Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky nemate nahodou nejakou osvedcenou nefrolozku popripade nefrologa? Mala ma od narozeni hydronefrozu- megaureter, vsechna vysetreni mame zasebou v Olomouci tam mame jit az za rok, jinak chodime do nemocnice ve Frydku na kontroly, ale moc nejsme spokojeni s pristupem doktorky. Dekuji
Ahoj tuto nemoc příliš neznám ale já s malým docházím od malička na nefrologii v nemocnici ve Frádku-Místku. Jsem abnormálně spokojená,zachránili mému dítku život. V jeho 7 tt dostal obrovský zánět ledvin a málem mi umřel..ležel hodně dlouho na intenzivce
musím říct,že se mu tam věnovali přímo doktoři z nefrologie a primáři,ale k tématu..dodnes tam pravidelně docházíme na kontroly a opravdu se mu hodně věnují..důkladný utz nám dělá vždy přímo ta hlavní doktorka z ODD. Prostě fakt jsou dobří a moc nám v životě pomáhají.Malý má dodnes jednu Ledvinu menší takže ho budu muset už vždy hlídat,aleoni nám to vše o moc ulehčují. Když koukneš na stránky frýdecké nemocnice tak tam je dětské odd. Jinak sama jiné doktory neznám.ale neměnila Bych
přejem hodně štěstíčka
![]()
my chodíme do fakultky v Ostravě, k dr. Bosákové, ještě je tam dr. Šuláková - jen na sledování, žádnou hrůzu nemáme
, a jsem spokojená, ale otázka je, jestli by vás vzali, mají hodně pacientů, chce to zavolat a poptat se
, číslo najdeš na stránkách FNO
Nikimu ty jsi asi spokojena, ale my teda ne, protoze kdyby jsme nerekli doktorce sami ,ze jako ma prvni zanet a ne opakovany, tak by dala zajistovaci lecbu zbytecne, pak mi lhala ze jsme na sebe nemeli stesti pritom jsem sni v ut mluvila a kdyby rekla hned prijedte tak bydlime kousek a hned bych prijela, chtela jsem malou nechat vysetrit ultrazvukem mela zrovna zanet, ale nevedeli jsme ceho:( proste bych ji chtela jeste nekde jinde nechat vysetrit.
Nikimu píše:
Ahoj tuto nemoc příliš neznám ale já s malým docházím od malička na nefrologii v nemocnici ve Frádku-Místku. Jsem abnormálně spokojená,zachránili mému dítku život. V jeho 7 tt dostal obrovský zánět ledvin a málem mi umřel..ležel hodně dlouho na intenzivcemusím říct,že se mu tam věnovali přímo doktoři z nefrologie a primáři,ale k tématu..dodnes tam pravidelně docházíme na kontroly a opravdu se mu hodně věnují..důkladný utz nám dělá vždy přímo ta hlavní doktorka z ODD. Prostě fakt jsou dobří a moc nám v životě pomáhají.Malý má dodnes jednu Ledvinu menší takže ho budu muset už vždy hlídat,aleoni nám to vše o moc ulehčují. Když koukneš na stránky frýdecké nemocnice tak tam je dětské odd. Jinak sama jiné doktory neznám.ale neměnila Bych
přejem hodně štěstíčka
![]()
Dekuji to stesticko budeme hodne potrebovat a taky prejeme ![]()