Zkušenosti s cestovní kanceláří Orex Travel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
30.5.12 11:00

Zkušenosti s cestovní kanceláří orex. travel

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zdá má někdo zkušenosti s cestovkou orex.travel. chceme letět do Turecka s 2 letým klukem. A zatím moc pěkné recenze jsem nenašla. Tak nevím zda do toho mám jít. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ruya
6.6.12 21:10

Byla jsem s nimi na dovolené loni v září a byli jsme spokojeni. Byli s námi děti 2 a 4 roky. Organizace CK bez problému, delegát Slovák ale velice milý a ochotný. Byli jsme u Kemeru.

• Citovat
  • Upravit
maroracka
24.9.12 20:26

CK Orex

Rozhodně CK Orex travel nedoporučuju, neseriózní jednání, absolutní neochota a lhostejnost vůči pohodlí klienta a arogance, s tím jsem se setkala já.. 14 hodin před odletem zásadně změněno místo odletu a příletu (místo Brna oboje Ostrava), zásadně změněn i čas odletu a příletu (místo odlet v 5 ráno a přílet v poledne v sobotu, odlet v 18:45 - což nám ještě řekli špatně, odlet byl až 20:45- a přílet ve 3 hodiny ráno v neděli + následná přeprava do Brna). Naprosto žádná zodpovědnost za vzniklé potíže, úhradu nákladů na cestu z a do Ostravy jsme si musely vyloženě vyřvat! Chybně podané informace, špatně napsané jméno jedné z nás na letence, non stop linka, která nefunguje po deváté večer ani před jedenáctou „ráno“, samy neví, působí naprosto neprofesionálně a podávají zmatené informace.
Zájezd s orexem byl v mnohém směru adrenalinový zážitek, který rozhodně nikomu nedoporučuju!

• Citovat
  • Upravit
1
1.10.12 16:19

Nespokojenost

Ti, co chcete jet přes cestovku Orex Travel, nenavštěvujte Hotel Mirage Suite TURECKO ALANYA… Důvod: Jídlo katastrofa! Pod názvem all inclusive si člověk přestavuje pití a jídlo! Žádné švédské stoly… jídlo dostaváno na příděl, a to byla jen rýže a zelenina celý tyden. Snídaně - vajíčka, salám, vajíčka, salám! Nikdy jsme nebyli tak zklamání jak z tady této dovolené! Nejspíše to bude ruský hotel samí Rusi v něm!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuan
9.10.12 10:19

CK OREX - UŽ NIKDY !!!

K moři cestuji každý rok a cestovních kanceláří jsem vyzkoušela mnoho. Vždy jsem si říkala, že nechápu lidi, kteří si stěžují, ale teď už se musím i já přidat. CK Orex je naprosto neseriozní, neprofesionální. Delegáti jsou laxní k řešení jakýchkoliv problémů. Jak již bylo psáno, s touto CK jde vážně o adrenalin! All inclusive je horší plná penze, jakožto Češi dostanete ty nejhorší pokoje (my s plísní),kde nás nechali 3 dny než jsme si sami vyřvali výměnu!!! První den odjíždíte na noc a poslední se vracíte brzy ráno, takže dovolená na8 dní je vlastně na 6. Nejhorší dovolená jakou jsem měla!!! Nejezděte do RIZZI HOTEL, budete zklamaní.

• Citovat
  • Upravit
82
16.10.12 15:48

No my jsme nakonec s touto cestovní kanceláří jeli a byli jsme naprosto se vším spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamila12
7.11.12 16:00

Vse zvladnu, jen ne znovu dovolenou pres Orex Travel!!! Nikdy v zivote jsem se nesetkala s tak otresnym jednanim, jako u nich. Na vsechno maji odpoved ve smyslu - co je nam po tom, to je vas problem! Arogantni jednani, dovolena plná problemu, dlouhe reseni bez vysledku a jeste na vas budou sprosti! Tohle opravdu ne!

• Citovat
  • Upravit
PavlaPavla
29.11.12 14:37

OREX travel - Nejhorší cestovka všech dob!!!

Bohužel vidím, že nejsme jediní, kteří s cestovní kanceláří Orex Travel měli velké potíže. Tomu, kdo chce prožít klidnou dovolenou bez problémů, tuto cestovní kancelář rozhodně nedoporučuji. Letos nám bez jakékoliv omluvy posunuli dovolenou na jiný termín a jiné místo odletu a pořád se jen ohrazovali, že dle všeobecných obchodních podmínek na to mají nárok! Transfer na jiné místo odletu samozřejmě prý zařizovat nemusí, jak se na letiště dostaneme není prý jejich problém! Náklady na cestování přes půl republiky, se kterým jsme ani náhodou nepočítali a problémy se změnou termínu, nám nechtěli žádným způsobem kompenzovat - prý nevidí důvod!! Nakonec jsme je dotlačili k tomu, aby nám aspoň nutné výdaje na cestu uhradili, ale už je to 4 měsíce a neviděli jsme od nich ani korunu i přes to, že jsme postupovali při požadování nákladů přesně dle jejich obchodních podmínek i dalších instrukcí. Nejdřív napsali, že jsme nic neuplatnili - což nebyla pravda, protože jsme vše písemně řešili s vedoucí pobočky v Brně - a pak napsali, že jsme to sice uplatnili, ale o měsíc později než tvrdíme - vedoucí v Brně všechny ty písemnosti asi někde zašantročila. A i ta samotná organizace dovolené byla otřesná! Ale to by i člověk, nějak překousl, kdyby se k němu chovali alespoň trochu slušně! Takže se všemi špatnými nározy naprosto souhlasím a spíše bych ještě mnohem víc zdůraznila - UŽ NIKDY, UŽ NIKDY, UŽ NIKDY!!!

• Citovat
  • Upravit
FFFDDD
21.6.13 23:15

CK Orex

Rozhodně nedoporučuji. Nás ubytovali do plísně a špinavého záchovu. Tekla jen horká voda a záchod splachoval po 5 hodinách. A byl tam i turecký záchod. Ubytovali nás do druhé části hotelu kterou jsme si nevybrali.Kdo chce do nové části přes delegáta se tam nedostane!!!Jedině sám u musí řvát atd.Je to hra na nervy a málo kdo jí vydrží. My jsme ji tedy nevydrželi a byli jsme ve špíně.

• Citovat
  • Upravit
Petr Štěpán
23.6.13 11:07

CK OREX

Já můžu cestovní kancelář CK OREX vřele doporučit. Bydlel jsem v hotelu VERA STONE PALACE a služby a jídlo v něm byli naprosto užasné a ubytování bylo též bez problémů. Vždy záleží na ceně zájezdu. Ne nadarmo se říká za málo peněz málo muziky. Zajisté se do Turecka vrátím a určitě S CK OREX :)

• Citovat
  • Upravit
Zebeede
19.9.13 11:30

Zakoupil jsem si od této společnosti zájezd do Turecka, oblasti Kemer do hotelu Adonis. Na internetu to vypadlo skvěle a cena byla přijatelná. Vše probíhalo skvěle do okamžiku příjezdu do hotelu v nočních hodinách, kde nás - 9 klientů yysadila delegátka CK a urychleně odjela. Už na první pohled bylo patrno, že realita se značně liší od internetové nabídky. Na recepci nás zapsali, odebrali poukazy a nic. Čekali jsme více jak hodinu v recepci a nic se nedělo. Začali jsme naléhat na recepčního ohledně vydání klíčů, nicméně ten dělal, že nám nerozumí. Požadovali jsme příjezd manažera hotelu, nicméně nestalo se tak a tak jsme společně strávili na zemi v recepci celou noc včetně jednoho malého dítěte. Mezitím jsme kontaktovali delegátku, která se dostavila na místo, nicméně ani ona nebyla úspěšná. Prostě na tomto hotelu nebylo pro nás zajištěno ubytování. V ranních hodinách se podařilo najít jiný hotel, kde jsme však mohli pobýt maximálně do oběda a následovalo další stěhování do jiného hotelu, kde jsme nakonec zůstali po zbytek dovolené. Nicméně dovolená byla již pokažená. Zaplacenu noc jsme strávili na zemi v recepci hotelu, který spíše vypadal jako hodinový hotel, následující den jsme střídali hotely až do odpoledních hodin a tím pádem jsme ztratili další den. Kvalita hotelu Adonis stojí za dlouhou obsáhlou zprávu, jedním slovem příšerné se vším všudy. Pobýval jsem ve světě v hodně hotelích různých kvalit, ale toto bylo opravdu hrozné a rozhodně jej nedoporučuji ke strávení dovolené. Po CK budeme požadovat kompenzaci za vzniklé problémy s ubytováním, ztrátou několika dní dovolené a náklady spojené s hledáním náhradního ubytování

• Citovat
  • Upravit
1446
19.9.13 11:45

Taky jsem s nimi jednou byla v Turecku a katastrofa. Delegátky k ničemu a hotel cely plesnivy, jídlo hnus a poloha hrozná. Nas ve 4 rano přivezli na letiště a odlét byl az po 10 ti hodinách čekání. Dovolena byla levna ale nesplnila očekávání. Několik let jsem ted verna Fischeru a Mallorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuci 1304
31.10.13 15:04

peklo na zemi

Zaplaceno bylo all inclusive
pokud chcete mít zkaženou dovolenou vřele doporučuji
cestovka Orex a hotel Ares se Vám o to postarají
cestovka se vůbec nezajímá o své klienty
a hotel?
plíseň, téměř žádné jídlo, jídlo ani nedoplnovali, když docházelo, špinavé nádobí, přístup na pláž je dělaný pro kaskadéry, na pláži není bar, není wc, na matrace se štítíte lehnout, nejsou tam osušky,
peklo na zemi

• Citovat
  • Upravit
12.12.13 15:29

Orex Travel doporučuju

S Orex Travel jsme s rodinou byli dvakrát a po každé hodně vydařená dovolená. Po prvé jsme byli v Kemeru hotel Zen phaselis a po druhé hotel Rubi. Organizace bez problémů, pohodová delegátka a služby v hotelu na úrovni. Turecká mentalita je hodně přátelská a určitě se tam s rodinkou ještě vydáme. Proti orexu nemohu říct nic negativního, spiše naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.5.14 17:42

Alanya hotel Sunshine

Včera 24.5.2014 jsme se vrátili z dovolené v Turecku v Alanyi v hotelu Sunshine. Hotel krásný, ubytování taktéž. Stravy bylo hodně, ale je situována na jejich chutě a podmínky. Pití super! Problém byl v organizaci ze strany CK OREX!!! DELEGÁTKA NEMĚLA ANI PÁRU, KDE SE HOTELY V ALANYI NACHÁZÍ, JEZDILI JSME SEM A TAM A HLEDALI HOTELY. PAK NÁS KONEČNĚ - AŽ JSME SI SAMI Z AUTOBUSU UVIDĚLI NÁŠ HOTEL - VYSADILI NA RECEPCI S TÍM, ŽE POKUD BUDEME NĚCO POTŘEBOVAT, MÁME SI ZAVOLAT DELEGÁTOVI, KTERÝ POCHOPITELNĚ NEBRAL KAŽDÝ HOVOR. TEN SPRÁVNÝ HOROR ZAČAL PŘI ODLETU. ODJEZD BYL VE 3,30 HOD. RÁNO. 3/4 HODINY JSME OPĚT JEZDILI PO ALANYI A HLEDALI DALŠÍ PASAŽERY V HOTELÍCH. DELEGÁTKA OPĚT NIC NEZNALA!!! ŘIDIČ UMÍ JEN TURECKY A VZTEKLE NADÁVÁ. PO NASEDNUTÍ POSLEDNÍHO PASAŽERA NÁM DELEGÁTKA POPŘÁLA HEZKOU A CESTU A VYSEDLA S TÍM, ŽE ONA STEJNĚ NEMĚLA MÍT PRACOVNÍ DEN, TAKŽE SE OMLOUVÁ A AŤ SE NÁM DAŘÍ. PODOTÝKÁM, ŽE ŘIDIČ UMĚL „TAK TAK“ TURECKY A NEREAGOVAL NA NIC. VYSADIL NÁS LETIŠTI - TERMÍNÁL 1. PROŠLI JSME 1 KONTROLOU A NA INFO JSME HLEDALI BRATISLAVU, MARNĚ. PO DOTAZECH NA INFORMACÍCH JSME ZJISTILI, ŽE NÁS VYSADIL NA ŠPATNÉM TERMINÁLU. TEN NÁŠ JE VZDÁLEN 3 KM. DELEGÁT TELEFON NEBRAL. MEZI TÍM JSME SI ZAŘÍDILI NA VLASTNÍ NÁKLADY PŘEVOZ NA TERMINÁL 2, KDE NÁS ÚDAJNĚ PO DODATEČNÉM HOVORU S DELEGÁTEM, MĚLA ČEKAT ZÁSTUPKYNĚ OREX!!! NIKDE NIKDO. DELEGÁTKA POSTÁVALA U KONEČNÉHO ODBAVENÍ, KDE SE PŘEDKLÁDALY PASY. NEMĚLA ANI PÁRU O TOM, ŽE BY NÁS MĚLA NĚKDE U VCHODU NAVIGOVAT ATD, JAK NÁM BYLO SLIBOVÁNO PŘI PŘÍJEZDU. CESTOVNÍ KANCELÁŘ OREX HODNOTÍM JAKO NEPROFESIONÁLNÍ A NEZODPOVĚDNOU. TAKY SE PŘI PŘÍLETU SPOLUCESTUJÍCÍM ZTRATILA SOUČÁST ZAVAZADLA, AVŠAK ŽÁDNÁ POMOC ZE STRANY DELEGÁTA - AŤ SE KAŽDÝ STARÁ SÁM. JIŽ NIKDY VÍCE!!! A TO NENÍ JEN MŮJ NÁZOR, ALE I DVANÁCTI :cert: SPOLUCESTUJÍCÍCH. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí