Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte prosím někdo zkušenost s očním lékařem z Ostravy, ke kterému chodíte se svým dítkem? Chtěla jsem rovnou do fakultky, ale řekli mi, že berou děti pouze s doporučením od očního lékaře. My máme doporučení od dětské paní doktorky…Chtěla bych jít k někomu, kdo má zkušenosti s dětmi. Děkuji!
Ahoj, my byli s dcerou u mudr. Tylové v Hrabůvce, doporučila nám ji naše neuroložka a byli jsme spokojení. Moc hodná, milá paní doktorka. Doporučuju. Tady je odkaz. http://www.ocni-ostrava.cz/
Ahoj, já taky doporučuji MUDr. Tylovou. Je moc přijemná a umí to s dětmi.
Záleží s jakou oční vadou přicházíš. Nás tam odeslala oční se šilhavostí - myslím tu fakultku. Oni tam řeší spíše takové ty špeky a nedonošence.
Taky velmi doporučuju MUDr. Tylovou z Hrabůvky. Znám ji osobně už od dětství. Má v péči celou naši rozvětvenou rodinku od 80 prababičky až po mýho mimise. Léčí všechny tři moje děti a moc to nimi umí. Sama má malou dcerku Karolínku
. Tak směle do toho ![]()
Chodila jsem s dcerkou taky k Mudr. Tylové, je opravdu výborná, ale bohužel dceru právě odeslala se šilhavostí na spec. pracoviště, protože potřebovala cvičení a odbornější péči, na fakultku se mi moc nechtělo, sama jsem tam do 18 chodila, takže nás vzala dr. Palečková na Kuřím rynku. Má tam přímo program pro šilhavé děti, Anežka nosila okluzor, chodila jednou týdně na cvičení, celkem myslím 12×, zlepšilo se jí to, okluzor už nosit nemusí.
Holky, mockrát vám děkuji za tipy. Půjdeme k paní doktorce Tylové, tolik chvály se jen tak nevidí
. A navíc to máme kousek
. Nás dětská doktorka odeslala kvůli šilhání, tak uvidíme. Do Poruby nás ale nevzali, že to šilhání musí být potvrzené očním lékařem…
Dobrý večer! Chtěla bych znovu otevřít tuto diskuzi, poradíte mi očního lékaře, který bude ochotný preventivně vyšetřit 18.měsíční batole?
Myslím, že s paní doktorkou Tylovou z Hrabůvky se určitě domluvíte. Je opravdu skvělá a jsem moc ráda, že jsem tenkrát dala na holky a šli jsme k ní. Jsem moc spokojená.
http://www.ocni-ostrava.cz/
Ahoj holky, obnovuji dotaz… mám 13m syna, šilhá, jeho otec taky a já mám tupozrakost. Chtěla bych zkusit paní doktorku Tylovou na Vaše doporučení, ale už třetí den se nemůžu dovolat. Nevíte, zda pořád ordinuje, nebo popř náhodou jestli někdo nevíte, jestli nemá dovču? Děkuji za odpovědi a přeji hezký den
@Nicol-ostrava Ahoj, ja jsem paní doktorce volala asi před 2 týdny a nove pacienty již nebere. Ale dala mi kontakt na MUDr. Hrabovskou, včera jsem tam byla ze synem a je skvěla. 595687604
@Martisek79 Dobry den, prosim vas jak mate stareho syna? My jdeme k MUDr. Hrabovske na vysetreni s 6 tydennim synem a mam z vysetreni trochu strach, dekuji.
@martinaska Už pisu asi pozde a vyšetření máte ze synem za sebou. Můj syn má 10let. Ale paní doktorku mužu jen doporucit ![]()