Levny-obchod.net - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3379
22.11.10 19:58

LEVNY-OBCHOD.NET - zkušenosti

Všechny zdravím.

Máte někdo zkušenost s firmou levny-obchod.net?

Mají některé ceny vážně dost nízké. Objednala jsem tam před cca týdnem foťák. Nerada platím předem, ale nikdy jsem neměla špatnou zkušenost (z jiných obchodů) tak jsem to riskla i tentokrát :zed: Dnes jsem mailem urgovala aby mi potvrdili termín dodání nebo jestli částku už mají a nikdo neodpověděl. A jejich stránky jsou nedostupné :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
22.11.10 20:08

Článek o podobném „obchodu“ : http://www.nasepenize.cz/…podvody-6346 a dole v diskuzi jeden komentář:* Bacha na dnes se na internetu objevující nový, zřejmě podvodný, obchod obdobného jména levný-obchod.net Ceny neskutečné, ale ti „provozovatelé“ by měli viset v průvanu.* Bohužel mám takový dojem, že jsi zřejmě naletěla nějakým podvodníkům. To že nikdo nereaguje a stránky nejedou tomu jen nasvědčuje. :-?

Příspěvek upraven 22.11.10 v 20:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
22.11.10 20:08

muze to byt shoda nahod, holt predelavaj stranky a k mailu se jeste nikdo nedostal… a nebo taky ne a pak muzes poslat zpravu na ceskou obchodni inspekci, zacnou fungovat raz dva. me takhle pomohli s podobnym problemem (zbozi neprislo, ale aspon vratili penize), netrvalo to dlouho, ale jestli stihnes jeste Vanoce, to nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
giptrick
22.11.10 20:09

levny-obchod.net

Já jsem si u nich minulý čtvrtek objednal televizi, blbý je, že chtěj platit dopředu. A peníze už na účtu musí mít, tak doufám, že se zítra, nejpozději ve středu dočkám. Psal jsem taky mail, ale zatím nikdo neodpověděl. A taky zkouším volat Miroslava Gabriela, ale je stále nedostupný. To by měl být majitel. To bych se teda pěkně naštval. Ale snad to dopadne dobře.

• Citovat
  • Upravit
5849
22.11.10 20:11

aha no vida, tak uz o nich i COIka vi. tak tim spis bych tam podala podnet na prezkoumani, aby na tebe taky zbylo, az budou muset vracet prachy, a bohuzel bych asi i objednala fotak jinde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
22.11.10 20:20

No tak to mám „radost“ To fakt vypadá, že spíš než shoda náhod to bude podvod. Budu je do konce týdne uhánět a pak píšu na ČOI. Jako trochu mi blikalo červené světýlko, když jsem to objednávala…ale…asi ne dostatečně. Ještě že to není závratná částka, ikdyž peníze to pořád jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
22.11.10 20:24

Giptrick, já ten foťák objednala min. pátek… Volat jsem zatím nezkoušela, ale jestli má majitel k tomu všemu nedostupný mobil, tak je to dost jasný :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
giptrick
22.11.10 20:34

Jak jsem psal, podle firmy.cz se ten chlap jmenuje Miroslav Gabriel a má tel. 773 224 861. Zítra to budu dál zkoušet, snad budu mít štěstí.

• Citovat
  • Upravit
29436
22.11.10 20:52

Každopádně držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
giptrick
22.11.10 20:56

Je tam napsaná i jeho adresa. Nevím, jestli je to náhoda, ale asi o dvě ulice dále bydlí chlap se stejným jménem. Je to divné. Našel jsem ve zlatých stránkách číslo na pevnou linku…

• Citovat
  • Upravit
giptrick
22.11.10 20:56

Je tam napsaná i jeho adresa. Nevím, jestli je to náhoda, ale asi o dvě ulice dále bydlí chlap se stejným jménem. Je to divné. Našel jsem ve zlatých stránkách číslo na pevnou linku…

• Citovat
  • Upravit
giptrick
23.11.10 11:39

ČOI

Chci se dnes domluvit s ČOI, aby tento obchod prověřila. Nerad bych přišel o peníze a nechci nic zameškat. Budu rád, kdy se ke mně připojíte.

• Citovat
  • Upravit
3379
23.11.10 12:22

Giptrick, určitě napíšu na ČOI, právě koukám na jejich stránky, je tam i přímo formulář. Až mi usne dítko a budu mít klid, tak to sepíšu. Zboží už od nich nechci ikdyby náááhodou přišlo. Představa, že s nima řeším nějakou reklamaci.. U mě to neni nijak obrovská částka, ale na MD každá kačka dobrá, takže jim ty peníze nehodlám nechat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
giptrick
23.11.10 12:34

ČOI

Já se na to odpoledne taky kouknu, čím víc nás bude, tím líp…

• Citovat
  • Upravit
giptrick
23.11.10 16:10

ČOI

Takže podnět k šetření firmy na ČOI jsem podal. Došlo mi potvrzení o dodání a snad se něco začne dít. Ostatní neváhejte a přidejte se také.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max