Nechce pít z lahvičky na učení :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
397
20.3.09 12:31

Nechce pít z lahvičky na učení :(

Ahoj holky, naše malá (8 měsíců) nechce za žádnou cenu pít z lahvičky na učení od Aventu - jen z dudlíku. Když jí to dám, okamžitě ji uchopí za držadla, ale jen si s ní hraje, ocucává, když ji vemu já, aby se napila, tak začne brečet. Už to zkoušíme docela dlouho, bez úspěchu. Z obavy, že mi nebude pít vůbec, vždy vyměkknu a předělám to zase na dudel. Ona ho snad bude mít do patnácti :))) Poraďte prosím, jak na ni? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1752
20.3.09 12:34

Já bych to nehrotila, Ada pítko taky nechce, tak pije z dudáku. Hlavně, že pije. Však oni se to naučí. Chce to jen zkoušet. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21519
20.3.09 12:36

a co vyzkoušet jiné lahvičky? mě klárka taky pítka od aventu totálně odmítala. a máme doma těch lahviček tak 10 různých :roll: docela dobrá je od Nuku, ale není nekapací. zjistila jsem, že některé nekapací jsou strašlivě těžké na pití - tu základní bílou hubičku od aventu jsem neutáhla ani já… a nebo zkus vytáhnout tu nekapací blánu - malá bude sice politá, ale zvykne si na ten tvar…

jinak největší úspěch i nás měly lahvičky s brčky. ale na to je možná ještě malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.3.09 12:47

Nase mala s tim taky bojuje,kdyz ji to dam tak to kouse-asi si mysli ze je to kousatko.
Tak to nehrotim a davam ji vodu pit z normalni savicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.09 15:30

Vždyť je ještě malá, má na savičku nárok. Důležité je, že pije. Možná by bylo lepší koupit láhvičku na učení s průhledným pítkem NUK. Nemá v sobě žádný ventil, ale teče jen trošku. Připomíná dudlík, ale už je to vlastně učení opravdového pití. Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.3.09 15:37

jé, ještě jsem si vzpomněla na NUK výrobek Active cup s obrázky krtečka, který má kaučukové pítko nekapací. Je to pítko s dvěma průřezy, které propouští, když to děcko stiskne jako dudlík. U nás se to neujalo, protože dítě neumělo z dudlíka, tak si s tím nevědělo rady. Petra

• Citovat
  • Upravit
2753
20.3.09 15:47

nas prcek se to naucil prave tim, ze jsem vytahla tu membranu, takze par dni z nej byl kapajici hrnecek a z ditete vodnik, ale bez problemu to pochopil po nandani membrany zpatky - pije tak cca od 7.mesice tusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
20.3.09 19:30

Ahoj

tak u nás se osvědčil hrneček nuby se silikonovým pítkem. Prodávajího i v dm pod značkou babylove (ale je to nuby). Klárče nejprve do toho taky kousala, ale pak se naučila i s pevným pítkem.

to je on
http://img.mimibazar.cz/…20076124.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
20.3.09 19:45

My už 14 dní pijeme z pítka od Nuku a je to super. Má silikonovou savičku, takže malá to má jako dudlík a krásně to sosá. Ale je fakt, že to nemá blánu proti tečení, takže v posledních dnech jsme často polité čajem, protože se učí si pítko držet sama. Ale jinak když jí ho držím já tak krásně tahá. je fakt, že zkoušela kousat ale to asi jen první den a to se taky často topila, protože jí to při tom kousání teklo hodně do pusy. Ale teď jsme v poho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.3.09 09:58

Holky, díky moc za rady. Až se uzdravíme, tak je určitě vyzkouším - teď Aničku nechci zatěžovat, když jsme celá rodina marod :( Mějte se fajn a buďte zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
22.3.09 19:33

A co vyzkoušet obyčejný hrníček? My pijeme z obyčejného hrníčku od začátku a nikdy nebyl žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.3.09 12:41

Ahoj, ja myslim, ze muzes byt rada, ze pije z dudliku :lol: Vsak ono to prijde.. :wink:
Dominik nepije z niceho, takze myslim, ze po zkouseni a kupovani tisicu lahvicek (ba ne, mame 3 ruzne :lol: ) zacnu rovnou z hrnku jako Cancerka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí