Kino BIOOKO - Praha 7

57
5.5.11 08:11

Kino BIOOKO

Ahoj holky, chci se zeptat. Hledala jsem, kam by se po Praze dalo vyrazit s miminkem a našla jsem na Praze 7 kino BIOOKO. Jednou týdně promítají film označený baby, je tam snížená hladina zvuku, šero, vepředu koutek s hračkami. Filmy jsou pro dospělé. Zajímalo by mě, jestli někdo máte s tímto kinem zkušenost. Mám 2měsíční holčičku, tak bych chtěla vědět, od jakého věku jste tam s dětmi byli? Dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7354
6.5.11 00:58

Chodíme občas, je to moc prima. Nedávno jsem viděla Občanský průkaz a Biutiful.

Jsou tam mj. pohodlné vaky na sezení, kde se dobře kojí, s kočárkem před a po filmu po schodech pomáhá chlapík k tomu určený. Do sálu si můžeš z baru přinést pití nebo i nějakou mňamku. Starší děti si tam sice hrají ale i přesto si film myslím užiješ, není tam žádný řev.

Chodí tam maminky s miminky i se staršími, většinou tak do těch cca 3-4 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.5.11 07:37

Ahoj, tak to je super, tak to určitě někdy vyrazíme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
9.5.11 09:46

jééé tak to jsem vůbec nevěděla :-D děkuju za rozšíření obzorů :-D , já už se kina skoro vzdala, protože hlídání není tak často :-D :palec:

• Citovat
  • Upravit
297
24.5.11 17:53

Zdravím,

také jsem jednou byla v tomto kině i s naší dcerou. Teď je jí 15 měsíců, ale byli jsme tam už někdy v zimě :palec: Vzala jsem tam tenkrát sebou i přítele-tatínka, ale tomu se to moc nezdálo, prý tam byl jediný chlap, což je fakt pravda :lol: :lol: Vaky na sezení tam jsou a celkem to vše proběhlo v pohodě, tedy až na ten film :-P Film byl skutečně pouze pro dospělé (velmi intimní scény :lol: ), ale ty 3-4leté děti se na to se zájmem dívaly :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí