Kdy vyhledat pomoc psychologa

Anonymní
23.1.12 13:44

kdy vyhledat pomoc psychologa

Ahoj všem, chci Vás poprosit o radu.. omlouvám se za anonimní.Mám malého chlapečka a hodného manžela takže bych si v podstatě neměla na co stěžovat, ale poslední dobou mě přepadají takové divné nálady.. Na lidi kolem sebe jsem nepříjemná zvlášt teda na manžela, už vybuchnu občas i na prcka, ikdyž bych si pak nejradši dala facku nějak si nemůžu pomoct… Ted jsem o víkendu řešili s manželem menší problém a já na něj hrozně vybouchla, ale opravdu nehorázně..a Nějak se neumím ovládat… Pak si to vyčítám..Na kamarádky nemám náladu.. Tak nevím jestli jít někam k psychologovi a nebo jen jet někam na dva dny bez všech a vyvětrat si hlavu… Pomohlo Vám sezení u psychologa…děkuji všem za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
23.1.12 13:47

Zkusila bych prvně vyvětrat hlavu,hodit se do klidu.Kdyby to nepomohlo,tak bych se asi obrátila na odborníka.Já mám takové nálady často,ale beru je jako normální(vzhledek k tomu,že mám děti a to mladší,to mi dává pěknou sodu :lol: ),k psychoušovi se rozhodně nechystám :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.1.12 13:49

Já si myslím, že pomůže jeden den volna. Já jsem měla podobné stavy a to když mě všechno vyloženě lezlo na nervy- ani to člověk nepostřehne, takový ten pocit, že vám všechno vadí, nejdraději byste někde zalezla a v klidu si četla nebo tak..
Mě pomohlo, když třčeba na půl dne manžel vzal prcka a jeli na celý den na návštěvu k tchýni a nebo si sama někde zašla- kamarádka, nákup, porstě chvilku mít klid jak od manžela tak dítěte..
Já si myslím, že toto by ti řekl i psycholog, že si máš trochu odpočinout a udělat si chvilku jenom pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.1.12 13:50

bud v klidu, ja to delam taky, rvu na pritele, vyhrozuju, brecim a on se na ne usmeje a rekne: ja te tak miluju kdyz se certis, vsak ono te to za chvilu prejde :mrgreen:
to je podle me normalni, hold neni kazdy den posviceni, ja kdyz jsem protivna tak se jdu kolikrat radsi projit aby me nemusel nikdo poslouchat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.12 13:51

jako nálady že se mi nic nechce a tak mám normálně ale nikdy jsem nebyla nepříjemná nebo hnusná…a nevím jak dlouho to manžel ještě vydrží… já jsem hodně společenský člověk, ale po porodu mě každá blbost rozhodí nevím jak to popsat… asi potřebuju jen nějak podpořit a manžel asi ani neví jak a pak příjde problém a já hrozně přehnaně reaguju dřív jsem dokázala všecko řešit klidně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.12 13:52

jinak děkuji za podporu…:) já jsem celý týden sama manžel jezdí v pátek tak mi z toho asi hrabeeee…

• Citovat
  • Upravit
20662
23.1.12 13:54
Anonymní píše:
jinak děkuji za podporu…:) já jsem celý týden sama manžel jezdí v pátek tak mi z toho asi hrabeeee…

To je i tím trapným počasím :zed: :zed: člověk věčně sedí doma :cert: Až přijde jaro,tak bude hned líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.1.12 13:54

Nevím, na tvém místě bych asi za psychiatrem šla. Nic tím nezkazíš. Nemusí ti hned předepsat léky, mě nejdřív doporučil nějký bylinkový sirup, už nevím ale, jak se jmenoval. Zkus to, nic za to nedáš (krom 30,– Kč).
Držím palečky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.1.12 13:55

ono je nekdy potreba si poradne zarvat ;) jak rikam… kolikrat ecim, brecim a pak za nim prijdu a vysvetlim mu proc ta situace nastala, udelaj si obcas cas jen na sebe, a uvidis, bude lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.1.12 13:55

No a nebo prostě se i měníš :think: Zrovna dneska jsem si říkala, jak celé dětský jsem byla na mamku naštvaná, že neumí s tátou mluvit, že ji pořád něco vytáčelo , i když se jenom táta zeptal a nebo prostě i když měla špatnější náladu tak občas po mě hulákala a bohužel jsem si všimla, že to dělám taky…
Je mi 30 a než jsem porodila a vdala se, tak jsem byla vyloženě puťka, která neumí pomalu nic říct někomu cizímu, věčně červená a dnes jsem schopná někoho poslat i do prdele. :oops: když by se do mě navážel..
Taky jsem si říkala, jak jsem se hodně změnila :think: za ty 3 roky co mám domácnost a malého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.1.12 13:56

Jinak bych si třeba udělala každý den chvilku na sebe. Nevím, jak to máš, třeba když děti spí. Pokud děti nemáš, tím líp. Relaxuj, dej si vanu, procházky, pěknou hudbu - ne žádnou depresivní!
Jinak já jsem taky byla z toho počasí nervní a depresivní, ale donutila jsem se každý den vlézt na rotoped a pomáhá to. Pohyb je super. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.12 13:59

dám si relax a uvidíme jesti mi to pomohlo… doufám že jo a nebude ze mě semetrika napořád…protože jinak lituju mého muže…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.12 14:01

A není to PMS? Mívám nejen před menstruací, ale i kolem ovulace. Vybuchuju, všechno se mě dotkne, chci všechno řešit a hádat se.A hlavně se cítím fakt strašně,mám i lehce suidcidální myšlenky, jako že to stejně nemá cenu a bylo by lepší umřít. Nic bych si neudělala, protože vim, že to přejde, jen popisuju ten pocit naprosté beznaděje. To se prostě s normální špatnou náladou, na kterou funguje vyvětrání, nedá srovnat.Po zbytek měsíce jsem normální, rozunmná, a i když se mi nedaří, to co bych chtěla nejvíc, dokážu se normálně radovat ze života. Ráda bych ti poradila, ale sama jsem na nic nepřišla, jen to prostě přežít, upozornit manžela,syna asi těžko,a čekat, že za den dva bude líp.Myslím, že psycholog ti na hormony moc nepomůže, možná tě vyslechne, i pochopí, ale ve chvíli, kdy se budeš potřebovat vybulet nebo vyvztekat, budeš stejně sama. Ale co, třeba jsem jen skeptik, a psycholog přijde s nějakou zázračnou radou.V době kdy jsem mohla brát antikoncepci, jsem měla i nějakou drahou, co na to měla zabírat, ale žádná změna nenastala.

• Citovat
  • Upravit
461
23.1.12 14:01
Anonymní píše:
dám si relax a uvidíme jesti mi to pomohlo… doufám že jo a nebude ze mě semetrika napořád…protože jinak lituju mého muže…

on to prezije, neboj :lol: hlavne na to porad nemysli, vsechny zensky jsou protivny ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
23.1.12 14:05

je to na tobě, jak se rozhodneš, ale tohle je docela typická situace, ve které se psycholog dá navštívit. nemusí člověk hned pomýšlet na sebevraždu, aby si šel pro psychickou podporu a vykecat se někam do bezpečného prostředí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty