spokojený - dal mi prolaktin a uvidíme co z toho bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
1.11.11 14:01
Šalvějka píše:
Já mám výtok z bradavek také, už docela dlouho, na krvi jsem s tím byla, ale prolaktin v normě, tak těžko říct, snad to bude ten prolaktin, srovná se to tabletkama a mimi bude raz dva :-)

Já mám výtok z bradavek už roky a prolaktin taky v normě, to není určující. Cmochy držím palce, ať je to co je to, hlavně ať je mimčo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
1.11.11 14:14

No holky docela jste mě potěšily… uvidíme po těch náběrech. Uuuuž aby to bylo. Závidím kamarádkám, které mimi ani nechtěji, praskne jim kondom a je to. To fakt nechápu :-o To má tak někdo kliku :potlesk: Člověk tady počítá OVU a bůhví co všechno a kámošky takhle… pche :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.11.11 14:18

a jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
1.11.11 14:19

Strsim
Takže ty se momentálně taky snažíš? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
1.11.11 14:21

já momentálně už třetí rok doufám - ale už jsme se pustili do IVF - u nás je chyba u manžela…

když se podíváš nahoru nad tvůj první příspěvek tak tam vidíš „Zapnout podpisy“ tam má spousta holek zapsané věci kterými si prošla, nebo co je čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
1.11.11 14:21

Strsim
Zatím ještě né moc dlouho… cca 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí